2008 Kasım Anneleri

oncelıkle gayrımenkuller benım babamdan
esımle ortak hıcbır seyımız yok borcunu odemekten baska
sımdı kendım bırseyler yapmaya calısıyorum ama esımın destegı olmadan

ama ev tutalım dedım kı herkesle degıl
bır abısı ve bız kızları hıc karıstırmadım bıle masrafa
dayayıp doseyelım hatta faturalarını yatıralım aldıkları emeklı maasıyla da gecınırler yıne bız takvıye oluruz dedım
ama ne cevrıye ne de gorumcekler kabul etmedı
uzerıne kaynım esımın kartını kullanmıs bır de onun borcunu oduyorum salak gıbı
hala daha ne doymazlar anlamadım

aaaaaa yasminim gelmiş:))) hoşgeldin damadımın anası..nasılsın?????

İyiyim ,sağol gelinimin annesi:)) İç güveysinden halliceyim daha doğrusu.İşlerden bunaldım, belki haftaya izin alabilirim, bakalım.Midem bulanıyo artık hesaplardan..Sen nasılsın dünürüm, gelin nasıl, istemeye gelelim mi:))):teytey:

GÜle gÜle gıyınız cıcılerınızı hılalımm..
PıroŞum, sedacım hoŞ geldınız..
Sedacım ne gÜzel devam edıyosun dıyete..ben dayanamıyomm yaaa..

Kalimerocum insanoğlu doyumsuz işte.Daha ne istiyolar harbiden o da ilginç..Eşine de kızdım.Çocuk mu yaa.Neden vermiş kartını.Akşam size gelecem, bu meseleyi tartışacaz üçümüz.ılk uçakla geliyorum:)

Piroşum sizde güle güle kullanın.Koca iyi kazanıyo anlaşılan.Hıııı?

ah yasminim ahhh!!!!!
isteme deyince içim sızlıyor..biraz daha dursalar yaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
lcde güzel şeyler var..yaz sezonu açılmış..sen kendine göre güzel şeyler bulursun..benim kilodan dolayı çok fazla bir seçeneğim olmuyor malesef..
diyet işi devam ediyor fakat 3 kiloda kaldım..bir ayı geçti hala aynı..:1no2:
ama olsun bu sefer moralimi bozmuyacağım..verirsem veririm veremezsem böyle olurum..
herkes zayıf olacak diye bişey yok..beni seven böyle sevsin..

piroşum sanırın gelemeyeceğiz gidilecek çok yer var çünküüüü,...
ama süpriz yapabilirizzzz:)))
piroşun oto koltuğu da çok güzel gerçekten ben çok beğendim ama bu kadar da veremem ya
sonuçta onunla aynı işlevi gören koltuklar var sanırım kraft alacağım krikonunkindennnn
yorumlar olumlu yaniiiiii....
miniğim bunlar hakikaten arsızmış canım ya allah doyursun gözleriniii...
hilalcim krem renk mi aldığın ceket bende aldım da hafta sonu:)))
bu arada fıstıklarda güle güle giysinnnn
yasminim selam yok mu huhuhuhuhguclubacismile
sedacım ya bende başladım ama cumartesi sona erdi hehehehe:)))
ne yapayım ya dayanamıyorum ((

evet doyumsuzlar
ıstedıklerı olmadıgı zaman cıldırıyor ve saldırıyorlar

buyur gel canım basımın uzerınde yerın var
kullandıgı kart ıs kartı canım normal alısverılerde kullanılamıyor
ısyerınden almıs ve kendı dukkanına mal almıs
ama kart esımın oldugu ıcın borcunu bız oduyoruz

Hilalim canını sıkma.Verirsen verirsin, vermezsen Hiltonda yapacağımız düğünde göbek tokuştururuz:roflol:

Lavişim merhaba canım..Sınavlar nasıl geçti kıı?

miniğim seninkilerde doymazmış gerçekten zaten böleleri yaptıkça ister birde yaranamazsın eşin halletmeli bu konuyu sen sıkma tatlı canını sen yawrunla mutlu olmaya bak boşverr

seda darilgen hoş geldiniz darilgencim unutturdun looo kendini

piroşçum sizinde oto koltuğunuz çok hoş rahat güle güle kullanın oto koltuğu çok büyük rahatlık biz ana kucağını bırakalı çok oldu nasıl sığıyo gülüz melek sizin çocuklar ya içlerine 7 aylıkken bıraktık biz ana kucağını ayağa kalkıyordu canavar

şimdi merti sallıyom uyusada yatsam azcık başım çok ağrıyoo mafoldumben

neyse sallayacagım artık yesınler bırbırlerını banane

seda ıstıkrarla devam edıyorsun maasallah
gecen yılda cok ıstıkrarlıydın sen canım

cılek hosgeldın canım

hılal cıcılerın hayırlı olsun

Hilal hem içiz cızlıyor diyorsun hem şimdiden beşik kertiği yapıyorsun.Korktun mu kızlar kalıcak diye evde:))yerimseniben

Miniğim ne diyim senin görümceklere bilemedim valla..allah bildiği gibi yapsın diyelim.Senin için ne istiyorlarsa allah onlara mislini versin.alsanaalsanasmile

Piroşum güzelmiş koltuğunuz.Buna da bakmıştık alırken.Sizinki de çok terletiyor mu?Ben şimdi bi de yazlık kılıf sipariş verdim..Acayip terletiyor krikonun dediği gibi 3 saat otrusun vıcık vıcık ter oluyor çocuk..

Seda kabız olma sonra patatesi yiyip yiyip:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…