2008 Kasım Anneleri

günaydın çitosummm..
sende bu hafta gezentilerdensinn..maşallah batuşumuzda eğlenmişşş..
çitosum bağ bahçe işi zevk işi canımcımm..eğer istemeden yaparsan zaten çok yorucu gelir..

günaydın çitosummm..
sende bu hafta gezentilerdensinn..maşallah batuşumuzda eğlenmişşş..
çitosum bağ bahçe işi zevk işi canımcımm..eğer istemeden yaparsan zaten çok yorucu gelir..

Çitosum günaydın.Haftasonu güzel geçmiş, en kötüsü böyle olsun canım..Batuş halkın içine iyice karıştı, haytalık yapmaya başladı demek.Ben de Anılı parka götürdüm dün.Ağaçları , otları seviyo:))

kızlar geçen ay elektrik faturam 80 gelmişti ya...
ben 1 ay boyunca hep iktisatlı davranmaya çalıştımm..işte bütüm mak. saat gece 10 dan sonra çalıştırdımmmm...bu ay 79 gelmşşşş:)))) yuhhhhh dedim yaa...1 tl ekonomi etmişimmm..çok istikrarlı gördüm kendimi :)))

günaydınn hepimiz için aynı zeyna yaa valla.bende hafta sonu geliyo diye seviniyorum cumadan.cumartesi olunca hiiç bişey yokk.hava ii bile olsa sanki yapmak istediğimi yapamıyorum.ne istiyorum da hayal kırıklığına uğruyorum bende şaşaırdım.eskiden gezmekten tozmaktan çok zevk alırdım.şimdi hiçbişey zevk vermiyo.büyüdük ya ondan mıdır nedir

Canım azmini yitirme.Bak başaracaksın.Ben sana güveniyorum.75 E KADAR DÜŞÜRECEKSİN, inanıyorum sana:roflol:

gunaydın kızlarr
dun hava cok guzeldı dısarı cıktık cıceklerın ıcıne ruzgar gulu koymuslar rengarenk donunce cok hosumuza gıttı eylulede bır tane aldıkk cok sevındı kuzum cumadan berı eylulu memeden kesme calısmalarına basladım korktugum gıbı olmadı aksamları bıraz huysuzluk yapıyor kucagımda olmak ıstıyor
kaynanam nısan 15 de gıdıcekmıs ne yapıcaz bılmıyorum kara kara dusunuyorumm

sapısım edıtorum okımız hastaymıs gecmıs olsun ınsallah atesı duzer kzuumunn hayırlısıyla atlatır
yasmınım oyyy maslahh anıl pasaya eylulun kılosu 11,50 arada baya bı fark var
ayy unuttugum varsa kusura bakmasın gecmısı okudum ama aklımda pek bıse kalmadıı

çitos ben 16 tane novalgin içmiştim okulda hemde düşün, ben fenalaşmıştım ambulans falan çağırmışlardı arkadaşım ayaktaydı idarecilerden çok dayak yemişti yazıkkk:))

ama çok sıkıcı kızlar ya hiç heyecan yok aksiyon yok offf offf çok darlandım

evet yasmincim rahatsızlığım iyi adama yaklaşmıyorum bugün ilk kutu fitilim son günü sonra 5 günlük bir kutum kaldı umarım geçti
evet burda heşmerrim var baya sağolsunlar

kız maytap kafa sen kafayımı yedin 16 tane novalgine ne demek hayatta kaldığına şükret
o gün o ilçaları içtiğinde ki bunalımın neydi ve o an ilaç tesir ettiğinde neler oldu vücudunda bizimle paylaşırmısın boshayallersmile

bilmiyorum olabilir ergenlik diyelim dikkat çekme isteğide diyebiliriz bilmiyorum valla o anki ruh halimi cahillik diyorum şimdi tabii-tatlicadiarzu-

Oluyo o çağlarda.Ben de komşu oğluyla çıkıyodum.Çok yakışıklıydı Teyzemin kızı abisiyle evli.Bizi görmüşler, hemen anneme ispiyon etmiş gelir gelmez.Bi güzel dayak yedim.Annem hiç sevmez yaşam tarzlarını.Ağızları çok bozuk, kavga-gürültü herşey onlardaydı..O yüzden çok kızdı.Ben de intihar etmeyi düşünmüştüm((((( Sonra tekrar bi araya geldik ama bu kez ben ayrıldım.Bu lise 2 gibi filandı.Üniversiteden geldim, o kazanamamıştı.Beklemiş beni. Haber gönderdi ama istemedim.Eğer isteseydim kocamı tanıyamazdım ve bu kadar mutlu olamazdım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…