- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.361
Sağol canımcım.İnşallah öyledir.Yoksa bi ayağım çukurda mı:)
günaydın kızlar bende gece hiç uyuyamayanlardanım( bizim oğlan terlemiş gece yarısı sucuk gibiydi.değiştirdik olmadı altını değiştirdim olmadı süt verdim içmedi salladım olmadı ( ben tam yatağına koyuyorum haşur huşur geri pat ayağa dikiliyooo anneee anneee :))) hey allahım ya uykusu bitmiş çocuğun naparsın.ama sabah yedim yedim geldim.sıkıntıya da hiç gelemiyo maalesef bana çekmişş pek sevdirmez kendinii (
allah böyle bir sevgi vermese anaların yüreğine bu zahmeti çekmek çokta kolay değil hoş bazılarında yok evlat sevgisi biliyoruz yavrularına ne zulüm yaptıklarını ki benim aklım almıyor
ben Eymen'den sonra diğer çocuklara karşı da çok yumuşak oldum yolda ağlayan bir çocuk göeyim neredeyse onunla ağlayacAğım öyle oluyorum
Yasiminim benimde aklımda o var, ikinci ihtimal bazen yani gece lambası varkende böyle çağırırdı o geldi aklıma ama dediğim gibi en azından sütü elinde olurdu şimdi kalkıp sütünü bile alamıyor yatağının başucundan o yüzden düşündüm zaten
bakalım gece lambasına rağmen yaparsa özlediğindendir zaman zaman oluyor öyle
günaydın kızlar...
miniğim kuzuşuna çok geçmiş olsun..büyük bir ihtimalle balgamdan olmuştur kusması..inşallah en kısa sürede düzelir..
yasminim sanada çok geçmiş olsun..ihmal etme ağrın geçmezse mutlaka doktora görün..
ışık konusunda bizimde koridorun lambası gece boyunca yanar..
başka ne vardı yaaa..ay çok unutkan oldum((
doğru diyon yasmincim benimde annem böle uğraşmak istemiyor yoruldum ben artık diyor hep yorgundu anlıyorum onuda eminim yorulmuştur ama ben diğer anneleri ananneleri görüyorum torunları için hayatlarını değiştiyolar nelerden vazgeçiyolar benim kızdığım annem dizisinden bile vazgeçmiyor ama ne yapayım öle kabul edicem onuda öle işte değişmez ama ben öle bi anane olmuycam eminimlmaz:
hilalcim hoşgeldin geçmiş olsun kuzum sanada
Sen anneanne olmuycan zaten canım:))))))))):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?