- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.101
spor yapamıyom çitosum ya..daha doğrusu sevmiyomm..sadece yürümeye çalışıyommm:))
o demek kız yasminim anlamadım ben bişey
beyazmelek olsak veremeyiz bu kiloları :uhm:
adult diyo gece jimlastiği diyo önlük diyo aklinialirimsmile
cnm kısmet olursa eşyaları yenilicez o yüden sorun olmayacakgünaydın herkese yine yoğun birgün beni bekliyor her hafta sonu olduğu gibi
allahtan oğlum akşam annesine bir güzellik yaptı saat 21.00de uyudu, bende bulaşıkları falan makinaya attım, yoğurt yapacaktım sütümü kaynattım onu yaptım, bir duşa girdim yorgunluğumu attım, gecenin sonuna da bir nescafe ımm harika oldu biraz ders çalııp yattım dinlenmişim biraz ama işe geç kaldım saatler ileri alındı yaa saatleri aldık ama bünye henüz alışmamış kalktığımda saat 08.55ti hemen giyindim çıktım makyajımı bile burada yaptım yine şimdide kahvaltı yapacağım
cagancukum sende iyi yorulmuşsun dinlenmeyi hakettin
ve çağanın reflü olayını hatırladım yine bahsediyordun o zamanlarda da çok şaşırdım yaa öksürük de reflü belirtisi öyle mi :uhm:
safişim ve krikocum sizin için güzel birgün olmuş valla bende gelmek istedim ama işte hafta sonları bana uymuyor biliyorsunuz
hatta gülizle yazışırken ona dedimki 23 Nisan'da izmire gitmeyi düşünüyorum ama plan yapmıyorum çünkü ne zaman plan yapsam kalıyor dedim ve nitekim öyle oldu yine kaldı o gün yakın bir öğretmen arkadaşımızın düğünü var ve ben onu tamamen unutmuşum kaydirigubbakcemile3 neyse havalar güzel artık takmıyorum bir pazartesi çıkar geliriz napalım
Sedacım ee hadi hayırlısı olsun zaten sen yazlığa bir gittin mi 3-4 ay dönmüyorsun geçen sene de öyle olmuştu en azından kira derdiniz olmayacak o para cebinize kalacak
ama sdece o eşyaları taşıması düşündürüyor önce annenin evine, oradan başka bir eve iki kere oy oy oy çok zor
Elifsevdecim hoşgeldin sende daha sık uğra özletme
bende gidip bir kahvaltı yapayım birazdan derslerim var sıcacık boyoz siparişi verdim hizmetli ablaya almaya gitti şimdi ımm çok acıktım cokacimcoook
gunyadın arkadaslar
herkese su gıbı cabucak akıp gececek bır hafta dılıyorum
saphısım gecmıs olsun canım
o lanet bogaz enfeksıyonu maalesef ben de var
ınsa allah kımsenın kuzusunda olmaz
azıcık kızarsa atesler ıcınde yatırıyor adamı
cılegım kafayı ıyı yapmıssın gulum
ben de zeynama katılıyorum canım bence de o guzel bunyene ezıyet etme
krıkocum hafta sonunun guzel gecmesıne sevındım canım
pıtırcıgı kımse ıcın bekletme sık sık ye canım
seda ınsa allah butun planların ısteklerın dogrultusunda ılerler
[kalimerocum ev ev üstünde olmucak cnmcım ayrı evde olucak eşyalar depo misali zaten yaz geldi bende yazlıkta olucam dönüncede ev buluruz büyük ihtimalle hayırlısı
Aktif spor yapsak diyorum:))
adult diyo gece jimlastiği diyo önlük diyo aklinialirimsmile
yasminimmm onunla kilo falan gitmiyo ya....
Sedacım hoşgeldin.Yavru nasıl?Alçıyı birkaç güne çıkartacaklar sanırım!
Beyazmeleğim heykeli dikilecek kadınsın vesselam.Biz adamdan kaçıyoz yorgun argın, 2 gr daha çok uyuyalım diye.Bir de kadınız diye geçiniyoz.Puuu bize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?