2008 Kasım Anneleri

Annem abim evlendiğinden beri abimin kirasını ödüyor 2 sene önce abimin oturduğu ev satıldı yengem ve abim kirada oturmak istemedikleri için bir süre annemin kirada olan evine eşyalarını yerleştirip depo olarak kullandılar ve evin satılıp onlara ev alınmasını istediler bende öle düşünüyordum madem o evin kirasını veriyorsun sat o evi ev alınsın dedim sonunda ev satıldı ve abimlere ev alındı apartmandaki diğer dairede ablam oturuyor kira falan vermeden bi nevi o evde ona verildi gibi bişey şimdi benim ev sorunum var biliyorsunuz apartmandaki kiracı çıkıcak doğal olarak bende o ev satılsın ve banada ev alınsın istiyorum ama annem bir türlü yanaşmıyor babamın bi emekli maaşı birde o dairenin kirası geçiyormuş eline bende diorumki madem öyle bana bir ev alalım ben sana her ay elalemin evine 800 1000 kira vereceğime sana 300 400 veririm heray diorum ama yok bazen aklıma gelio sinir oluyorum ne abim düşünüyor benim gibi ne ablam düşünüyor annemi ben sana veririm dediğim halde yok banamısın demiyor benimde buna cnm çok sıkılıyor birde annemin kendine aldığı araba yıllardır abimde vermiyor arabanın sigortasını vergisini bile anneme ödetiyor biz arabayı istediğimizde abimden bahaneler uydurup vermiyor yapılan haksızlığa tahammül edemiyorum düşünüyorum ya rest çekip dicemki anneme ben çekip gidiyorum bundan sonra benide ardayıda göremceksiniz ben kendi başımın çaresine bakarım yada bilmiyorum işte çıkmazdayım yaaa poffff

ay lavişim bizim ki öle kardeşler beraber çalışmıoda herkesin kazancı ayrı yaa
benim ki arada bi yardım edio abisine bi de buna rağmen yaa
neyse yaa aman tınlamıcan bunları adam yerinede koymayacan

ya kızlar uzun ve ailevi cnm sıkılıyor anlatayım mı

anlat sedoşum rahatlarsın hepimiz aile gibi olduk zaten

hoşgeldin kuşum bana hemen bir gaz lazım bebişim iki gündür çalışamıyrum yine bir baktım gazım bitmiş kaydirigubbakcemile3
benim kaynımlarda evlense öyle olacak heralde elti dedin mi böyle oluyor sanırım muhabbet iyi olsa böyle hafif bir kıskançlık hepsinde oluyor

off çok zor bir durum canım tahmin ediyorum
anne-babalar çocuklar arasında eşit davranamazlarsa böyle şeyler ortaya çıkıyor işte
aslında senin sunduğun plan çok mantıklıymış aslında neden kabul etmiyorki boşa kira vereceğine sen de ev sahibi olmuş olursun oda diğer evini kaybetmemmiş olur

Sedacım bence acele etme.Seneye sende işe gireceksin.Biraz haksızlık var evet ama annen de olsa kimseye ağız eğme.Kendi çabanızla yaptığınız şeyler daha kıymetli olur. Ömür boyu laf yiyeceğine şimdilik bişi deme ve kendin yapmaya çalış.Olmadı diyelim bu şekilde.O zaman annenle tatlı tatlı konuş.Hoş onların da ellerinde bir ev kirası ve maaş kalmış.Onlara da zor be canım.Sen biraz sona kalmışsın ya o yüzden sorun olmuş. Kendini de üzme.Umarım eşin başına kalkmıyodur bunları...

işte benim ve ablamın evliliği iyi olmadı derler ya insanın kendi güzel olucağına kaderi güzel olsun die gerçekten öyle eşim çok ii mükemmel biri ama maddi olarak hiçbir destekçisi yok dolayısıyla bende annemden abime ve aBLAMA yaptığı gibi ev almasını istiyorum madem onlara yapıldı banada yapılsın görünürde ablama yapılan bişey yok gibi ama kira ödemiyor bi nevi ev onun gibi

YASMıNCıM EŞıM BAŞIMA KALKMIYOR AMA BAZEN SÖLÜYOR TABıı NEDEN BÖLE YAPIYOR ANNEN DıE TABııKı bende çalışıcam ozaman daha ii olucaz ama benim derdim para değil ki kirada oturmak istemiyorum herşey kendime ait olsunki bende kendimi bileyim para biriktirip araba alaym yazlık alayım vs paramı boş boşuna kiraya vermeyeyim istiyorum yazık günah böyle bir fırsatım varken paranın çöpe gitmesi

sedoşum cnm tahmin etmiştim bu yüzden canının sıkıldığını evet haksızlık yapılıyo biraz sana ama hiç üzülme bu yüzden cnm daha yaşın genç çalışmayı da düşünüyosun çocuğuna bakr annen sende çalışırsın para biriktirirsiniz kredi filan çekersiniz alırsınız ev annen yardım eder yine sana kıyamaz

Ben geldimmmmmm ne var ne yok şekerlerrrrrrr..Oğluşum öğlen çorba içti yarın kase 20 dk sonra hepsini kustu.Fitil vericekti babaannesi inşallah rahatlatır kuzumu..

Sedacım dert etme annen sana da yapr bişiler üzülme.

Asortik sen yine alışveriş mi yapıyon?

seda haklısın
eger kımseye yapmasaydı derdım kı para da mal da onların ıstedıklerı gıbı harcarlar kımseye vermek ıstmezlerse de vermezler
ama hem abıne hem ablana verılıp sadece sen ayırılınca ıster ıstemez ınsan haksızlıga uzuluyor

yerınde olsam hıc uzulmezdım
kendı basımın caresıne bakmaya calısırdım
bır daha da agız egıp sozunu bıle etmezdın vıcdanı rahatsız olacak olan onlar derdım canım

sıkma canını bazen aıle ıcınde boyle haksız durumlar yasanabılıyor
kımın aılesınde benzerı olmaz kı
ama ben suna emınım kı bunları calısıp kazanan ınsan anne babalarımız
kendılerı vermeyınce ver dıye ıstemeye hakkım yok dıye dusunuyorum ben

yok be çitosum ne alışverişi be cicim ikiside tükenmiş zaten face dekileri diosan ama tükenmese alırdım ikisinide neyse ya almadığım iyi oldu adam bi gn bana dalacak zuhahah zaten dio senin evdeki kıyafet takıçanta ayakkabı vb şeylerinle butik açacam dio adam haklı ya yazık gnah
artık almıyorum eskisi gibi zaten annem dio ki öbür tarafta bunlarda tek tek sorulacak sana abartma dio
iyi dedim abartmıorum
sedoşum bir kere daha oldu dimi böle bi sorun ve aynı şeyler canım ya boşver gerçekten çok sinir bozucu bir
durum insan kendini dışlanmış hisseder ama takma canım ya sizde inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz kiradan

ben annenın yerınde olsaydım
madem kı bırtek emeklı maası ve kıra gelırı ıle gecınıyor
sana da senın oturabılecegın bır ev alır ıkı kızıma da derdım ıkınız ortak bana kıra gelırım meblagında yardımcı olun ben de gecım sıkıntısı cekmeyeyım

ama bır dusundugu vardır elbet

allahallah usuttumu acaba batuhan
hem ıshal hem kusma

bızım sıparottı bugun daha ıyı ama bır kısıden daha duydum sureklı kusuyor dıye
acaba yıne bır salgın mı sozkonusu

facesi olmayanlar için paylaşmak istedim
müslüman mı olduk :))))
Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar: -Aranızda Müslüman olan var mı? Korkudan... kimse bişey diyemez. Birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar: -Ben müslümanım. Der. Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki inek sürüsünü gösterip: -Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin? Der. Yaşlı adam baya bir hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der. Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve sorar: -Aranızda başka Müslüman var mı? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam: -Ne bakı yosunuz ulan iki rekât namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk.

bende kaan kendi uyuyunca keremide uyuttum işlere daldım büyük bir kısmını halletim..
yarın kocişle yapacağız büyük temizlik.. şöyle ferah ferah oturyım evimde inşallah..

sedacım gerçekten sana büyük haksızlık yapılmış.. diğerlerine ev alınabiliyorsa sende istemekte haklısın gibi geldi ama arkadaşların dediği gibi nasılsa çalışmaya başlıcan seneye yavaş yavaş biriktirir kendin alırsın hiç kimseyede eyvallah demezsin..herşeyin ahyırlısı sıkma canını..

bazen eşim diyor benim evim var diye ama ben tapu bizde olmayınca güvenmem inanma yani.. kayınbaba dört katlı bir apartman yaptırmış zamanında en üste onlar oturuyor alta abisi onun altında eşimin dayısı en alt katta ise kiracı var.. eşim biride bizim diyor ama ooo ölme eşeğim ölme...

bizde inşallah doğuda birikim yapıp ya toplu konutlara girelim "oturmasakta ilerde daha iyi bir ev için satılır"yada kredi çekip azcıkda büyüklerin desteği ile evimizi alalım diyoruz..

çitosum geçmiş olsun batuya kuzm ya dişten sanırım ishali değilmi..

asortim bende facede görünce bizim kız yine alışveriş yapıyor dedimdi demekki kalmamış hımmmm..

piroş kaça yaptırdın hepatiti gerçi bizim 6 ayımız vr dahahepatite
bu ayın 12sinde galba s.o aşımız var ama dr burdada yapabilirim ücretsiz dedi hem gideriz bayadır kilo boy bakılmadı kuzucuma bakalım büyüdümü eşşek kafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…