2008 Kasım Anneleri

ah kızlar ben öğlene doğru bi fenalaştımki sormayın.bu 3. oluyo.doktora gidince unutuyodum.busefer gittiğimde (haftaya c.tesi)kesin sölicam..
önce fenalık hissi,halsizlik,çarpıntı.5-10 dk. sonra kafamı masaya biraz koyayım dedim.yanımdaki meyva poşeyini boşaltıp zor yetiştim...
ama nasıl kusma..1 saat önce içtiğim demir hapı ve mide yanması için içtiğim şurup ,hepsi gitti..ve iğrenç dakikalar yaşadım.:bbo:
öle kötü oldumki resmen gözümden yaş geldi.başladım ağlamaya..bikaç keredir bu oluyo..sebebini bilmiyorum.ama kuzucuğum hiç yanlız bırakmadı beni..tekmeledi durdu anne sakin ol diye..
sonra 1-2 saat rahatladım.yemeğimi yedim..sonra yine halsizlik falan..öncekileri sıcaktan diyodum.ama 2-3 gün önce klimamaızda takıldı..direk bana gelmiyo ama içerisi serin.neden böle oluyorum anlamadım..:1shok:
ama şimdi iyiyim çok şükür.
bide dün tetanoz aşısının 2.dozunu vurulmuştum ya..gece kolumun üstüne yatamadım.hamileliğimin başından beri hep soluma yatıyodum.aşıyıda sola yaptılar..
off...
bu sabahtan beri biraz yanma var,biraz şişmiş vede kızarmış yeri..akşama eve gidince buz koyucam..
kötü bi gündü..
tek güzel yanı:
az önce işten ayrılan bi kıza küçük bi kutlama yapıldı.üniversiteyi okumak için başka şehire gidecekmiş.pasta yedim.mutlu oldum:1rolleyes:

Canım benim geçmiş olsun ya. Neyse pasta yediğine bakılırsa galiba geçmiş :) Belki aşının da etkisi vardır. Bugün ben de çıkardım, mide yanması nedeniyle oldu. Ama senin gibi halsizlik falan yoktu. Çok kötü yanıyor hala da düzelmedi. Dikkat et sen de kendine.. Az kaldı zaten sık dişini canım, iki buçuk ayımız kaldı.

sağol canımcım..bak mide yanmasından da olabilirfisfisfis
çünkü 1 saat öncesinde midem çok fena yanıyodu..rennie şurubuum içtim.
oda yanmayı anca yarım saatte geçiriyo..sonra halsizlik bulantı falan..
zaten benim mide ota-b..a bulanır..
hemen çıkarırım.kafamçokkarıştı
şimdi iyiyim çok şükür.ama haftaya doktoruma mutlaka sölicem..:1rolleyes:

canım geçmiş olsun
şimdi iyi olmana svindim
zaman ilerledikçe şikayetlerin şekli de değişiyor
dr.una danış mutlaka inşallah bir daha yaşamazsın böyle olumsuzluklar
bendede çarpıntı oluyor arada ama sadece o kadar
Allah hepimize kolaylık versin

aaa bak benimde iki kez şiddetli mide yanması sonucu midem bulanmış ve çıkartmıştım
ondan olabilir o zaman
zaten iki gündür hafif hafif yanma oluyor yine ve dün şurubum da bitti
haftaya kontrolüm var o zaman muhakkak yazdırıcam

Geçmiş olsun Azo,teşekkürler link için.
Ya benimde ara ara bulantım olur gibi oluyor.Hatta geçen çıkaracak gibi oldum.sanırım bu haftalarda normal bunlar.Ara ara aynen dediğin gibi bende fenalaşıyorum sanki.Ben de Adana da klima karşısında bile kendime zor geliyordum.Zormuş kızlar hamilelik yaaa
Ben hemen 2. yi istiyordum ama sanırım buna sonra karar vermek lazım :))

Evet Juli bugün yemedim biskrem :))

Neyseki bebeğim oynadı kızlar.hemde baya bi oynadı.Sanırım pozisyonu doğum pozisyonu olunca korktu,hareket edemedi :))) Çık kızım ordan ne işin var şimdiden dedim:))Dinledi annesini çıktı hemen,sonra yandan yandan vurdu.hemde ne tatlıydı.Böyle ayağını hissediyordum.Maşallah kuzuma.
Nasıl korktum ama yaaa..

eşim gitti bana tatlı aldı,sonra dondurma felan derken açıldı bizim kız .Napim artık kızım yememi istiyosa yicem :))

gunaydın kızlar
darkcım gecmısı okurken korkuttun benı kaydirigubbakcemile3 allahtan bırsey yokmus
ya azocum gecmıs olsun sıcaklardan oluyor galıba bendede bu fenalık hıssı var dayanamıyorum artık sıcaklara serın havaların gelmesını ıstıyorum :CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. karnım o kadar acıkmış ki bi günaydın deyip kalkıcam bide balkonumuzda ypacağımız sondan bir önceki kahvaltı yarında son:a015:bidaha seneye yaza anca.neyse ben deniz keyfimi sürmeye gidiyorum sizin yerinize de hüpürdetirim çayımı boğaza karşı

günaydın hamişler..
ne o kız mmmf27 bizimi çatlatıyon??
biz burada sabahın köründe kargalar kahvaltılarını yapmadan oğlumla kalkıp işe gelelim..sen boğaza karşı çay höpürdet..
adaletmi len buuu:dilcikar:

yok be azocuğummmmm ne alakası varkaydirigubbakcemile3ay buyrun kızlar hepiniz kahvaltıyakaydirigubbakcemile

günaydın kızlar bikaçgündür yokum ama başıma neler geldi inanamazsınız çok büyük şoklar ve sıkıntılar yaşadım.bu nasıl söylenir bilmiyorum ama hem benim haneme hem de eltimin hanesine büyü yapılmış hem de kim yapmış biliyomusunuz kayınvalide hazretleri.ve büyüyü neden yapmış bilin bakalım?ona daha çok ilgi göstermemiz sürekli aramamız için!!!ve büyü amacını okadar aşmış ki herşeyimizi etkilemeye başlamış ve eğer hemen bozulmazsa herşey çok daha kötü olucakmış.benim doğumumu bile tehlikeye atıyomuş büyü ve en çok da bebeğimi etkiliyormuş.sinirden kuduruyorum yaaa.bozmamız için adaklık bir kurban alıp fakire dağıtmamız istendi bugün kurban işini halledicez hemen eşim çok korktu annesine çok öfkelendi çünkü onun en çok korktuğu şey büyüdür.falıma bakan abla da doğuma kadar görüşme de konuşma da o kadınla en çok seni etkiliyo şuan kadın senin üstüne yoğunlaşmış durumda dedi.ya kayınvalidem bize resmen açıkça söylüyomuş yaptığını ama biz eltimle salak gibi onu ti'ye alıyomuşuz.biz oraya gittiğimizde yemek yerken hep diyodu ki sizin yemeklerinizin hepsini okunmuş sularla yapıyorum diye.hep okuyom size diyodu.bizde eltimle beni tehtid ediyodu beni kzıdırmayın bi okurum size çarpılırsınız diyodu.meğerse kadın üç harflilerle uğraşıyomuş sürekli.bize falı bakan abla eltimin akrabası ve bu işi para için yapan biri değil genç zaten üniv. mezunu çok kültürlü ve iş güç sahibi biri.ve öyle şeyler söyledi ki inanmamazlık edemiyosun.o da üçharflilerle bakıyo fala ama onunkiler rahmani yani imanlı ve iyi yüreklilermiş.ama kayınvalidemin evini şeytani olanlar sarmış ve rahmanileri eve sokmamışlar kız çok fena oldu bakarken.bana büyü çıktığını söylemedi eltime söylemiş hamile kızı korkutmayayım üzülür diye.eltim de bilmesi lazım mutlaka demiş öyle öğrendim.aslında kayınvalidem kötü kalpli biri değilmiş iyi niyetle yapmış bu büyüyü ama kendisi yapmıyomuş zaten ona yaptırıyolarmış.ve ondaki bu atakların sebebi de hep bunlarmış buakşam abla bize gelicek ve kayınvalidemle ilgili bakıcak ona ne yapılması gerekiyor diye.kızlar dua edin de şu işi çözelim ben normalde pek prim vermem böyle şeylere ama bu iş çok farklı.çok emin bir ağız bunu söylüyor ve diğer bildiği şeyleri duyunca da ağzım açık kaldı.of ya şuraya bak dertlerimiz bize yetmiyo nelerle uğraşıyoruz sinir oluyorum

bi debu büyüm 3 ay önce yapılmış tam haziran ayı kayınvalidemin atağının enkötü olduğu dönemdi hatırlarsanız çok fenaydım ozaman ve karabasanlar tarafından rahatsız ediliyodum eşim evden gittiği an yatınca hemen geliyolardı meğerse bundanmış nezaman annem bana okudu başıma cevşenle bıçak koydum ozaman kesilmişti.gerizekalı kadın yüzünden bebeğimle benim hayatım da tehlikede bencil şey hayatım boyunca onu asla sevemiycem ve affedemiycem.haksızmıyım??neler yaşatmıştı bizde ve hala da neler yaşatıyomuş haberimiz yok!!!

atatanem inan şu anda büyük bir şok yaşıyorum .hangi devide yaşıyoruz yaa büyüle kendisini sevdirmek de ne demek.:mymeka:hangi devirde kalmış senin kayınvaliden allah aşkına yaa.allahıslah etsin ne diyim.yeni evliyken benim bşıma böyle bişey gelmişti bana yapılmamış benden önce evde otursan kiracıya yapılmış ama az daha 1 aylık evliyken boşanıyorduk.Allah böylelerini bildiği gibi yapsın fırsattvermesin inşallah.sanada geçmişolsun cnm biran önce çaresine bakın

Atatanem, sen yine de pek fazla takılma bu işlere, hani için rahat etsin duanı oku, kurbanını kes ama düşünmemeye çalış. Zaten bebiş yeterince sıkıntı çekmiş bugüne kadar bu olaylardan, ubndan sonra rahat ettir onu annesi. Stres olma.

Dark Aksef antibiyotik, doktorun mu verdi. Eğer öyleyse kaç gün dediyse o kadar kullanman lazım. Çünkü biliyorsundur belki antibiyotikler gereğinden az kullanılınca bağışıklık sistemini zayıflatıyorlar. Ne oldu senin idrar yollarında enfeksiyon mu var?? Ben de bugünlerde tuvaletim geldiğini anlayamıyorum kızlar. Zaten her zaman tuvaletim varmış gibi, gelince de sancı yapıyor ve ben onu kasık sancısı falan sanıyorum. Ayrıca idrarım da çok bulanık, niyeyse. Bir ay önce enfeksiyon falan çıkmamıştı tahlilde yine yapmak lazım sanırım.

ya zaten en çok ona üzülüyorum daha dünyaya gelmeden okadın yüzünden ne sıkıntılar yaşadı bebeğim sırf bu yüzden okadının gırtlağını sıkasım geliyo şeytan görsün yüzünü.haa buarada büyü bende tam ters tepmiş biliyonuzmu.bana dedi sen bu akdının ne yüzünü görmek istiyosun ne de sesini duymak istiyosun ama
elinde olmadan hep onu düşünüyosun ve için huzursuz dedi.yani bende tam ters tepmiş büyü ohhh canıma değsin göremesin yüzümü.ben bu kadını lohusayken evime almam ya korkarım istemiyorum onu görmeeeeek

Elifcino geçmiş olsun.Benim en çok korktuğum şeydi kayınvalidemin bana ya da eşime büyü yapması.Bu yüzden yemeklerini yiyemezdim hiç.Şimdi neyse ki benden çok uzakta.Bu tür gerçek olayları çok duydum ve hatta bizzat şahit olanların ağzından.İnanıyorum ve ne yazık ki var.Umarım bu işi en kısa zamanda çözersiniz ve huzura kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…