2008 Kasım Anneleri

evet canım streste çok etkiliyor
ee inşallah o zaman seneye sıra sıra mutlu haberlerinizi alırız inşallah

sevindim güzelim Emiralp'in daha iyi olmasına gün geçtikçe daha da iyi olacak rahatlayacak

canım doğrudur olabilir gerçi ben onların hiç birini aynı anda yemiyorum mesela cips'i heralde iki aydan sonra yedim kola da arada sırada topkekte öyle
sadece çikolatayı hergün yerim bir tane kesin diğerleri ekstradır
çok sağlıklı beslendiğim söylenemez de yine de zararlı şeyleri her zaman yemiyorum

Günaydınnnnnn canlar.Keyisizim bugün oğluşum hastaaaaaAkşam sağlam yatıp sabah hasta kalktı kuşum.Sürekli kusuyor.Hiç bişi yemedi sabahtan beri.((

montinin kitabı bende yaklaşık 1 senedir var aldığım dönem bi süre yapmıştım o zaman kaçamaklarda vardı diyet yapıyordum tabii ama aslında sağlıklı beslenme diyelim doğumdn sonra 69 kilodan 58e kadar indim ve bıraktım ucunu şimdi 61-62 civarı geliyorum
tekrar başladım 57-58 olmak istiyorum tabii 56 olsamda hayır demem:))) ama diyetten ziyade dedğim gibi sağlıklı beslenme bunun adı bu şekilde beslenmek beni çok zinde yapıyor enerji doluyorum cildim parlıyo v.s bi dolu pozitif yönü var yasmincim ve kalimerocum

günaydın kızlar.Her akşam eve giderken marketlerden bişeyler almadan olmuyo poşeti taşırken kolumu çok ağrıtmışım yaa.bütün gece sızladı birde belim acayip sızladı.sanki damarlarım kopuyo gibi acayip bişey daha önce başıma gelmemişti hiç.Annem tüm gün bizde ya buğra ya bakıyo e kadın evde yemek yapamıyo haliyle.sağolsun bizde yapıyo hepberaber yiyoruz.bu durumda alışveriş işim hiç bitmiyo.toplu da yapıyoruz haftada bir ama sürekli yine alıyorum ne yiyoruz arkadaşş yaa:))) boğaza para dayanmaz valla.açlık sınırı diyorlar ya o doğru valla.aldıklarım atla deve değil ama çok para tutuyo hakkaten.allah asgari ücretle geçinenlere yardım etsin çok zorr.birde ananem geliyomuş anneme.(( dayım telefon etmiş yengemle çok kötü kavga edecez demiş.yengem dayanamıyomuş oturup ağlıyomuşş.senin annen tatlı bi ihtiyar değil diyomuşş beni sinir ediyo diyomuş:)) ananem cahil bi kadın.kulağı duymaz gözü görmez.ama kendi işini kendi görüyo çok şükür kadını bir yere sığdıramadılar.hep annem hep annem

Günaydınnnnnn canlar.Keyisizim bugün oğluşum hastaaaaaAkşam sağlam yatıp sabah hasta kalktı kuşum.Sürekli kusuyor.Hiç bişi yemedi sabahtan beri.((

ooyy şimdi de batuşummu başladı kusmaya kıyamam yaa noluyor bu çocuklara neden kusuyorlar allah aşkına :çok üzgünüm:

iyiymiş yaa benim de kilo vermek gibi bir derdim yok ama şu zinde olmak cildimin parlaması falan güzel bişey nereden bulabiliriz bu kitabı

Derinim geçmiş olsun.Dikkat et canım ya.Kocişin yardım etsin.Olmaz mı?Anneanne meselesinde ise iki tarafı da bilmek lazım.Belki yengen de kendine göre haklı.Yaşamak lazım.Bilemiyorum ama yaşlılık ne zormuş.Annem derki hep Allah canımı tatlıyken alsın.((

sorma yasmin yaa bizde aynı durumlara düşebilirizz.canımızdan çok sevdiğimiz oğlumuz bizi istemezse böyle bigün( kızım da yokki yanına gideyimm.allah kimseyi kimseye düşürmesin

yengem desen günde 11 tane hap kullanıyormuş.hem tiroid düşürrücü hem yükseltici yok başka bilmemne bi sürü ilaç.panik atak da var.bunlar biraz zengin.doyumsuz oldular artık.herşeyi var ama benim bizim kadar mutlu değil.birgün geliyo botoks yaptırmış başka zaman geliyo memeleri kaldırmış.bigün geldi anaa göbeği gerdirmiş.))) dayım ne derse yapıyo.altında son model cipi var.ama saadet yok.koca eve evde yardımcı kadın olmasına rağmen ananem sığmıyo düşün işte.

cıtosum gecmıs olsun kuzuya
salgın mı var acaba yaa

derın canım yasmının dedıgı gıbı ıkı taraflı bakmak lazım olaya
sahsen benzer durumları ben yasadım ve gercekten cevrıyem tatlı bır ıhtıyar degıl
ınsan dayanamıyor ne kadar cabalasa da bazı durumlarda

Teşekkür ederim canlarım.Valla bilemedim üşüttü mü ne oldu anlamadım..Genizakıntısı mı var acaba o mu yapıyor bulantıyı diye düşünmeye başladım..

derincim dikkat et canım geçmiş olsun
bencede madem zenginler bi ev tutup bakıcı tutsunlar yanına yakınlarınızda yoklarssınızda her zaman
beyazım var nette ben idefixten almıştım ama tükenmiş

yaa tamam bazı huyları var zaten daha alasını anneme de yapıyo ama ona artık çocuk gözüyle bakmak lazım.her lafını duymuycan.85 yaşında kadın hakkaten hiç duymuyo.kulaklık falanda kullanamıyo.sen ona suratına karşı söylensen hiç anlamaz sende rahatlarsın o derece:)) çok cahil yaa bi görseniz.tv yi anlayamıyo nasıl bi teknolojidir.Alişan var ya onu benim eşim sanıyoo:))) her çıkışında aha çıktı bak bizim damat diyomuş heryerde:))) millet gül gül çatlıyoo cidden o sanıyoo:))

ananem annemde kalınca gündüzleri evde yanlız kalıyor ya mecburen.Birgün düşmüş mü ne yapmışsa ölüyorum ben diye bağırmış bütün komşuları toplamış.allahtan çok ii komşularımız var.arada yoklarlar onu.annemi çağrımışlar neyse işte doktora gittiler çünkü kadının aklı gitmişti resmen.kimseyi tanımadı nerde olduğunu unuttu falan.doktor ölüm korkusu olduğundan böyle olmuş yanlız kalmayacak dedi bir haftada zor düzeldi.buğrayı kızım diye seviyodu sapıtmıştı yani.şimdi komşulardan birine para vercezde annaneme gündüz baksın diye (yanlız da kalamıyo off

aay çok zor bir durum yaa allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin, yani kendi anamız-babamıza nasıl bakmamız gerekiyorsa, eşimizinkine de öyle bakmamız gerekiyor ama işte çok zor
onlar çenesini tutup oturamıyor biz zaten sabırlı insanlar değiliz başımızda bir yığın dert zor vallahi hiiç kolay değil
ama maddi durum iyiyse bence ev ve bakıcı tutmak çok mantıklı, büyük konuşmayayım ama ben de olsam öyle yaparım heralde hergün ziyaretlerine gider ihtiyaçlarını karşılar yardım ederim ama 24 saat çok zor allah kimseyi düşürmesin
ama Alişan olayına çok güldüm yaa, eşinin fotolarını görmesem gerçekten Alişan'la evlisin de bizden mi saklıyon diyecem ehehehe kaydirigubbakcemile3

çitos geçmiş olsun ayy kusma deyince aklıma bizim hasta olduğumuz zaman geliyo.çok fenaydı yaa inş.öyle değildir batuş(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…