2008 Kasım Anneleri

selammm mobil zeyna karşınızdacanı sağolsum oğlum pc'yi halletti kaldım telefonaAllahtan telefonumu nete girilebilenle değiştirmişimYasko napıyor acaba evde olaylar nasıl acaba haklarında hayırlısı olsunBen kaçar gelemezsem kusura bakmayım böle yazması çok zorÖptüm yavrular mucukk
Şeniz

lavişim hoşgeldin bebeğim rüzgar beni de deli eder, oraya gelince ikimiz brden şikayet ederiz artık rüzgardan kaydirigubbakcemile3

mobil zeynam seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim valla girmiyon girmiyon girince azimle her yerden giriyon be arkadaş,, ee ne demişler azimle sı...n taşı delermiş kaydirigubbakcemile3

yasminimi bende çok merak ediyorum hatta arayacaktım ama ayıp olur diye aramadım aile arasına girmek gibi olacak yarına kadar bekleyeceğiz mecbur

kocacığım da fıstık kavuruyor ohh mis gibi kokuları gelmeye başladı nescafemde bitti artık geçeyim dimi :mymeka:

yasminim hepimiz zaman zaman bir şeyler yaşıyoruz.kısa zaman önce ben de yaşadım biliyorsun.hallettik halletmesine ama tamamen sıfırladık diyemem.hep birbirimizi idare etmek zorundayız.eğer birbirinizi hala seviyorsanız zaten ayrı kalamazsınız canım benim.istersen bunun denemesi evden biraz uzakşalarak yapabilirsin.Biz de birbirimizi yiyoruz ama çokta seviyoruz,neticede bir aradayız.ben sizinde birbirinizi çok sevdiğinize inanıyorum.bir çok kırgınlar yaşamana rağmen sevdiği adamdan 2. bir bebek isteyen bir hanımsın sen.Allah hiç kimsenin ağız tadını bozmasın,hiç birimizin yuvası bozulmasın opuyorumnanaktan :1hug:

kız adulttt yaskonun telini bana telden mesaj atsana

tmm cicim atayım şimdi gördüm yazını gönderirim az sonra
adıt derken benden bahsediyorsun dimi, yanılmış olmayayım sazan gibi atladım da naniknanikkaydirigubbakcemile3

ben de etimek tatlısı yaptım hadi buyrun gelin,yalnız ne zaman soğur da yeriz bilmiyorum :icecream:

oy oy oy
canım çekti valla, oysa ben de pek sevmem etimek tatlısını ama böyle yazıyı okuyuverince istedim neyse kuşum size afiyet olsun

bende yatıyorum kızlar uykum geldi bu kadar çalıştım inşallah yeter
gerçi testte sadece bir yanlışım çıktı oda dikkatsizlikten gitti benim için iyi bir sonuç :lepi: ama aynı testi yarın çözsem doğru yapar mıyım yine bilmiyorum, iyice balık hafızalı oldum kaydirigubbakcemile3

Iyı geceler.10 gundur yokum bır allahın kulu aramadı.halbukı beklerdım,hayırdır hastamısın nerdesın v.s dıye sormanızı.neyse saglık olsun.herkes ıyıdır umarım.

iyi geceler,
ayyy eylülüm ilk seni görünce yazayım dedim.. canım benim seni unutmak mümkünmü bende görümcem var ondan sık giremiyorum bu ara bir ce deyip kaçıyorum hep.. ama kızlarla buluşmuşunuz ne güzel değişiklik olmuştur.. resimleri yüklede görelim sizi..
geçmişten hatırladıklarımı yazacağım şimdiden unuttuğum olursa affolaa..
yasminim eşin inş. aklını başına alır babanın konuşması yararda herşey yoluna girer tatlım.. anladığım kadarıyla herşeyin yükünü sana devretmiş kendi rahatında ama aklı başına gelmeye başlamışki san gitme demeye başlamışşş..sizin için hayırlısı olsun..

kiriko düzelmiş sevindimmm.. inş. dahada iyi olursun krikocum..

diloks gelmiş hoşgelmiş...

derinin kuzusu hastaymış geçmiş olsun..

maytabım canım benimm bende sık girmiyorum ama yokluğunu bir problem olduğun düşünmeye başlamıştım umarım kısa sürede halledilir bişeydir..

zeynam mobilim, önce araban sonra lepitopun zarar görmüş.. bu ara senin başınada gelmeyen kalmadı kuzum aman çok nazara geldin sanki sen oku birazcık kendine kuzularına..

safişim editörüm tatlı yapmışın bende gelebilermiyimmmmmm..

çitosum , ıcırım, asortim ,minik kalimerom , gülizim,lavişim, darkım, piroşum, h. minecim.sedoşşşş ve beyazım meleğimmmm ayyy daha aklıma gelmiyorrr hepinizi kocaman öptümmmmmmmopuyorumnanaktan

günaydın kızlar
yasmincim çok merak ediyorum gelişmeleri umarım sorunsuz atlatmışsınızdır geceyi ..anılın hatırı için düzelmeli herşey.. umarım öyle olmuştur..
bende yatmadım bu sabah aslında feci uykum var neyse açılır ilerleyen saatlerde

nazlımelkcim inşallah canım sağol..
bugün aşımız var

Son düzenleme:
gunaydın
bız de annemde kaldık dun aksam babam seyahatte oldugu ıcın ama yattım mı sabaha kadar ayakta mı dıkıldım pek bır farkı yoktu

yasmını ben de merak edıyorum ne oldu acaba

eylul gelmıs hosgelmıs

mmf hayırdır ınsa allah canım
sıkma canını

Günaydın kızlar.Akşam annemler geldi, kalkacakları zaman ben Anıl hadi oğlum gidiyoruz dedim.Mutfağa gittim, eşim arkamdan geldi.Tamam affet beni, hiçbişeye karışmıcam, üzmem seni, bırakmam dedi.Ben olmaz bu kaçıncı dedim.Yeni işime girince daha çok zaman ayıracam sana, sesim çıkmayacak diğer konularda dedi.Ben annemlerin yanına gittim, hadi gidiyoruz dedim.Babam konuşmaya başladı.Para sıkıntınız yok, geçim derdiniz yok, bi çocuğunuz var, derdiniz ne dedi.Eşime; daha önce konuşmuştuk, kızımı üzme dedim, sözverdin, nedir problem dedi.Eşim bişi yok filan dedi.Ben de biraz anlattım durumu.Annem lafa girdi, biz seni çok severiz, bizi hiç kırmadın biz de seni ama o da evladımız, üzülürse bir dahaki sefere onun telefonunu beklemeyiz gelir alırız dedi.Üstelik bu durum bizim kadar anneni de üzer, torunundan ayrı kalmak yıkar onu dedi.Eşim suskun kaldı.Sonra ben eğer bir daha böyle bişi yaparsa ben sizi çağırmam kendim gelirim dedim..Neyse kalkalım dediler, arabayı kardeşime vermişlerdi, otobüsle gideceklerdi, eşim ben götürüyüm,hadi Anılı da al gel biraz gezer uykusu gelir dedi.Annemleri bıraktık eve döndük.Ben Anılı uyuturken eşim mutfağı toparlıyordu.Lavaboya gittiğimde aaah sesleri duydum, acı çekme sesleri.Gittim yanına bir baktım buzdolabının önünde yere oturmuş suratından acı çektiği belli. Göğüs kafesi ağrıyomuş.Montsuz çıkmışdı dışarı, yel girmiş sanırım.Onun ağrısı vardı.Hemen yattı, ben de yattım.Sabah 5 de anıl uyandı.6 gibi uyuttum ve yattım.ışte böyle kızlar.Mutlu muyum hayır, kırgınım halen.Ama yapacak bişi yok...

canım kırgınlık oyle hemen gecmez elbet
yasadıkların kolay degıl
ama bu tarz bır konusmaya ıhtıyacı vardı esının
kı kendısı de korkmus zaten
muhtemelen gogus agrısı da stres ve endıseden olmus olabılır

aılenın arkanda oldugunu gormus olması cok ıyı oldu
bundan sonra gonlu alınması gereken sen oldugundan gıtme ustune bırak o senın uzerıne dusup ılgılensın

hakkınızda hayırlısı
dun aksam evınden gıtmedıgıne cok sevındım canım :teselli:

Bu arada merak etmişsiniz, ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum...

Eylülcüm merak ediyoruz ama Piroşum sanırım geçenlerde açıklama yaptı.Netin bozukmuş sanırım. o yüzden hasta olduğunu düşünmedik.Maşallah taş gibi hatunsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…