2008 Kasım Anneleri

ama yasminim onlar bizim gibi 30 lu yaşlarda değiller şuan metobolizmaları hızlı çalışıyoo.biz yaşlandıkkkk:)))mesala sedacım bizden daha çabuk kilo veriri bakk...

Bak ciddi diyorum, en çok kalori kaybettiren spor,ondan sonra kort tenisi ve yüzme. Önce biraz spor yaparsın sonrada yüzersin.5-6 Kilo gider:a015:

o nasıl diyetmiş kız öyle fıstık ezmesiyle falan canım çekti vallahi
kız kardeşinle aynıymışız biz, benim de boy 168 kilo 57 yalnız bende 54-55 olmak istiyorum yalnız herhangi bir çabam yok bunun için kaydirigubbakcemile3

güliz yaşlandık yaşlandık deyip psikolojik olarak çürütüyorsunuz kendinizi, ne yaşlanması kızım yaa hepiniz taş gibi hatunlarsınız ne yani 50misiniz 60mı ben onlara bile yaşlı demiyorum lmaz:

Bak ciddi diyorum, en çok kalori kaybettiren spor,ondan sonra kort tenisi ve yüzme. Önce biraz spor yaparsın sonrada yüzersin.5-6 Kilo gider:a015:

hmm tenis ve yüzme çok
tenis acayip yoruyor insanı çok zevkli ama oovv sonunda bitiyorum ben bir aralar uğraşmıştım ama o kadarla kaldım ötesi gelmedi kaydirigubbakcemile3
ama yüzmeden vazgeçemem fırsatını bulsam hergün yüzebilirim kış-yaz ay olmadı haftada bire de razıyım ama olmuyor işte :çok üzgünüm:

melek belli bi yaştan sonra duruyo kııı metebolizma..ha diyeceksin 50-60 yaşında çıtırlarda varr..işte ben onlara çok merak ediyommm..ne yapıyorlarr :)))

ayyy melekkk alemsin ya..öldürdün beni gülmektenn....nerde erkeklerde öyle düşünce...

ne dediiiiii.....
allllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh dedii..o kadar içli yaniii :)))

ikinci ihtimalde de o gelmişti aklıma gülizcim sen söyledin yani :roflol: tahmin ederim erkek ne de olsa benimle sevişsin de ister kilo için ister başka şey için farketmez kaydirigubbakcemile3 hazır askerler :roflol:

slm kızlaaaaarrr.geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah.biz 2 gecedir uyumuyoruz.sabaha kadar ayağımda sallıyorum çağanı.2 tane azı dişi çıkmış bugün farkettim ondanmı bilmiyorum ama çok huzursuz.mide ilaçlarınıda bıraktık ondanda olabilir diye düşünüyorum ama gündüz hiç şikayeti yok.gece olcak diye ödüm kopuyo valla.

kızlar ya..
saçımın önünden 5-6 saçım beyazlamış yaaa...,
şok oldummm, hiç beyazım yoktuuu..
gerisi gelir herhalde artıkk ((

Ya Gülizim senin ruhun genç valla.Aferin kııı.Benim şakaklarımda falanda artmış.Ama çok üzülmedim.Nasıl olsa olacak ve çok erken değilaklinialirimsmile

dünürüm hoşgeldin canımm..
kesin diştendir canımm..
eylülde çok uyanıyo bu günlerde...azıları iyice beyazlamışşş..
allahtan benim kız ayakta sallanmayı sevmiyoo...
ayakta salllama işi zordur canım yaa..artık kocamanda oldular..kolay gelsin san...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…