2008 Kasım Anneleri

yasmınım ne denır kı
yasayan ve acısını ceken sensın
yıne en dogru kararı sen verırsın ama hemen bosanma ıslemıne baslama da
mesela bıraz ayrı kal sen bır yere gıdemıyorsan esın annesıne gıtsın mesela
ayrı kalmanız bıraz da olsa duzeltır belkı durumu

Ya Anıl için en iyisini isterim.Ama o da sinirli, bitkin, stresli bi anneyle ne kadar mutlu olur? Kocam iyi biri ama fazlaca bencil ve düşüncesiz.O biraz ödün verseydi devam ederdim.Defalarca anlattım, en son dün konuştuk.Akşam aynı şeyler yaşandı.Benimle tartışmaz bile.Tamam , özür dilerim der aynı şeyler yaşanır. Bıktım artık.Anıl ondan daha olgun.Beni kırdığını anlayınca gelir sarılır öper.Yavrum şükürler olsun ona çekmemiş..

boşanmış ailelerin çocuklarında elbette sorunlar oluyor bunu ancak anne ve babanın duyarlı davranışları değiştirebilir
fakat sorunlu ailelerin çocuklarında da benzeri sorunlar gözleniyor hatta daha kötü durumlara kadar gidebiliyor.

ama sana çok iş düşecek o zaman Anıl'ı çok iyi yetiştirmen ve bu durumu en hasarla atlatmasını sağlaman lazım, bence mutlaka istediği zaman babasını görebilmeli yalnız bu da sakat bir durum babasının yanına gittiğinde babaannesi onu nasıl dolduracak malum ben bile tahmin edebiliyorum yani şimdiden düşünmek lazım tüm bunları

ince eleyip sık dokunacak bir zaman bu hassas

haa bak derinin ve miniğim fikri de güzel
bir evlilik danışmanına gidin faydası olacaktır mutlaka eşine de
eşini de bu aralar evden gönder sen gidemiyorsan tatile falan, gitsin annesinde kalsın sen al çocuğunu gel eve

yasmiinim canım benimm.ahretimmm.otur oturduğun yerde..ne boşanması kııı...adam ilgisiz diye kocamı boşanılır..ne manyaklar var millette..onlar bilem boşamıyorlar..adam dövse, sövse,aldatsa...derimki hemen boşa.. ama adam ilgisiz diye koca boşanmaz...sonuçta senin o adamdan bi oğlun var...sen istermiydin annenle babanın boşanık olmasını istermiydin..şahsen ne kadar geçimsiz olsalarda ben istemezdim ayrı olmalarını..çok iyi düşün ahretim...pire için yorgan yakma derimm..gerisi seninn..!

gülizim bu sabah aldım ilk ağız kuruluğu başladı sadece onun dışında bişey yok bünyesi hassas olanlar denemesin kesinlikle ben laz kızıyım:))vericem inşallah ya çok sıkıldım ne yapayım ...
yasmin benim annnemle babam da ayrı sıkıntısını ben bilirim ilkokul 4deydim ayrıldıkalrında ve sıkıntıdan saçlarımın tepesi döküldü babamla ne sıkıntılar çektik çok şükür en az yarayla atlattım ama kardeşim daha 4 yaşındaydı ana kuzusuydu babamla annemin jatasını biz çektik sakın ayrılığı düşünmee şu annem bi yerde yalnız babam bi yerdee...
ayrılık en son yol olsun ....

Ben düşünüyorum işte.Şuan izin alamam.Anneme götürsem Anılın dengesi bozulur ve kardeşim rahatsız bugün.Besin zehirlenmesi geçirdi dün.Onun yanında şimdi.Annemin benden başka 2 çocuğu ve 4 torunu daha var.Şu işi bitireyim isticem izin.

yavrum valla aynılar değişen bişey yok.o seni sevmediği için değil ama adamın huyu değil tipi değil işte bu işler.yapamıyor demekki.benim kocam helee ahh ahhh tam bi aptal aşıktı ne desem yapardı beni çok şımartırdı ama anlatmaam yanii herkes bilir zaten.ama evlenince de bi süre öyle gitti sonra çocuk olunca değişti.beni çok zorladı bu değişim.alışamadım.beni sevmediğini düşündüm.çok üzüldüm.ama yavaş yavaş düzeliyoruz sanki.ama yinede eski yaptıklarını lafın arasında bazen söylüyorum çaktırmadan.ne güzel günlerdi falan diye yüzü kızarıyo çocukmuşum diyo:)) büyüdüm artık diyoo allahım yaaa

Ah ah o nişanlılık günleri rüya gibiydi..Hayatımın en güzel günleriydi ha bi de hamilelik dönemimde çok güzeldi bana karşı çok özenliydi.Sonra bi doğurdum eşekten düşmüşe döndüm..Eski günlerrrrrrboshayallersmile

bizde nişanlıyken daha da farklıydık ama zamanla alışıyorsun işte mesela biz önceden telefonu kapatırken mutlaka birbirmizi çok sevdiğimizi söylerdik kociş bana sitem etti geçenlerde artık sen söylemez oldun diyeeee:D
alışıyoruz hergün aynı şeyler değişiklik yok ki eski günlere dönelim..
ama kocişim hala incedir başbaşa kaldığımızdaki hareketeleri ilgilendiriyor beni hala çok sıcak ve samimii çok seviyorum onu çokkopuyorumnanaktan

seda normal yemek düzenine geçince hemen alırsın gibime geliyo:(( inş.öyle olmaz bakalım nasıl olcak.nasıl yapıyon peki.kaç patates günde başka ne var??
cnm bnm hepsini düşündüm dikkat ediyorum şuan 3 günde ben 7-8 patates yedim cnm bnm 3 gün yaptım şimdide sabah tost ayran öğlen salata akşam salata ve tavuk ızgara aralarda da elma galeta falan yiyorum

Sedacım tebrik ederim.3 Günde 3 kilo mu verdin???
evet cnm bnm sağol tavsiyew ediyorum

sedoşum çok güzel arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama o verdiğin yağ değilde su olmasın hani drlar diyorya bu sabahta bahsediyorlardı bu konudan.. ama yemeklerini azaltıp düzenli yersen bu azimle güzel verecen sen tatlım..

cnm bnm verdiğim tabiikide su yağ hemen gitmiyor dikkat ediyorum yediklerime

veeeeeeeeeeeeeeeeeeee verdiğim kilo 4 oldu kızlarrrr azimliyim aynen devam rejime 63 olana kadar böle gidicem sonrada yediklerime dikkat ederek devam edicem inşallah en azından bu düzene kendimi alıştırıcam hade kızlar dieteeee :D

Son düzenleme:
ohooo meğer millet kocasından ne dertliymiş böyle herkes konunun açılmasını bekliyormuş

valla ben kocamdan memnunum allah var, herşeyime yardımcıdır,paylaşır gül gibi bakar, iyi davranır vs... ama nişanlılık, sevgililik zamanlarındaki gibi elbette hayır, tabiki değişti, değişmesi de çok normal biz değişmedik mi aynı mı kaldık, kendimize de bir dönüp bakmamız lazım, eskiden daha sabırlıydım belki daha güler yüzlüydüm şimdi o kadar olamıyorum iş hayatı ve çocuk yoruyor tabi bu basit bir örnek bunu sayısız çoğaltabiliriz
bir de biz farklı şehirlerdeydik, 2 ayda bir görüşürdük ancak özlem duyardık hep şimdi aynı evin içindesin herşeyi paylaşıyorsun
çok aferdersiniz ama osursan eşin duyuyor artık öyle bişey bu evlilik o yüzden nişanlılık sevgililik gibi olmasını bekleyemeyiz

sedacım hadi maşallah vermişsin bayağı bende veremiyordum hapa başladım kullanan çok ve sonuçalr ii bende 1 ay kullanıcam sonra hep dikkat edicem inşallah:)))

Back
X