2008 Kasım Anneleri

ya kızlar diyet listesinde yazıo ki 3 porsiyon meyve 3 adet mi oluyor o ya çözemedim

aSORTİM orta boy armut, elma bir porsiyon.12 Adet üzüm tanesi, 5-6 kayısı, 1 dilim karpuz bir posiyon.Yani ortaboy çok tatlı olmayan meyveler 1 porsiyon.Ttalı meyveler üzüm, muz yasak..Ben gebelikte diyet yaptım da.Öğün araları 1 yada 2 porsiyon meyve yiyodum((

Kızlar H.mine nerelerde??

ayy allah korusun eymene geçmiş olsun.en korktuğum şey.benimki de koltuk yatak ne varsa çıkınca hemen ayağa kalkıp zıplamaya yada yürümeye çalışıyo(

uykusuz her gece oooooooooo o soğuk kahvedeeeeee......
kızımın uyuduğu ender zamanlardan birindeyim.komşuma söz verdim etimek tatlısı yapıcam yarın günü var kadıncağızın.Duru Okyanusla ne kadar yapabilirsem artık bir şekilde denicem.kucağımdan inmediği gibi,kucağımda dahi sürekli alar vaziyette,ne bela bir hastalımış bu ya,çocuğumun çenesinde ağız çevresinde 4-5 tane uçuk patladı.bu arada uyandı

ayy allah korusun eymene geçmiş olsun.en korktuğum şey.benimki de koltuk yatak ne varsa çıkınca hemen ayağa kalkıp zıplamaya yada yürümeye çalışıyo(

bişey almak bizim yanımıza gelmek gibi geçerli sebepleri yoksa öyle koltuk üstlerine falan çıkmıyor Eymen sevmiyor ama bu sandalyesini çok sevdi ve aklıma gelen başıma geldi
şimdilik kaldırdık ortadan biraz unutsun sadece bizim gözetimimizde çıksın biz odadayken ben yanına oturuyorum onun o çıkıp iniyyor ben sandalyeyi tutuyorum

allaaaah ateşten uçuklamıştır oyy kuzum benim
sende hem çocuğun hasta hem herkese yetişiyon bravo valla safişim ben olsam çocuğumun uyuduğu her vakitt uyurum sanırım böyle bir hastalık durumunda

sandalyeyi veya dinosunu koltuklara yanaştırıp önce ona sonra koltuğa çıkıyo ve çook seviniyo ama olmazkiii.bizim koltuklar baya yüksekmiş babaanneme gidince bi baktım pat demiş çıkmış oturmuş koltuğaa:))

ohooo maşallah buğrişkoya, benimki de totoyu kaldırıyor ııh-ıhh diye diye çıkıyor o koltukları ama dediğim gibi allahtan pek meraklı değil

güliz zillisi nerede yine neden gelmiyor

benimki zıplama meraklısı.dedesi gelince adamı yere yatırıyo zorla ıhhlaya ıhhlaya.göbeğini oturuyo başlıyo zıpmaya deli yaa

benimki zıplama meraklısı.dedesi gelince adamı yere yatırıyo zorla ıhhlaya ıhhlaya.göbeğini oturuyo başlıyo zıpmaya deli yaa

kaydirigubbakcemile3 manyak oğlum yaa kaydirigubbakcemile3

meleğim koydun resmini yakışıklı prensimin bak nazara geldi:))
allahtan çok kötü olmamış...

valla hilalim sorma allahtan pek bişeyi yok alah korumuş kuzumu

beyazmelekcim çok geçmiş olsun canım ya eylülde bizim yatak odasında ki pufa merak sardı o da
tam camın önünde duruyor gelip gidip çıkıyor ya korkuyor insan valla artık çook dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…