2008 Kasım Anneleri

yasmincim herşey düzelmesede zamana bırak bence
bence ona gözdağı olmuş bu bırak korksun kıymetini anlasın zaten göğüs ağrısıda strese dayalıdır bence
bundan sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edin bakalım seni kazanmak için değişecekmi inşallah herşey senin ve anılın istediği gibi olur tek isteğim bu...

kalimerocum inşallah hayırdır valla kafam durdu ne düşüneceğimi şaşırdım

yasmincim her şey yoluna gireecek zamanla biraz sakin durun ve sabır edin
eşinin böyle bir duruşa ihtiyacı vardı muhakak
sonuçta çocuk değil anlamıştır akşam ne kadar ciddi olduğunuzu
üzülme arkadaşım zamanla her şey yoluna girecek Allahın izni ile

bizdezor günler geçiriyoruz
kocamı çok seviyorum amaa
ama o kadar dolduki içim artık dokunmak bile gelmiyor içimden
kırgınım,öfkeliyim ve çok iyi biliyorum en baş kaynağı ailesi oldu buna
yoruldum ve dinlenmek istiyorum kavga etmek bile gelmiyor içimden zaten bir işede yaramıyor
onun için susuyorum en iyisi bu

eylülcüm arkadaşların dediği gibi piroş söyledi iyi olduğunu ve netinin olmadığını
yoksa hepimiz biliyoruz senin daşşş gibi hatun olduğunu

az sonra size açıklamam gereken yani aklında soru işareti olan arkadaşları aydınlatmam gerekn bir konu var

günaydın kızlar
yasmincim seni çok merak ettim gözlerimi açar açmaz nete daldım ne yaptınız diye bence çok iyi olmuş kırgınlıklar hemen geçmez tabi ama dünya tatlısı anılımız var ortada eşine gözdagı olmuştur biraz aklını başına toplar artık inşalllah zamanla herşey düzelir

Herkese günaydınnnn..

Yasminim hayırlısı olsun.İyi olacak inşallah.Tabi ki bundan sonra büyük bir değişim beklememek lazım ama en azından daha kibar ve düşünceli olabilir.

Eylülcüm daha geçen gün sormuştum piraye netinin olmadığını açıklayınca bize iyiymiş dedik.Hep aklımızdasın.

yaw bişey dikkatimi çekti aslında hepimiz eşlerimizle mutluyuz ama bu ailelerinin çekemedikleri ne anlamıyorum burunlarını sokmasalar ogullarını saçma salak şeylerle doldurmasalar valla bi pürüz çıkmıyacak ama sayelerinde illa bi boşanma evresine kadar getiriyolar durumu çok sinir oluyolur bende yaşadım çünkü hayatımın en berbet günleriydi bide ben altlı üstlü oturuyorum allahtan köye ev yaptılar(maddi olarak bizide bunalttılar o ayrrı)7-8 ay orda kalıcaklarda rahatladık biraz kendime geldim ya

burda herhalde en fazla evli olan benim 11. yılımızı doldurucaz haziranda .
başta ne problemler oldu ne problemler ama herşeyi aştık zamanla .şu söz çok doğru zaman herşeyin ilacıdır
şimdi herşey o kadar yoluna girdiki eşime annesi hakkında şakayla karışık bişey dediğim zaman eskiden sen ne demek istiyosun diyen adam şimdi gülüyo
herşey zamanla oturucak kızlar daha yolun başındasınız herşey düzelicek

dogru söylüyosun canım sana katılıyorum bende evligimizin 2.yılında çok problem yaşadım şimdi birazdaha düzeldi zamanla dahada düzelecek inşallah

facede oğluşlarımın resimlerini paylaşıyorum
onlar etiketleniyor ve ahmetimin soy ismi ile yiğidinki farklı
merak konusu elbette olur bu zamana kadar nedense gerekli görmediğim hatta tarihe gömdüğüm için bu konuyu anlatmadım
ama sanırım anlatmam lazım saklanacak ayıp kötü bi durum değil sonuçta

yıl 2000 ben ahmedin babası ile evlendim
4 sene sürdü evliliğimiz ilk gece hamile kaldım bilseydim daha akıllı davranırmıydım evet davranırdım çünki olan ahmedime oldu
ilk eşim daha 2 aylıkken dövmeye başladı beni eve gelmemeye bile
başkaları ile gezip tozuyordu ve ben yok gibiydim
ahmet doğdu ama baba olmayı bile kabul edemedi içkiside vardı zor günler yaşadım oğlumla
ve çok kötü hastanelik bir dayaktan sonra onunla yolları ayırmanın benim içinde oğlum içinde en iyisi olduğu kanısına vardım çünki ahmette anne gidelim diyordu korkuyordu bu durumda yaşayamazdı
2004 yılında boşandım hayatımda yaptığım en iyi şeydi
bir çok hastalığım panik atağım sinirliliğim o evlilikten hatıra kaldı
yeni hayata adepte olmam çok zor oldu ama yaralarımı sardım yani aslında hala içimde izleri var bazen küçük bir hareket bile beni eskiye alsada kurtuldum o hastalıklı ilişkiden
2006 yılında uğurla tanıştık oda ilk evliliğinden 2004 yılında ayrılmıştı ve oda kırgındı
çocuğuda yoktu ilk eşi hiç istememiş o baba olmayı deli gibi istediği halde
ve eşi bazı yanlışlar yapınca iyice soğumuş ve ayrılmış
neyseeee
2006 eylül ayında tanıştık tanışmamız ikimizinde soyadından dolayı oldu aslında
sadece tesadüf işte
tanıştık arkadaş olduk ve 2006 aralık ayında yeni evliliğimizi yaptık
çok sevdim ve çok mutlu edildim
bu yüzden eskiyi tarihe gömdüm
uğur hayatımda bir sürü başlangıçlar yaptı beni normal bi insan yaptı
kadın olduğumu anne olduğumu en önemlisi anne olduğumu gösterdi
tabi eksikleri yokmu elbette var
özellikle ailesi beni hiç istemedi ahmetten dolayı ve annesi hala beni kabullenemediği için yaşadım bu kadar sorun
ilk evliliğimden çok pişman oldum ama tek mutlu olduğum kısım Allah ahmedi verdi bana

bu yüzden ahmet annemlerle yaşıyor çünki onlarla büyüdü ve ayrılamıyor ayrmaya çalıştığımızda çok sorunla karşılaştı
zaten o kadar yaralıydıki daha fazla yıpratamazdım onu
bu yüzden taş bastım gönlüme anneme emanet ettim oğlumu
içim yanmıyor mu?
deli gibi acıyor içim gecelece ağladım hala alışamadım gönlümün bir yanı kırık
ama elimden yapacak başka bir şey gelmedi

bu yüzden ahmedin soyisimi farklı
bu yüzden ahmet annemlerle yaşıyor

umarım bu zamana kadar bunu sizinle paylaşmadığım için kırılmazsınız
sadece benimde unutmak istediğim bir konu idi
ama artık kafalarda oluşan soru işaretlerine cevap vermem gerekiyordu...

Sağolun canlarım, güzel annelerim:))

Maytabım dün çıkmama yakım mesajını yazmışsın.Senin derdin ne canım ya?Bi problem var ama paylaşmıyosun(

Zeynam açıklamanı bekliyorum, neyle ilgili??

Ay neden kırılalım kuzum.Açıkçası ben çok çok önce farketmiştim ama tahmin ettim ve kırgınlıkların çıkmasn su yüzüne diye ses etmedim.Sen bu kadar acı çekmişsin,acı sınırını doldurmuşsun şimdi mutluluk zamanı senin için.Hep mutlu olursun inşallah canım.Kayınvalideni de boşver o da farklı kriterlerle büyümüş yetişmiş,anlayamıyordru bu durumu sen mutlu olmana bak yavrum.

canım benim kimse kırılmaz kimsenin kırılmaya hakkı yok herkes yaşadıgını bilir çok zor günler geçirmişsin belli allah yardımcın olsun inşallah zamanla herşey daha iyi olur kimsenin ne yaşayacagının garantisi yok allah bundan sonra en güzel günleri senin önüne serer inşallah her çekilen zorlugun bi mükafatı vardır inşallah eşin seni dünyanın en mutlu insanı yapar

zeynacım Allahmutluluğunu daim etsin çoğaltsın .herkesin hayatında bazı yanlışlar olur önemli olan bundan ders almaktır .ahmette bırak nerde rahat ediyosa orda kalsın senin kolların her daim onun üzerinde değilmi olay bu bence

Zeynam herkesin mutlaka acı bir hikayesi vardır geçmişinde.Çok şeyler yaşamışsın genç yaşta.Kader işte. Bize söylememene saygı duyuyorum ben, olabilir yani.Üzülme geride bıraktın o acıları.ıkinci eşinin ailesini de sallama.Kocana ve bebene sahip çık yeter.Ahmet konusunda ise içim cızladı.Keşke seninle olsa diyecem ama denge bu şekilde kurulmuş.Resimlerden mutlu bi çocuğa benziyo, hayırlısı be çıtırım.Üzme kendini.Hayatta herkesin anlatacağı mutlaka acı bir hikayesi vardır.Önemli olan bence bu hikayeden kurtulup, ayakların üzerinde durabilmen.Aferin sana be güzelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…