- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #68.641
Annem abim evlendiğinden beri abimin kirasını ödüyor 2 sene önce abimin oturduğu ev satıldı yengem ve abim kirada oturmak istemedikleri için bir süre annemin kirada olan evine eşyalarını yerleştirip depo olarak kullandılar ve evin satılıp onlara ev alınmasını istediler bende öle düşünüyordum madem o evin kirasını veriyorsun sat o evi ev alınsın dedim sonunda ev satıldı ve abimlere ev alındı apartmandaki diğer dairede ablam oturuyor kira falan vermeden bi nevi o evde ona verildi gibi bişey şimdi benim ev sorunum var biliyorsunuz apartmandaki kiracı çıkıcak doğal olarak bende o ev satılsın ve banada ev alınsın istiyorum ama annem bir türlü yanaşmıyor babamın bi emekli maaşı birde o dairenin kirası geçiyormuş eline bende diorumki madem öyle bana bir ev alalım ben sana her ay elalemin evine 800 1000 kira vereceğime sana 300 400 veririm heray diorum ama yok bazen aklıma gelio sinir oluyorum ne abim düşünüyor benim gibi ne ablam düşünüyor annemi ben sana veririm dediğim halde yok banamısın demiyor benimde buna cnm çok sıkılıyor birde annemin kendine aldığı araba yıllardır abimde vermiyor arabanın sigortasını vergisini bile anneme ödetiyor biz arabayı istediğimizde abimden bahaneler uydurup vermiyor yapılan haksızlığa tahammül edemiyorum düşünüyorum ya rest çekip dicemki anneme ben çekip gidiyorum bundan sonra benide ardayıda göremceksiniz ben kendi başımın çaresine bakarım yada bilmiyorum işte çıkmazdayım yaaa poffff