ah kızlar ben öğlene doğru bi fenalaştımki sormayın.bu 3. oluyo.doktora gidince unutuyodum.busefer gittiğimde (haftaya c.tesi)kesin sölicam..
önce fenalık hissi,halsizlik,çarpıntı.5-10 dk. sonra kafamı masaya biraz koyayım dedim.yanımdaki meyva poşeyini boşaltıp zor yetiştim...
ama nasıl kusma..1 saat önce içtiğim demir hapı ve mide yanması için içtiğim şurup ,hepsi gitti..ve iğrenç dakikalar yaşadım.:bbo:
öle kötü oldumki resmen gözümden yaş geldi.başladım ağlamaya..bikaç keredir bu oluyo..sebebini bilmiyorum.ama kuzucuğum hiç yanlız bırakmadı beni..tekmeledi durdu anne sakin ol diye..
sonra 1-2 saat rahatladım.yemeğimi yedim..sonra yine halsizlik falan..öncekileri sıcaktan diyodum.ama 2-3 gün önce klimamaızda takıldı..direk bana gelmiyo ama içerisi serin.neden böle oluyorum anlamadım..:1shok:
ama şimdi iyiyim çok şükür.
bide dün tetanoz aşısının 2.dozunu vurulmuştum ya..gece kolumun üstüne yatamadım.hamileliğimin başından beri hep soluma yatıyodum.aşıyıda sola yaptılar..
off...
bu sabahtan beri biraz yanma var,biraz şişmiş vede kızarmış yeri..akşama eve gidince buz koyucam..
kötü bi gündü..
tek güzel yanı:
az önce işten ayrılan bi kıza küçük bi kutlama yapıldı.üniversiteyi okumak için başka şehire gidecekmiş.pasta yedim.mutlu oldum:1rolleyes: