2008 Kasım Anneleri

QUINNY Buzz Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------

Tek ve devrim yaratan bir katlama sistemi vardır (otomatik olarak açılır). Quinny Buzz’ı katlamak ve açmak çok kolaydır. Yüksek manevra yeteneğine sahip kendi etrafında dönebilen ön tekerlekleri istenildiğinde kilitlenebilir. Oturma ünitesi öne doğru ve arkaya doğru yerleştirilebilir. Sürme kolunun yüksekliği ve ayak koyma yeri ayarlanabilir. Ön taraftaki güvenlik barı çıkarılabilir ve istikameti çevrilebilir. Kolay çıkarılabilir tekerlekleri vardır. Footmuff (yatak parçası), güneş şemsiyesi, alışveriş sepeti gibi aksesuarlar ile kullanılabilir. EN 1888, BS7409 ve NF S 54-001’e uygunluğu onaylanmıştır.

Özellikleri :
Buzz bebek arabası harika tasarımı ve benzersiz otomatik açılma sistemi ile hemen fark edilir.
Özellikle yenilenen oturma ünitesi sayesinde şimdi çok daha konforlu.Quinny Buzz kendi grubundaki bebek arabaları içinde şasesi hafif,manevra kabiliyeti son derece yüksektir.
Bu 3 tekerlekli bebek arabası,6çeşit şık renk kombinasyonu sunar.
Quinny Buzz doğumdan itibaren Maxi-Cosi Cabriofix taşıma/araba koltuğu ile veya Dreami/Car-Cot Portbebe ile birlikte kullanılabilir.
Uyumlu ayak örtüsü,güneşliği ve alt sepeti aksesuar serisini tamamlar.

Fonksiyonları :
Devrim yaratan hidrolik tekniği ile bebek arabası tamamen otomatik olarak açılır
Ön kısımdaki 360 derece dönebilen çift tekerlek
Hem sürüş istikametine hem de tersine monte edilebilir oturma ünitesi
3 adet yatma,3 adet oturma pozisyonu
Çıkarılabilir ve döndürülebilir ön bar

Ürün Madde İçeriği :
Şase Gümüş Rengi mat aliminyum
Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir.

Temizlenme : Nemli bez ile silinebilir kumaş ,30 derecede yıkanabilir kumaş

Teknik Özellikleri :
Oturma ünitesi içerisinde ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri pedleri dahil
Ön ve Arka tekerlekte süspansiyon
Kolay sökülüp takılabilen tekerlekler
Puset itme kolu yükseklik ayarı
Ayarlanabilir ayak desteği
Tek buton ile her iki arka tekerleği kilitleme ve çözme özelliği

Paket Koli İçeriği :
Şase,Oturma ünitesi
Lastikler
Pompa
Tente
Yağmurluk
Sineklik
Rüzgar koruyucu
Çanta
Maxi-Cosi oto koltuğu adaptörleri

kizlar araba buzzy diil,onada baktim esasindan ben onu daha cok istemistim..

ama orada biraz kullandim filan,buzzy daha agir geldi bana.birde önünde cift tekeri vardi..

beni maldigim Dreami speedi modeli.kartondan resmini cektim ekleyim,ama gülmeyin.. :)

onlar yatıyo kızlar akıl var mantık var doğduğu andan itibaren kullanbilir diyoo
4 yaşına kadar yeni doğan bir bebeğe öyle dik araba mı yaparlar alemsiniz yaww
ayrıca onun üzerine oto koltuğu var onu yerleştirebilirsiniz doduğu zamanlarda

ben kraft ın arabasını aldım. bence gerek yok bu kadar para vermeye gerçekten çok güzel.hem araç koltuğu da var içinde takım olarak.http://www.bebecocuk.com.tr/resim_goster.php?pid=6637&title= 275 ytl
http://www.pratikev.com/fractalv33/...goryId=3432&pBrandId=97171&pInstanceId=286552 bu da yatağımız 100 ytl . valla para değiller. hemde güzel ve kullanışlı. o arabanın ön tekerlekleri 360 derece dönüyo. çok pratik katlanıyo. altındaki sepet kocaman. ayrıca bi sürü aksesurları var falan .

Son düzenleme:
derincim arabanız çok güzel görünüyo canım
bencede çok pahalıya gerek yok
bizimde anneannemiz alacak arabasını ve ana kucağını nasip olursa
işimizi görsün yeter

asorticim aynen katiliyorum sana canim.yatmayan bebek arabasi olmazki zaten hic.bunlarin hepsi
yada geneli 5 katlamali.birde söyledigin gibi tasima koltuklari takilabiliyor üzerindeki puset cikarildiktan sonra.

Bence de çok daha ucuz olup da daha güzelleri var ama bizim için arabanın manevra kabiliyeti, kolay sürülebilir olması çok önemli... Yaşadığımız yerde çok fazla arnavut kaldırımı ve yokuş var. Evle iş arası 5 dk yürüme mesafesi ama insan dağa tırmanmış gibi enerji harcıyo. Kendi işimiz olduğu için bebeği de arabasına katıp işe getirmeyi düşünüyoruz. Ama o küçük tekerlekli baston pusetlerle çok zorlanırız gibi geliyor. O yüzden 3 tekerlekli arabalar işimize daha çok yarayacak. Onlar da 4 tekerleklilerden biraz daha pahalı malesef...

Görümcemin bebişi yeni 1 yaşına girdi arabayla tam gezeceği vekit yürümeyide öğrendim diye çocuk basyo bağırtıyı binmem diye.elinden tutup yürütüyoz hanım efendiyi walla bende acele etmiyim diyorum gün ola harman ola,yoğurdum ayran ola,banada hergün bayramola hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Polipecim bence sen ona çok güvenme. Önce yürüycem diye yaygara koparır, 2 dakka sonra da yoruldum yürüyemiycem diye bu bebişler. Belli bi aydan sonra ağırlaşıp kucakta da taşınmazlar... bence elinizin altında olsun bi tane...

Çilek,Derin arabalarınız çok güzel iyi günlerde kullanın.
derincim Oto koltuğu aynı zamanda taşıma koltuğu olarak kullanılıyor.Ama içini biraz doldurmak,düzleştirmek lazım.herlde alt açmamız bu işi görür.

Bu arada bazı bebek arabaları tam dümdüz yatmıyo kızlar.Hafif eğik olarak yatıryorlar.Yeni doğanda kullanmak istiyorsak tam yatıp yatmadığına bakmamız lazım.

3 tekerlekliler çok hoş duruyor ama ben 4 tekerlekli düşünüyorum.Eşim 3 tekerlek istemiyor.Bi de benim tereddütüm var.Bebek biraz büyüyünce sağa sola eğilirde denge sorunu olur mu diye? Hoş dengede sorun olmasada eşim istemiyor bu modelleri.

Benim aklım hala Enigma da.

Kesinlikle katılıyorum.Kuzenimin oğlu 5 yaşına yeni girdi.Yürüyüşe felan çıktığımızda canımıza okuyordu.Bi süre sonra ben yoruldum kucağınıza alın diyordu.
Artık sırayla kucağa alıyorlardı.

Hem binmese bile bir alışveriş merkezine,bir pikniğe vb. gittiğimizde uyuduğunda arabasında yatar.Bizde hem bebeğimiz yanımızda hem de kaldığımız yerden devam ederiz:)

ben özellikle seminer dönemlerini düşünerek istiyorum.Okulda arabayla çok rahat ederim.

elmalu turta bende şimdilik durucam zaten almadan olmazda alsamda şöle basit bişey alıyım diyorum baston puset gibi arabayla süper.marketlerde dolaşan kadınların raflara bakıcam derken çok üstüme çıkmışlıkları vardır çocuk arabasıyla biraz itiicide gelmiyor değil banada mecbur alcaz artık.neyse o gün gelsin bakalım daha çooook erken bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…