- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.381
ben geldım evden
ya kuzu yıne kusmus yaa
ufff umarım kısa zamanda duzelır cok uzuluyorum
yemek ıstemıyor zorlamıyoruz
benı sureklı emmek ıstedı emerken uyudu ama yatırırken yıne uyandı emmeye devam
annem basında beklıyor kadıncagız ınsa allah duzelır kuzum
yaaaa ağlarım ama mafoldumben gerçekten ya ben anane olamıycam halbuki anane daha yakındır toruna ya gelinim bana göstermezse torunlarımı :sinifsinif: kız şaka maka çok fena oldum haa ananenin yeri başkadır bende
ay meleğim çok iyi oldu valla balkon sefası
diyette işe yarayacak demek ki
mehmet öz var ya doktor dio ki günde en az 10.000 adım atmazsanız demek ki yeterince hareket etmiyorsunuz demektir dio ya
evin içinde nerde atacam ben o kadar adımı ayol
valla sadece yemek yerken bir dilim ekmek alıyorum yanıma önceden poşetle getiriodum ekmeğe bayılırım bu arada
porsiyonları küçülttüm en önemlisi aburcuburu kesmeye karar verdim dün bütün hepsini topladım kocişe verdim arabanda dursun dedim sen yemek istersen yersin dedim
valla boğazına dur demezsen olmuyor gerçekten yaa bide bol su içiyorum artık önceden 3 litre içiyorumdur sanıyordum
ama sadece 1,5 lt içtiğimi anladım 3 e çıkardım bunu 2 adet cam sürahiye koydum onuda bitene kadar gelip gidip içiyorum
çünkü su sürekli tuvalete çıkarıyot bölelikle fazlalık ne varsa atıyorsun canım bi diyet
vardı aslında 3 günlük ama onu yapmaktan vazgeçtim 7 günlük diyete başlıcam yarında
ama 1 ay boyunca sürecek o da haftada 1,5-2 kg verdiriyormuş
sabah aç karnına limonlu ılık su da gerçekten işe yarıyor ayrıca yeşil çay funda yaprağı çayı 3 günde bi de mate çayı içmeye başladım inşallah vereceğim
ben geldım evden
ya kuzu yıne kusmus yaa
ufff umarım kısa zamanda duzelır cok uzuluyorum
yemek ıstemıyor zorlamıyoruz
benı sureklı emmek ıstedı emerken uyudu ama yatırırken yıne uyandı emmeye devam
annem basında beklıyor kadıncagız ınsa allah duzelır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?