- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.941
boşver şimdi paylaşmiim burdan ulu orta bayanssulusmileama çok sıkıcı kızlar ya hiç heyecan yok aksiyon yok offf offf çok darlandım
evet yasmincim rahatsızlığım iyi adama yaklaşmıyorum bugün ilk kutu fitilim son günü sonra 5 günlük bir kutum kaldı umarım geçti
evet burda heşmerrim var baya sağolsunlar
kız maytap kafa sen kafayımı yedin 16 tane novalgine ne demek hayatta kaldığına şükret
o gün o ilçaları içtiğinde ki bunalımın neydi ve o an ilaç tesir ettiğinde neler oldu vücudunda bizimle paylaşırmısın boshayallersmile
Oluyo o çağlarda.Ben de komşu oğluyla çıkıyodum.Çok yakışıklıydıTeyzemin kızı abisiyle evli.Bizi görmüşler, hemen anneme ispiyon etmiş gelir gelmez.Bi güzel dayak yedim.Annem hiç sevmez yaşam tarzlarını.Ağızları çok bozuk, kavga-gürültü herşey onlardaydı..O yüzden çok kızdı.Ben de intihar etmeyi düşünmüştüm ((((( Sonra tekrar bi araya geldik ama bu kez ben ayrıldım.Bu lise 2 gibi filandı.Üniversiteden geldim, o kazanamamıştı.Beklemiş beni. Haber gönderdi ama istemedim.Eğer isteseydim kocamı tanıyamazdım ve bu kadar mutlu olamazdım:)))
Yasmin kıı ne kadar kabarık bir aşk defterin var?Senin gibi tecrübeli biri nereden buldu bu hanzo kocayı şaşırdım doğrusu:))
yasmin çok deneme yanılma yapmışsın ama en sonunda evcimen olduğu ve güvenilir olduğu için sanırım kocanla evlenmişsin bence doğru seçimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?