- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.581
yaa acaip huylandım yaa kaşınmaya başladım sanki biyerimden çıkıcak gibi hissediyorum çok huzursuz oldum len ruh hastasımıyım neyim ufacık hayvandan bu kadar korkulurmu!
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hasta bebişlere geçmiş olsun şu zaman çok tehlikeli herhade zeynep ceylin'de güm güm öksürüyo üç tane doktora götürdüm ne cigerlerde ne bogazlarda bişey yok çok şükür geceleri hiç durmuyodu megersem dün bi baktım arkadan bi dişi çıkmış kuzumun ona yapıyomuş megerse
bu arada bende dün diyete başladım çok dikkat ettim akşan nerdeyse tartılsım 1 kiloya yakın vermiştim ama kociş geç gelince bana dürüm getirmiş saat 10'da bi güzel mideye indirdim dayanamadım ya:roflol::çok üzgünüm:
kızım hakkaten haa sende var bişeyler :roflol: psikopat mısın küçücük girmişi çıkmış hayvanın bütün derdi bitti seninle mi uğraşacak :roflol:
geçmiş olsun benim kızıma salgın var heralde bu günlerde bütün çocuklarımız bir kere öksürük vs atlattı heralde
ohh seninki de bir başka diyetmiş h.minecim ne güzel öyle akşama kadar bekle akşam dürümü indir mideye
maytabım istemediğin ot dibinde bitermiş hesabı bütün haşerelerde seni buluyor ya bu kadar huylu olma kzım..
aslında sana söyleyene bak bir iki kere hama böceği gördüm iki ay kadar zeytin yiyemedim :roflol:
h.minecim hoşgeldin geçmiş olsun kuzuya benimkierde azıları çıkarıyor bu ara..
diyetde sende benim gibisin demek çak arkadaşım:içelim: ama verceğiz inşallah bir gün:icecream::roflol:
dünürüm bu pembe kürklülerin yanında bi ikimiz kamışız fakir ne yapsak yaz geldi bacılar çıkarın artık kürkleri yada dünürüm bizde birbirimize alalım en iyisi
Minecim hoşgeldin.Nerelerdesin? Sen de Allah bilir 55-56 kg.sındır.Burda çabalayan arkadaşlar öylede.Zannedersin bizim gibi tombul salam:))
Canlarım iki çıplak bi hamama yakışır.Neyse ben fabrikatörüm.Manevi oğlumu evlendiririmalkisalkisalkis
canım aklım hep sizde hergün bi kere illa yazdıklarınızı okuyorum ama benim cadı çok fena oldu bilgisayar başında görmesin beni annnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeee diye bi bagırıyo oturmuycakmışım bugün annemlerdeyimde fırsattan istifade yazıyorum canım bu arada sen galiba benim resimleri hiç görmedin ne 55-56 sı ben o rakamları rüyamda bile göremem tam tombul salamım
:roflol:bulursam harakiri yapıcam onaÇok üzgünüm çoook
selam kızlar bu elti midir nedir arıza ya kadın kendi kendine trip yapıo salak mı ne deli etti beni sabah sabah kıl
çitos geçmiş olsun bi onu gördüm başka kimsede bişe yoktur umarım
bu arada sabah kalktım 400 gr cık daha vermişim ya ne kadar hızlı gidio anlamadım ben
toplam 800 gr oldu bugn 7 günlük olan diyete başladım allahtan hayırlısı inşallah veririm 8 kiloyu mayıs sonuna kadar gerçi çok olur bir ayda ama verebildiğim kadar artık
dünürüm bu pembe kürklülerin yanında bi ikimiz kamışız fakir ne yapsak yaz geldi bacılar çıkarın artık kürkleri yada dünürüm bizde birbirimize alalım en iyisi
Gördüm canım resmini önce.Tatil resimlerinizi yani.Bazen resimler yanıltıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?