2008 Kasım Anneleri

Kalimerom ben açıkcası bir çocuğun kardeşsiz büyümemesi taraftarıyım, kardeşsiz olmaz. Yaş ilerledikçe de gebelik, çocuk bakımı zorlaşıyo ve kafa kaldırmıyo.Bizim yaş problemimiz de var.ılla 2.diyenler yaşı göz önüne almalı gibi geliyor.Nacizhane fikrim..

Beyazmeleğim günaydın.Kilo veremiyorum, oturdu sanıırm bunlarla yaşamak istemiyorum..

Herkese günaydınnnnn.Napiysiniz beaaaaa?

Miniğim 2. çocuk sormuşsun.Ben aslında hiç düşünmüyordum ama bu aralar kurtlanmaya başladım özellikle batunun bebeklik resimlerine bakarken çok canım çekiyor.Ama şu aşamada mümkün değil çünkü vermem gereken fazlaca kilom var.Bunun en az15 kilosunu vermeden hamile kalmayı düşünmüyorum.Bi de batunun en az 2,5 yaşına gelmesi filan lazım çünkü bize hala çok bağımlılar çok zor olur diye düşünüyorum.Batu 2,5 yaşındayken çalışmalara başlasam işte batunun 3 yaşı biterken filan doğar daha rahat olur diye düşünüyorum.

bende kesinlikle ikinci çocuk taraftarıyım ben tek çocuğum öyle çokta özenilesi bişey hiç değil, bazen yalnız olduğumu içime kadar hissediyorum hele birde annemin babamın vefatı gibi bir olay olsa bence daha da çok yaşayacağım bu duyguyu
eksikliğini çok fazla yaşıyorum

ama bana henüz erken gibi geliyor 27 yaşındayım 35ten önce mutlaka düşünüyorum bende bakalım kısmet

kiloları ikinciyi doğurduktan sonra vermeyi deneseniz daha süper olmaz mı şimdi kilo vereceksiniz , bir daha şişeceksiniz moraliniz tam iyileşmişken yine bozulacak bir daha aynı şeyler başlayacak zor olmaz mı

Çitosum günaydın..Bizde Gülizle kasımda başlayacaktık çalışmalara, tutturuyum filan derken olur 5-6 ay. Sonra da bebeler 3.yaşını bitirmiş olur.Ama ben dediğim gibi vazgeçebilirim de.Hoş günüm geçti 1-2 gün ama olsun:)))))

Ahaaaaaaaaa hadi bakalım iyyi haberlerni bekliyoruz..

kesınlıkle emın oldugum bır sey var kı 2.cocugu ıstıyorum
ama zamanı konusunda hazır olmadıgımı hıssedıyorum
benım ozel saglık sorunlarım oldugundan sureklı tedavı goruyorum
esım de bu tempoya alıstıgını ve ıkıncıyı kaldırabılecegımızı dusunuyor
yalnız lafta degıl cıddı manada fıkır beyan edıyor
32 yasında esım ve eger benım saglık sorunum olmasaydı en az 3 tane ıstedıgını falan soyluyor

ben de ıstıyorum sımdı degıl ama ne zaman onu bılmıyorum
neye gore karar verecegımı de bılmıyorum
esım dun aksam ne kadar surede dıye sordu bılemıyorum dusunmem lazım dedım
cok ıstıyor yaaa kasılıyorum bu kadar ısteklı olmasından

Beyazım meleğim vermem gereken sadece 5 kilo filan olsa hiç takmam ama ben zaten çok fazla kilo ile haimle kalmıştım.DOğumdaki kilolar da hala duruyor.En azından onları vermem lazım.

yasminim kız o kasık ağrılarını bebişte yapıyor biliyon demi ahh keşke öyle olsa en güzeli de bu heralde
krikoya baksanıza istemiyorum,öldüm ben bittim ben derken şimdi nasıl da gönülden bağlı

miniğim benim eşimde 32 yaşında hatta 33ün içinde bende 28in içindeyim ama benimki hiiç yanaşmıyor daha erken erken deyip duruyor sanki ikimizde 18lik çıtırız kaydirigubbakcemile3

günaydın bayanssulusmile
kendimi iyi hissediyorum bu sabah hepinize bulaşsın inşallah
ben 2. çocuğu düşünmüyorum zira ben 2.'yi yaptım 3. 'yü büyük konuşmayayım kesinlikle düşünmüyorum Allah isteyene gönlüne göreversin
siz gençsiniz yapın 2.leri benim ne bünyem ne kafam kesinlikle müsait değil ama bence sakın 1 ilede kalmayın kardeşsiz kalmasın kuzular

sempatiksalakcinni
yaa işte bu renge bayıldım yaa

resim süper bu rengi tutturabilecek tek kişi tanıyorum hadisenin kuaförü :roflol:
onunla bir görüş istesen
şaka bir yanada evet güzel çok güzel bir renk ama ışıklarda da renk değişir normalde böle olmayabilir bunuda kat hesaba cicikom
bende yeni boyattım valla sindi içime ama diğer boyada bir ton daha açıp ışık attıracam aralara yazlık hesabııı

çocuk konusunda yasminimi katılıyorumm..bi kardeşi olmalı diye düşünüyomm ama.
.meleğimin dediği gibi benim kociş istemiyooo..bakalımm.
.ikna edebilirsemmm kasım gibi istiyorum benn...
meleğimmm şöyle 3-4 kilo daha versem bırakacam canım bu diyet işlerinii..dediğin gibi vermesi çok zor...şu son kilolarıı..yapışttı kaldı resmen üstüme....
çitos , zeyna, maytap sizede günaydınn

benim adet işide iyice sapıttı ya...geçen ay geçikti geçikti sonunda geldii. bu ay ay 30 oldu hala yokkk..son günüm ayın 18 idi..doktora gitmem lazım ama...bekliyommm işte...

Günaydın zeynam seni daha sık görmek isteriz buralarda hatun.İhmal ediyorsun bizikaydirigubbakcemile

Asortik bence de renk çok hoş ama zor bir renk.Bi de çok güzel bir boya kullanılması lazım yoksa paslı paslı gibi mat bir renk olur.Riskli yani gerçekten iyi bir kuaför lazım sana.

kızlar dilek napıyo acaba hamikleydi sonra annesinin yanına gitti ve bidaha uğramadı
inşallah herşey yolundadır canım benim

vallla kalplerimiz birmiş canımcım az önce face'de baktım bugünlerde Dileğin doğum günüymüş oradan aklıma geldi kendi kendime söyleniyordum dur bi kızlara sorayım dedim ki senin yazını gördüm bir ay sonra döneceğim demişti ama bir aydan fazla oldu heralde o gideli hala dönmedi ne olduki inşallah iyidir

zeynam hoşgeldin bende bugün kendimi iyi hissediyorum sadece biraz üşüyorum umarım hasta olmam hava güzel aslında bugün ama ince mi giyindim acep bir de sabah duş alıp çıktım suda fazla sıcak değildi sağolsun eşim benden önce girdi suyu bitirmiş buz gibi değildi ama yine de üşüttü eve gince bir ilaç alayım hasta olmayayım artık maşallah epeydir iyiyim şimdi yine başlarsa kötü olur
dün kuafördeki kız da gripti ee kaş-bıyık derken baya yakınlaştık inşallah bulaşmamıştır kendimi korumam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…