2008 Kasım Anneleri

beyazım bende çok beğeniyorum collezionenun saatlerini bende bakayı hafta sonu:)
ve kuzum uyandı annesinin enfes dolmasını yiyor yoğurtla ama annesi dolmaya soğan saarımsak koymayı unutmuş ii mi :)))

asortiğim biz uzunuz ailecek annem babam kardeşim dedelerim eee olsun o kadar demiiii:)
ya sedacım ideal kilom hep 61 falandı benim yada 60 o yüzden vermk istiyorummm ben....
çleğim ya fıstık sana denir süpersinnn
bu arada iyi gezmelerrrrrrr

çileğim maşallah kociş böyleyken gez tatlım..oh dnsöz neyimde çıkıyormuş..
laviş ve seda maşallah size.. bende uzunum diyordum 1,74 ile siz kilolarda okadar değil sülün gibisiniz tatlışlar..ben azcık fazlayım kilo olarak sölemiyom kimselere ama..
hakkaten yasminin işi var heralde sesi çıkmadığına göre..
eylülede kolay gelsin.. bazen bende çok dalıyorum pcye.. benimde modemin bozulamasına ihtiyacım var bu ara temizlik yapmam şart..
görümcem geliyor haftaya eve çeki düzen vermem, dip köşe bucak temizlemem lazım..
ha laviş sınavlarda başarılar az önce unutmuşum tatlım..

Geldim geldim.Patron yurt dışına çıkacak.Hava limanından msn e bağlanmış.Bişiler sordu.

Lavişim, Çileğim, Sedoşum gelmişler.Az önce 14 kişi görünüyodu altta.Maşallah ...

beyazım geldım geldım anacım ıslerım vardı hallettım
tamamen duygusallll

cılegım gec toz canım
keske benım kocıste dese hadı gıt gez dıye
adam psıko sırf bayanların oldugu eglencelere bıle gıtme dıyor
benımle her bır yere gelme derdınde
bende bazen yalnız takılmak ıstıyorum ama nerdeee

zeynam fotoları gordum canım
bonus cok tatlı maasallah gulusune kurban
saatınde hosmus ama hakkaten cok buyukmus yaww
benım bılekler ınce oldugundan sık durmuyor bu saatler

beyazım sende gule gule kullan cıcım saatını

ayyyyy baklaya bayilirim...yogurtlu hmmm nefis olur.

iki bardak sicak limonlu su anca duzeltti midemi..

minigim benim kocam cok kiskanc degildir hatta cok rahattir diyebilirim.

allamm yazmayin su uyku saatlerini vallahi bi hos oluyorum.

benim danacik 1,5 üzeri co kaz gecmistir.hadi iki olsun ama yarisi ayagimda.

offf offffff

ben fırsat bulunca kıza çaktırmadan giriyorum
lavişçim ben de çok yaşadım o dediğini sağ alt köşede %100 yazan bir yer olacak,ekranı yakınlaştırıp uzaklaştırma,orası %100 değilse,%100 haline getir düzelir
Allah Allah ben daha önce hiç duymamıştım böyle bir şeyi,yani bu türlü telefon dolandırıcılığını hayretlerim şaştı valla

ayyyyy baklaya bayilirim...yogurtlu hmmm nefis olur.

iki bardak sicak limonlu su anca duzeltti midemi..

minigim benim kocam cok kiskanc degildir hatta cok rahattir diyebilirim.

Ben baklayı hiç sevmem ama kocam bayılır.Geçen hafta yaptım, dün de anneciği yapmış.Yoğurtlar falan bi güzel yer.Ben bir lokma almamcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…