2008 Kasım Anneleri

ben ıslerı toplayıp gelene kadar kımseler kalmamıs
zaman nasıl gectı anlamadım
yasmınım sıkma tatlı canını ona caktırmadan babanı ara gelmesın kocanı karsına al konus bence senden 4 4luk ınsan olmanı beklemesın boyle konusmasın kendıne bıraz cekı duzen versın egerkı baktın gene aynı seyler soyluyor babanla bırlıkte gıt sekerım dusunsun bıraz kendı basına

bende cıkıyorum herkese ıyı aksamlar

geldim geldim yasminim
okulda toplantı vardı oraya gittim
aslında benim gelmemek için en büyük nedenim ailevi bi sorun
ve gerçekten bizi zorlayacak bi sorun
buraya yazamıyorum, gelipte yalandan gülemiyorum o yüzden bir haftadır uğrayamıyorum kusura bakmayın

Icırım dün gece konuştum.Diyoki ama ben haksız mıyım? Neyse bugün gelecekler bi gövde gösterisi yapalım:)Az önce aradı, bi daha üzmeyecem filan diyturmaya gelsinler, senin evin buradı filan.Amaaaan, iki ucu moklu deynek..Neyse görüşürüz, yarın anlatırım.Öpüyorum ...

yasminim ailenin arkanda olduğunu göstermesi bencede iyi olur bazen evlilikler tek düze olunca kaybetme korkusuda kalmıyor gidicek yeri yok ki gidemez diyor ama kadın isterse herşeyi yapar bilemiyorum belkide babanın gelmesi seni alıp oğlum kızım 1 kaç gün düşünün ikinizde birbiriniz hakkında kararlarınızı verin ben kızımın yanındayım ona hertürlü kapım açık dmesi iyi olur eşinin yanında

selam fistiklar,gecmise bakayim dedim pc dondu,gece bakarim ama insl.

aksama arkadasa gitcem dogun gunune tontis uyansin hazirlanip cikariz.

hava super sabahtan buyana sokaktaydik benim pilim bitti bu oglan yorulmadi.

bu aksam insl.kimsenin cocugunu incitmez ben cok utaniyorum özürdiliyorum ama

her dakkada tutamiyorum kasla göz arasi ittiriveriyor milleti.deli olacamyaa neden böyle yaparki?

biz evde sesli tartismayiz bile,tc de görmesi imkansiz of of kisa sürede unutsa bari.neyse kactim hazirlancam.

selam ben geldim dışarı çıktık bizde oradan arkadaşım aradı gel kahve keyfi yapalım dedi bende ona gittim geldim yeni pişiğimiz devam edio hala yaa kakası daha çok pişirmiş kuzucuğumu acıoo
çıkart die bezini tutup duruyor yaaa

ay yatırdım oğlumu mutfağımı falan da topladım geldim
öğlene kadar evdeydik zaten biliyorsunuz sonra oğluşumu yolladım babasıyla parka ben bi duşa girdim temizlendim paklandım, bende gittim arkalarından.
biraz daha oynadık parkta oradan markete gittik sütü bitti küçük süt canavarımın aldık, aperatif bişeyler aldık eve geldik balona attık masamızı bir 5çayı keyfi yaptık iyi geldi hava serin olmasaydı daha da otururduk ama serindi yetti inşallah kuzucuk hasta olmaz bi peditus verdim yatmadan, biraz da portakal yedi babasıyla uyudu kuzucum
biraz takılayım derse geçicem bende niyetim öyle ama bakalım caymazsam kaydirigubbakcemile3

çay saatinde tıka basa yediğimiz için kimsenin canı akşam yemeği istemedi yırttık heralde akşam yemeğinden sositososito
bir nescafe yapayım da dersimin başına geçeyim bari

iyi geceler hanımlarrrrr
ay başım ağrıyor çok ya şu karadenizin rüzgarından nefret geldi bana ya 5 dk dolandım rüzgar mahvetti beniiii
bende eve geldim yemek falan yedik benim yerikli kociş ağlayan kek isteyip duruyordu yaptım yedik oturduk şimdiiii
kuzuyuda uyuttum bende erken yatıcam bu gece yağmur 2 sabahtır 06.00da ayakta((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…