- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #68.541
Ya normalde geç kalmazdı.Yeğenime çok üzüldüm, psikolojimden dolayı geç kaldı. Gözüm aydın çünkü 2 sene yasaklıyız ya sezeryan olanlar.İlerde umarım müjde olarak veririm. Çitos, Kalimero, Güliz ve ben hep beraber doğuracaz seneye:)))))))
geldım canlarım
bugun sahsı ıslerım oldugundan gorusmeler yaptım erkenden canım yasmınım
tamamen duygusal meseleler
kuzum daha ıyı ama oglenden sonra bır kez daha kusmus
aksama kadar hıcbır sey yemeyen kuzu aksam bır kase kadar corba ıctı zorla o kadar
gece keyıfsız sureklı emmek ıstedı ama sanırım yavas yavs duzelecek
günaydın kızlar
darkcım özledik canım eşinle sorunlarında da hakkınızda hayırlısı olsun cnm inşallah kısa sürede düzelir
kalimerocan emiralp nasıl kuzum canın sıkkın gibi hayırdır
yasminim hay allah sevinmiştik yaf:)))
melekim yediklerinle alakalı bi durum olabilir
bkz.cips yedim kola içtim topkek yedim patladım....gözardı etme bu durumu
bu ara monti amcanın olayına tyaktım 4 gündür bu şekilde besleniyorum hiç fire vermeden akşam 10 olmadan uyuyakalan ben akşam 12.30a kadar takılıp sabah 6 da canavar gibi kalkıyorum maşallahhhh:)))
gülizcim oooj geldin dün öğleden sonra nerelerde gezdin anlat bakaaayım
hayır yasmınım baldız olacak
baldan tatlı mısalı
Günaydınnnnnn canlar.Keyisizim bugün oğluşum hastaaaaaAkşam sağlam yatıp sabah hasta kalktı kuşum.Sürekli kusuyor.Hiç bişi yemedi sabahtan beri. ((
montinin kitabı bende yaklaşık 1 senedir var aldığım dönem bi süre yapmıştım o zaman kaçamaklarda vardı diyet yapıyordum tabii ama aslında sağlıklı beslenme diyelim doğumdn sonra 69 kilodan 58e kadar indim ve bıraktım ucunu şimdi 61-62 civarı geliyorum
tekrar başladım 57-58 olmak istiyorum tabii 56 olsamda hayır demem:))) ama diyetten ziyade dedğim gibi sağlıklı beslenme bunun adı bu şekilde beslenmek beni çok zinde yapıyor enerji doluyorum cildim parlıyo v.s bi dolu pozitif yönü var yasmincim ve kalimerocum
günaydın kızlar.Her akşam eve giderken marketlerden bişeyler almadan olmuyo poşeti taşırken kolumu çok ağrıtmışım yaa.bütün gece sızladı birde belim acayip sızladı.sanki damarlarım kopuyo gibi acayip bişey daha önce başıma gelmemişti hiç.Annem tüm gün bizde ya buğra ya bakıyo e kadın evde yemek yapamıyo haliyle.sağolsun bizde yapıyo hepberaber yiyoruz.bu durumda alışveriş işim hiç bitmiyo.toplu da yapıyoruz haftada bir ama sürekli yine alıyorum ne yiyoruz arkadaşş yaa:))) boğaza para dayanmaz valla.açlık sınırı diyorlar ya o doğru valla.aldıklarım atla deve değil ama çok para tutuyo hakkaten.allah asgari ücretle geçinenlere yardım etsin çok zorr.birde ananem geliyomuş anneme.(( dayım telefon etmiş yengemle çok kötü kavga edecez demiş.yengem dayanamıyomuş oturup ağlıyomuşş.senin annen tatlı bi ihtiyar değil diyomuşş beni sinir ediyo diyomuş:)) ananem cahil bi kadın.kulağı duymaz gözü görmez.ama kendi işini kendi görüyo çok şükür kadını bir yere sığdıramadılar.hep annem hep annem
yengem desen günde 11 tane hap kullanıyormuş.hem tiroid düşürrücü hem yükseltici yok başka bilmemne bi sürü ilaç.panik atak da var.bunlar biraz zengin.doyumsuz oldular artık.herşeyi var ama benim bizim kadar mutlu değil.birgün geliyo botoks yaptırmış başka zaman geliyo memeleri kaldırmış.bigün geldi anaa göbeği gerdirmiş.))) dayım ne derse yapıyo.altında son model cipi var.ama saadet yok.koca eve evde yardımcı kadın olmasına rağmen ananem sığmıyo düşün işte.
yaa tamam bazı huyları var zaten daha alasını anneme de yapıyo ama ona artık çocuk gözüyle bakmak lazım.her lafını duymuycan.85 yaşında kadın hakkaten hiç duymuyo.kulaklık falanda kullanamıyo.sen ona suratına karşı söylensen hiç anlamaz sende rahatlarsın o derece:)) çok cahil yaa bi görseniz.tv yi anlayamıyo nasıl bi teknolojidir.Alişan var ya onu benim eşim sanıyoo:))) her çıkışında aha çıktı bak bizim damat diyomuş heryerde:))) millet gül gül çatlıyoo cidden o sanıyoo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?