2008 Kasım Anneleri

ben de acele etmeyip bahar gibi puset almayı düşünüyorum. 4-5 kg civarında olanları var. benim için hafiflik çok önemli. yokuş ve çok merdiven var yolum üstünde. kışın arabayla zaten pek çıkaracağımı sanmam. baharda yazda gezeriz daha çok kızımla :)))

kızlar bide şu resme bakar mısınız?
anne karnındaki bir bebeğe operasyon sırasında bebek dr.un elini nasıl da tutmuş
bu görüntü yüzyılın fotoğrafı seçilmiş
ben çok etkilendim:1shok:

:1shok: ıcım bır tuhaf oldu ya resmı gorunce :1shok:

kızlar arabalar cok guzel
kraftın bu modelını ben cok begenmıstım ama dayısı hedıye araba alınca almamıstık
ana kucagı olarak kullanılıyor oto koltugu ama bayagı bır agır

darkcım enıgmayı yakından gordun mu bılmem ama cok hafıf bır araba
ama ıstanbulun dar yolları ve arnavut kaldırımlarına dayanabılecegını hıc sanmıyorum

Yok canım görmedim henüz.
Ama hafif olduğunu biliyorum.Nette bi ara baya bi araştırmıştım.Ve çok hoşuma gitmişti.
İstanbul u bilemem tabi.Ama benim işimi görür gibi geliyor.

Şimdilik almayacağım zaten.İlkbaharda düşünüyorum almayı.

Eylül ve ekimde alıncak çok şey var.yapılcak çok ödeme var.Kış da geliyo hazır olmak lazım :)

Ya kızlar benim bebek 2 gündür az oynuyor.
Bugünde iyice oynamazsa yarın erkenden doktora gitcem.
Az önce bi vurur gibi oldu yukarıya doğru.heralde doğum pozisyomnunda şuan.Ahh kızım hiç bu pozisyona geçmediğinden mi nasıl hareket edeceğini bilmiyor yoksa ?

Darkcım bebekler sabahları daha hareketli olurlarmış. Bence yarın sabah uyanır uyanmaz hareketlerini kontrol et. 2,5 saatte 10 hareketten az sayarsan doktorunu ararsın. Kitaplardan birinde yazıyordu. Bi de soda ve çikolata bebekleri hareketlendirirmiş...

aynen dark sabah bi uyandım hareket yok bişey yok dünde öyleydi çok az oynuyordu sabah bi an karnım boşmuş gibi geldi öyle kötü oldumki tabi bunlar kuruntu öğlen yemek sırasında zıpladı biraz şimdi ses seda yok ama korkulacakda bişey yoktur sanmam sende korkma

Darkcim endiselenme artik büyüdükleri icin yerleri daraliyor.
dolayisiyla eskiye nazaran daha az dönüyorlar ama tekmeleri daha bi
kuwetli oluyor.korkma hayatim insl.dedigimiz gibidir.benimkiside bazen
midemden vuruyor,tamam döndü benim canavar diyorum aradan 1 saat
gecmiyor soldan basliyor vurmaya.naptiklari belli diil yani endiselenme tatlim sende.

doktorum günde 10 kez hareket etmeli en az demişti bi say bakalım endişelenmeden. ama bazen benimkide az oynuyor özelliklede biryerimde ağrı varsa yada stresliysem ayrıca tatlı yiyincede hareketleniyormuş arkadaşın doktoru söylemiş, endişelenme ve strese girme bu yüzden dinleniyordur miniş

Sağolun kızlar bende günde 10 kez hareket etmeleri gerekiyor diye biliyorum.Normal zamanlarda günde 10 kere felan hissediyordum hareketlerini.
Ama dün ve bugün çok çok az hissettim.
Bugün mesela 2-3 kez anca hissettim. Az önce babası geldi konuştu.Bi iki hafif tekme atar gibi oldu.Ama önceden babası gelse konuşsa fıldır fıldır dönerdi.
Bilmiyorum napsam.Görümcemi aradık.Ebe hemşire kendisi.Bi kere bile vurduysa korkmayın dedi.
Ama bugünde güzel bir tekem gelmezse yarın soluğu hastanede alıcam.

valla benimki normalde o kadar hareketli değil. Ben diyorumki bebek hareketli ama bende acayip gaz olduğu için herzaman bebek oynasa bile hissedemiyorum.Sabahları öğlene kadar çok iyiyiz. bende şişmemiş oluyorum bebeğim oynayıp duruyo ama öğle yemeği ve sonrasında balon misali şişiyorum. Şu an beni görseniz oha falan olursunuz. Heran doğurcak gibi duruyorum görenler az kalmış falan diyo ama herkese de laf anlatılmıyo. daha iki ay var diyemiyorumm.elbiselerim göbekten dar geliyo geriyorum resmen kıyafetleri:)) ay ben ne olcam bu gidişle bilmiyıorum. belki senin de gazın falan varsa darkcım anlamamışsındır oynadığını.bu gidişimde gaz ilacı ver dicem doktora . aynı derdi olan varmı yada ilaç kullanan?

Derin gaz için ilaç var mı bunu ben de soracağım doktoruma ama ben işim gereği tüm gün oturuyorum. Sanırım bu gaz yapıyor. Eskiden bu kadar oturmuyordum, dışarı işi çıkıyordu şimdi hamileyim diye çıkmıyorum ve o yüzden gaz oluyor. Yani ben öyle sanıyorum.

ben gaz sancım oluyo deyince dr bana hemen magnezyum ve buscopan yazdı..buscopan ilaç diye almadım ama magnezyum gerçekten engelliyor gazı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…