2008 Kasım Anneleri

boşver şimdi paylaşmiim burdan ulu orta bayanssulusmile

günaydın kızlar hepimize iyi haftalar diliyorum hemen geçsin bu hafta hafta sonu gelsin güzel planlarımız var kocamla hava durumuna bağlı tabee

gülizcim 14-19 aylık arası izmirli annler buluştu burdanda yazdık hatta belki izmire işiniz düşer de gelirsiniz die ama okumadın sanırım beyazım meleğim haberdardı buluşmadan ama çalışıyo malesef katılamadı......

sapişimmçok üzüldüm tatlım okiciğime geçmiş olsun sende cuma temizlik vardı hava ne kadar güzel olsa ceyran yaptı galiba ev keşke annene yollasaydın okiyi be kuzum sende daha rahat ederdin amannn hemen de kapıyolar hastalığı inşallah hemen geçer ateşi düssünde kuzumun en korktuğum ateş çünkü

zeynacıkvalla hepimizin aynı devamlı aynı şeyler bende çok sıkıldım artık izmirde havalar güzeldi en azından deniz kenarına çıkarız artık oda bi değişiklik işte
benim eşimin anane tarafı bolulu ayy oranın bi keş cevizi var amann nn canım çekti haa ananaem bi mantı yapardı üzerinede keş ceviz rahmetliden sonra öle bi mantı yemedim yaaa allah rahmet eylesin

yasmincimmaşallah anıl paşaya baya boy kilo atmış allah nazarlardan saklasın yawrum benim eşin falan mı uzun boylu ona çekti galiba geçmiş olsun anılada inşallah onunda öksürüğü hemen geçer

maytapkıı bende o yaşlarda intihar vakkası yaşadım aman hastanede iğneler serumlar midem yıkandı bölee kömür gibi bişeyler yedirdiler allah töbeee dedim bidahamı ilgi çekmek yok ölüyodum nerdeyse

:))) alemm kızz.ama anıl paşa olmazdııııı(

Yasmin kıı ne kadar kabarık bir aşk defterin var?Senin gibi tecrübeli biri nereden buldu bu hanzo kocayı şaşırdım doğrusu:))

yasmine anıla maşşallah boy kilo süpermiş.bizde epeydir gitmedik doktora ama evde ölçüyoruz aynı yerinde sayıyor.boyu da bilmem uzamadı gibi ama.

Yasmin kıı ne kadar kabarık bir aşk defterin var?Senin gibi tecrübeli biri nereden buldu bu hanzo kocayı şaşırdım doğrusu:))

Geçen gün arkadaşlarla konuşuyoduk.Biri dedi ki benim düğünüme şununla gelmiştin filan.Yok dedim öyle bir erkek arkadaşım olmadı.Sonra konuyu irdeleyince hatırladım.Eşime benzeyen biriyle çıkmıştım ve hakkaten düğüne onunla gitmiştik:roflol:

yasmin çok deneme yanılma yapmışsın ama en sonunda evcimen olduğu ve güvenilir olduğu için sanırım kocanla evlenmişsin bence doğru seçimm:))

selamlar,
nasılsınız kızlar?..
herkese güzel bir hafta diliyorum..
beni merak eden olmuşmudur acep....
biz kaanın gözünü iyi ettik derken kerem bey hastalandı.. 2 gün ateşler içinde yattı hep kucaktaydı.. çok kustu hiç bişey yiyemedi kuzum iki gümde eridi resmen.. dünle bugün iyi eşimin evde olduğuna denk geldi ilk hasta zamanı idare ettim.. yoksa ikisine zor bakardım kerem kucaktan inmedi hali yoktu zaten kaanda ilgi istiyordu totoşum... ama neyseki çok şükür iyiyiz ailecek...
sizler ne yaptınız buraya giremedim arada geceleri faceye baktım ama burayıda merak ettim..

Valla Nazlıcım her zaman diyorum.Gerçekten tebrik ederim.Ben biriyle başedemezken sen büyüttün maşallah ikisini de.Hastalık hepsinde var,üzülme geçecek, az kaldı yaza...Geçmiş olsun canım..

yasmincim, derinn sağolun kızlar .. gerçekten büyüdü hepimizin bebesi ya ne çabuk geçmiş dün eşimle konuşurken onu dedim.. bir yatakta ikisi yatıyordu bir zamanlar şimdi kocaman oldu bu bıdıklar kendi yatakları dar geliyor artık..
sizin işinizde zor hem çalışıp hemde bebekle ilgilenmekte kolay değil.. gerçekten annelik emek istiyor..
yaz gelsin bizi zor evde tutar bu kuzular sürekli dışarı istiyorlar şimdiden...

evtt beni hafta içi atti atti diye mahvetti buğra.sürekli montunu alıp ayakkabıları gösterip atti dedi.bende hafta sonu hiç evde durmadım cumadan beri paso gezdik.en son dün gece babası maç izliyodu babaannemdeydik artık bıktı gezmektekten yoksa evdeki oyuncakları falan mı özledi nedir.bana diyo ki
'atti bittii evveee ' :)) herkes çok güldü takıldı sürekli kapıda bekledi.atti bitti eve gidelim diyoyaa allahımm kocaman olduular maşşallahhh hepsinee

nazlıcım geçmiş olsun kerem beye bu aralar ateş te salgın oldu galiba havada gene mikroğ falan mı var acep havalar bi ısındı falan çok değişik gidiyor havalar allah bebeleri korusun kaanının gözü iyiymiş çok sevindim birdaha olmasın kuzunun gözü oleee
maşallah sana gerçekten tek başına baklıyon sanırım allah senide nazarlardan saklasın benim kuzeniminde ikizleri var 2008 ağustos doğumlular hala anneleriyle yaşıyorlar cesaret edemiyormuş yanlız bakmaya evlerine gitmediler daha çoluk çocuk kocasıyla annesinde kalıyor daimi yazıda geçircekmişte öle gitçekmiş evine çocuklar 2 yaşını bitirmiş olcak :)))))))))))))))))))))

maşallah buğraya atti bitti ha çok güldüm... maşallah ya herşeye akılları eriyor artık..
krikitosum çok sağol evet kaanın gözünü iyi ettik azcık içinde kızarıklık var ama eskisinden çok iyi kremle geçer..kermse evet salgın kime soram çocuğu kendi bile ateşlenmiş rahtsızlanmış bu havalar çarpıyor insana.. mikrop desen oda var her aileyi bir yokluyormuş..
ben 2,5 aylıktan beri yalnız bakıyorum annem arada gldi gitti ama alıştık.. arada çok zorlansamda eşimin çok desteği var.. bazen deli etsede beni..
kuzeninin ikizlerinede maşallah bizimkilerden 2-3 ay büyüklermiş.. başkasıyla bakmaya alışınca zor oluyor ayrılmak ama kendi düzenini oluşturursan öyle gidiyor bir müddet.. bizim aileler uzakta olunca mecbur alıştık erkenden yalnız bakmaya..
devrancım sağol canım..
kızlar ben kuzuları uyutucam görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…