2008 Kasım Anneleri

canım benim kuzen rahata alıştı geceleri bile kendi kalkmıyor ablası annesi, bakıyor kuzulara öle kolayını bulmuş ne diyim ev üstüne ev kurulmaz ben öle yapamam daha doğrusu herkezin görüşü farklı tabii saygı duyarım

devrancım hoşgeldin tatlım nasılsın nasıl bebeğin

kızlar annemler alcak şimdi beni ben gezmeklere gidicem ayy hava mis gibi ev bastı beni annemide kandırdım hava güzel de inşallah bişi olmaz bu havalarda kuzuma korkuyorum aslında nasıl giydirceğimi şaşırdım

Nazlımeleğim geçmiş olsun canım.

Kriko senin kuzen de iyiymiş valla ben hiç rahat edemem ne annemin evi ne kaynanamın .Hiç gelemem öyle şeylere herkes kendi evinde olsun tatlı tatlı görüşülsün.Biraz tembellik yapıyor herhalde kuzenin.

2 gün dışardaydık ama buğrayı arabasından hiç indirmedim.indirince deli gibi koşuyo düşüyoo hemde bir daha arabasına binmiyoo.böylee arabayla güzel güzel gezdikk o da etrafı inceledi biraz.eskiden etrafa falan bakmayı bilmiyodu sanki sürekli ayağa kalkma peşindeydi hergün değişiyorlar valla

hoşbulduk derincim ve krikitosçum iyiyim canım sagol seni sormalı oglumda iyi çok yaramaz hiç beş dakika poposu yere gelmiyor çok yoruluyorum akşama kadar yeme sorunumuz var o olmasa hepsine razıyım ama zorla yiyor taneyi hala yutamıyor bunada çok üzülüyorum kahvaltıyı ayrı yapmıyor nasıl alışcak bilmiyorum böyle şeylere çok takıntılıyım ben ya ogluşları hala böyle olanlar varmı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz

selam fistiklar,sabahtan uyanmamiza ragmen sirasiyla dogum gunu videomuzu ve resimlerimize baktim

cocuk hergun atlamadan bu sirayi takip ediyor:)) bana fenalik geldi ama napiim bi o zaman oturuyor kucagimda.

smdi oynuyor bende yeni kahfaltimi yapiyorum,sizler napiyonuzz beni cokmu özlediniz yohsa:))))))))))

nazlımelek gecmıs olsun canım
ve kocaman maasallah

devrankaya hosgeldın canım

benım burnum akıyor ve halsızlestım
sanırım aksama cıkmam yatarım
zıra hep boyle gelır benım hastalıklarım
ama bekledıgım faxı onaylamadan cıkamam
ne tezat bır ısım var benım yaa

merhaba kıslar

safişçim okiye geçmiş olsun

nazlımeleğim kereme de çok geçmiş olsun

yasminim anıl beye maşallah boyu kilosu süper piroş anca 11 buçuk boyda 81-82 gibi bişey azmı ki yaa
çocuğum çok güzel kilo alıodu ama bu kış ilk defa hastalandı 1 kerede değil hemde kilo almayı bırak verdi yavrum

bizde h.sonu gezdik oynadık piroşla

mutfak takımı aldık kuzuya oyuncak
dün akşam çaydanlığı almış fincanın üstünede çay süzgecini koymuş çay koyuyo babasıyla gülmekten öldük sonra da bi güzel yedik akıllı bıdığı:)) çok akılllı bu bıdıklar yavv
piroşu uyutıyım gelirim yine

Piroşum teşekkür ederim.Sizde bi tuhaflık yok, Anıl bey kilolu( Boyu uzamış ama ona sevindim.Babası 181 cm.Dayısı 183 var.Umarım onlara çeker...

Çileğim hoşgeldin...

Kalimerom geçmiş olsun.Şifayı kapmışsın be canım..

ben geldimmm..öğlen arkadaşla buluştukk..balık ekmek yedik... tokum, mutluyumm :)))sonra eve uğradım totişimi öptüm kokladım geldimm...nazlı meleğim çok geçmiş olsun canımcımm..krikotesimm haberim olmamış canımm..zaten şu netin gelip gitmesinden doğru dürüst takip edemiyomm..hoş olsada gelemezdimm..

kızlar buğraya bisiklet aldım ama henüz binmeyi beceremiyo haliyle ama kornayı göbeğiyle çalıyoo baap baaap:))kaydirigubbakcemile3 bişey daha diycektim unuttummm.ayol size mi laf yetiştireyim burdakileremi valla şaşaırdım..:))

yasmınım kaptım sanırım canım
annemı ozledıgımı hıssedıyorum nedense

Annenin evinde olacaksın.Salonda koltuğa uzanacaksın, annen sana mutfakta çorba yapıyo olacak.Mis gibi bol limonlu şehriye çorbanı getirecek..Sen tv de dizi izliyo olacaksın..Uyuyup uyanacaksın, halen annen yanında.Kızım nasılsın? diyecek...Böyle küçük gürültüler arasında şekerlemelerle geçecek günün ve hastalığın..:gitme:

slm kızlar.çok kötü bi gece geçirdik hiç uyumadı çağan.dişleri çıkıyo sanırım ondan.bütün gece mızıkladı.ruh gibiyim valla.bi sürü işim var ama yatıp uyuyasımda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…