2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcım cuma gunu gıdıcek ve ben eylulu yan komsuma bırakcaktım egerkı hasta olmazsa naparım bılmıyorum kıme bırakıcam
hasta bıle olsa evde kendım bakmak ısterım offf ızın verırler mı bılmıyorumm

offf oldukça zor bir durum, inşallah hastalanmaz da herşey düzene girer bakalım

Beyazmeleğim çok dert etme dişlerni eymenin yavaş yavaş çıkacak onunki de .Batunun da daha yeni 10 dişi oldu.Yaz dmneminde dışarılarda daha rahat olur kışın hem eve tıkılı kal,hem hastalıklar çok.Böyle daha iyi bence.

Lavişim biz Tıkla bu koltuğu kullanıyoruz..ve çok memnunuz..

Icırım kaynananın oldukça ilginç fikirleri var anlaşılan.Takma kafana:)

ıcır benim komşumun kızlarıda çiçek çıkartmışlardı ve aysuyla baya içli dışlı olmuşlardı..aysu 11 aylık falandı ve çok şükür bulaşmadı..inşallah eylülede bulaşmamıştır..bu arada kaynananda baya bilgiliymiş:))))
yasminim gerçekten küsmüş galiba..ahretliğim gel gayri..sensiz buraların tadı yok:)))))))

miniğim çok geçmiş olsun canımm..inş..şimdi daha iyidir..
çitosum batuşumuzada çok geçmiş olsun canım..
meleğim eylülde çok ağlıyo ayrılırken..çok üzülüyorum bende..
derin rüyan hayır olsun canımmm..:)))
hilalim tşkler canımm..azılarda patlamışş..şu dişler bitsede rahatlasak artık...bizimde daha 4 adet
azımız var..4ü duruyo :))
çitosum ay başı işleri canımm..bitirdim geldimmm ..ama net sürekli gelip gidiyo her zamanki gibii :))
ıcırım sizede çok geçmiş olsun canımm..inş..su çiçeği geçmemiştir eylülümüze..
lavinyam sınavın nasıl geçti canımm..evinide güle güle kirlet...bizimki chicco oto koltuğu..gayet memnunuz..bebeshopun yeni gelenlerde vardı aynısı bak istersen..

bizimde tam 12 dişimiz var...4 tanede durdu durdu..sonra her 2 güne bi diş patlattı..bugünlerdede çok huzursuz yenisi geliyo herhalde..

sanırım öyle çitosum bakalım hayırlısı olsun
bu arada oto koltuğunuz çok hoşmuş, kesin almamız gerek yaa bizimki bunların yanında baya küçük yetmz artık birkaç ay sonrasına, hadi şehiriçinde yakın mesafelerde idare ediyor da yazın osmaniyeye gidersek idare edeceğini sanmıyorum

oyyy çitosumm 700 tl mişşş...çok para..zenginlikkk böyle :)))

Öyle deme kız güvenlik çok önemli.Aslında ben bundan değil geriye dönük oto koltuğu isityordum ama bizim aldığımız dönemde yoktu.Biz kasım gibi filan almıştık.Geçen baktım daha yeni gelmiş.Artık avrupada 4 yaşa kadar geriye dönük oturtulması öneriliyor.Ama maalesef bizimki de öne dönük koltuklardan.
Ayrıca zenginlik konusuna gelince açtırma benim ağzımı eylül hanımın kış kreasyonunu,yaz kreasyonunu gördük bizzat..lülülülülülü

çitosum ya bu gerçekten çok pahalı ben hayatta veremem bu kadar ama çok kullanışlıya benizyorrr
bende kraftınkini beğendim ama bakmak lazımm yineee
kalimerom mayıs gibi kendi arabamızla önce bursa,izmir ve didime gideceğiz canımmm
20 gün yokum yaniiii....
o yüzden oto koltuğu istiyorum ana kucağımız büyüktü ama artk rahat edemez 12 saat zaptedemem ondaaa ....
gülizzz bebeshopa bakacağım canım şimdi...

bız araba almıs olsaydık kraftınkıleri dusunuyorduk hem uygun hemde kullanıslı uyurken altında yatırmak ıcın yerı vardı araba almayı su an ıcın erteledık maleseffboshayallersmile

evet cidden pahalı
geriye dönük derken çocuk arkaya bakarak mı oturuyor eymen çıldırır onda nasıl zaptedeceğiz ki çocukları :uhm:

bende bi bakayım bebeshp'a merak ettim kraft'a bakayım bi

kızlarr ya 9-18 kg bakıyorum ben 9-36 kg gerek var mı yaaa

9-36 daha iyi olmazmı daha uzun süre kullanırsın :uhm:

ıcır'ım boşver arabayı, bak araban mı var derdin var bi sürü masraf kaydirigubbakcemile3

yasminim kuşum kızz gel artık özledik seni, bitmedimi küslüğün bu kadar olur mu

lavişim bu senin için pazar çekmiştim evet tatlım bizimki kraft omega değişik renkleri var ben çok memnunum biizm işimize çok yarıyor mert onda oturmayı çok seviyor yüksek olduğu içinde canı sıkılmıyor rahatça dışarıyı görebiliyor kuzumm biz nakitte 190 a almıştık normalde 230 gibi sanırım fiyatı ama şuan kini bilmiyorum ben alalı çok oldu 9 - 25kilo arası bizim 2 kademe yatışı var ama hafif kaykılıyor koltuk biizmki rahatça uyuyabiliyor içinde bide üzerine hazır satılan havlu kılıfları var terletmemesi açısında oda 15 tl cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…