- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #69.021
evet canım biri babaya biri bana benziyor zaten.. Allah hak geçirmemiş ondanda bendende vermiş çok şükür bugünümüze..bende o nlaflardan nefret edenlerdenim benim başıma çok geliyor çünkü annemin komşuları hep yapıyor bunu kendi torunlarınla çocuklarınla mukayese ediyorlar zihniyet meselesi
nazlıcım demek diğerini ihmal etmisisn haa çok güldüm ya nasıl bir düşünce bu nasıl yapar ki anne bunu yapısal demek birisi sana diğeri babaya çekmiştir muhtemel bizim ikizlerde öle birbirinden çok farklılar her görünüm olarak hemde hal tavır olarak
bu pazartesi olayının en iyi tarafı temizlik olayı ev mis gibi oluyor en kötü tarfıda haftaya çok yorgun başlamak bide malesef hemen ev batıyor şuan babasıyla kuduruyor yaramazım ev inanılmaz halde sanki bugün yorulan canım çıkan bven değildim
Günaydın kızlar.Dün beni buralarda yalnız bıraktınız.Sizi protesto ediyorum ve bi süre ortalarda yokum(
günaydın yasminim..bak ben geldim gitme :)))
bende tüm işlerimi bitirdim geldim..nette izin verirse buralardayım artık :)))
bende kaç gündür misafirlerim vardı..çok yorulmuşumm..akşam eve gittim yemek yokk..yapacak takatimde yokk...
annem aradı mangalda balık yapıyoz.gelin...offfff kaçmaz..hemen fırladık gittikk..totiş nerdesi kocaman balığı tk başına yedi..o yedikçe bende doydum valllaa...:))
9 gibi geldik bi yattık yatış o yatışş...
ha bu arada kociş hasta...kovaladık yatak odasından adamı..iyileşinceye kadar yasak..
kızımla sarıldık yattıkk...
bi geçmişi bakam gelem ne var ne yokk..:))
gunaydın hatunlar
yasmınım gıtme ben de geldım
canım ıslerım yogundu ve oglus ateslenınce erkenden gıttım
evet dun ateslendı dıye hemen gıttım
yedıklerını de cıkarmıs kuzum
emzırdım kendıne geldı azıcık ama hıc keyfı yoktu
bıraz kapıya cıkardım temız hava alsın kedılerı gorsun dıye ama onlara bıle pas vermedı
ılac etkısını gostermeye baslayınca evde elektrık supurgesını ıstedı verdım ama yıne oynamadı elınde tuttu hortumunu ancak
ve uyudu yemeden ıcmeden erkenden uyudu
gece 4 gıbı esım uyandırdı benı cocuk ateslı ne yapalım dıye
o kadar yorulmusum kı hıc uyanmamısım allahtan sık sık kalkıp bakmıs babası
ılacını verdık tabıı cocuga verırken kocıs nevresım takımlarını da batırdı
uzerını cıkar oynat emzır derken hıc uyumadan geldım
aklım yavrumda
neden kendını toparlayamıyor anlamıyorum
mınıcık dıslerı bıle cıkarırken 1 hafta kendıne gelemeyen yavrum sımdı azılarla ugrasıyor
bır de babam ıcın canım cok sıkıldı
babamı cok uzmusler dun aılevı meseleler sebebıyle cıldırdım resmen
kımseye ıyılık yaramıyor onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?