- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.321
ben de adem güneş i pek sevdim
bizimde hızlı geçti haftasonumuz...
c.tesi annemleri balığa davet ettik.. sonra beraber alışverişe çıktık..
insanlar bir maşallah demekten aciz "aaa gözlere baak aaa nasıl konuşuyor" dediler dediler biz maşallah diyoruz hatırlatalım diye tık yok..
eve geliyoruz hop bişey oluyor..
sandalyeden düştü canımın içi nasıl gözü şişti..
Günaydın herkese..Cumartesi günü annemdeydim bende.Oğlum kuzenimin kızıyla oynadı tüm gün.Bir de 9 aylık bebeği var kuzenimin onu sevdim bende.Ne zor ve güzel zamanlarmış:)) Dünde önce külkedisi oldum sonra prenses:) Temizliğimi yapıp, şıkır şıkır hazırlanıp düğüne gittim kocayla.Öğleyin 1 gibi Anılın sütünü içirdim, kucağımdaydı, yatalım dedi.Odasına götürürken öpe sevme bastığım yere bakmadan tabi yerler ıslak olduğu için ayaklarım kaydı ve Anılla düştük.Ona bişi olmadı.Benim dizlerimde eziklik, morluklar var.Yavrum ben yerde kıvranırken annediğim diye ağlamaya başladı.Neyse toparlandım uyuttum onu.Ucuz atlattık, iyi ki ona bişi olmadı..Gece düğünden geldiğimizde Anıl uyumuştu babaannesinde.Gece orda kaldı yani..Oğlumu görmedim geceden beri, özledim( Dün eşimle mutfağı toparlıyoduk.Anıl gelmiş annelev, babalav ne yapıyoşunuş diyo.Ya ölürüm yavruma, ne tatlı oldu:)) Ha birde dün kaynanamın yanına uğradık düğünden önce Anıla diyoki "ak anne çok güzel olmuş" değil mi diyo:)) Vay anasını dedim...Anası oğlundan ince dedim. Oğlu demişken kocayla bir anlaşma yaptık.Ben konuşmuyodum, uzun süredirde yaklaştırmıyodum.Cumartesi akşam geldi özür dilerim falan dedi.Ben de ne için özür dilediğini biliyo musun dedim.Evet, TV ve PC ye çok takılarak seni ihmal ettim dedi.Ben de sadedin çok doğru dedim.Bundan sonra haftada birgün istiyorum maç özetlerini seyretmek için dedi.Bende 2 gün sana dedim.GS maçının olduğu gün ve pazar günleri freesin dedim.12 Den sonra pc yasak.Bakalım dayanabilecek mi:))
Gülizim ölen arkadaşıma taziyede bulunmuştum cuma günü mesaj yoluyla.Cevap geldimi diye facee girdim.Sonra kk yada girdim.Koca maç izliyodu..
Sedoşum geçmiş olsun.Bugün iyimi Ardacık?
Amincim günaydın..
tsk ederım canlarım
yasmın gecmıs olsun canım sıze de
allahtan cıddı bırsey olmamıs
sedacım pazar meselesı degıl sadece
evet yoruldum ama baska zamanlar daha fazla yoruldugum da oluyordu
bakalım ne cıkacak yıen altından
amın saol canım
kuzular cok tatlılar hemen nazar degıyor maalesef
allah korusun hepsını
Sedacım teşekkürler.Myseverle biz face bi ara konuştuk.Duru da aynı Anıl gibi konuşuyo demişti..Çok şekerler, doyamadım iki gün valla.Ne çabuk geçiyo zaman.
Kızlar daha önce anlatmıştım Anılın böbreklerinden biri doğduğunda şişti ve kontrollere gidiyoduk.Zamanla şişliği indi ve c.tesi günü doktoru geçmiş olsun tümü geçti, bitti dedi.Rabbime şükürler olsun..
günaydın kızlar,
uykusuz bir gece geçirdik biz..gece benimkiyle tartışltım küstüm yattım ama uyuyamadım kaktım 1de tvye pcye baktım...sonra yattımki kerem uyandı uyuttum ayağımda yatırdım ama huzursuz yatıyordu gece yine mızırdandı baktım çok ateşi var..
aldım yatağa getirdim ilaç vereyim dedim bırakmadı beni bende uyandırdım şurup getir çocuk ateşli diye baktı oo yanıyor dedi hemen gitti getirdi verdik ilacı bir saat ayağımda salladım uyuyor ama indirince yatmıyor ateşide düşmedi hala düşemdi ya dedim dolvenmi vereyim diyor sen ilk sefer ne verdin bu çocuğa dedim minoset vermiş birde ona kızdım her ateşledndiğinde dolven vermiyormuyuz diye.. gitti getirdi dolven verdik bir saate kadar yine ateşliydi elini yüzünü yıkadım balkonda hava aldık aydedeye baktık gitmiş öle diyor dede okk diye.. sonra yavaş yavaş düştü uyud sabahta ereken kalktık az daha vardı yine ilaç verdim kahvaltı yapmadı meyve suyu içti azcık..inş. ilerlemeden geçer .. birde kaan var inş onada geçmez..(
şimdi azcık dolanıyor kalktığından beri kucağımdaydı..
aklımda kalanları yzıyorum kusura bakmayın..
yasminim geçmiş olsun ucuz atlatmışınız ...böbrek sorunuda geçmiş sevindim..
lorecim sanada geçmiş olsun. iştahsızlık başka sebeplerdende olabilir bir dr gitmekte fayda var...
seda amin güliz sizede günaydın kızlar...
selamlar kızlar sayfamız gitmişti ama gelmiş yine
bugün babamız hala tatil evde, kahvaltımızı yaptık oğlanla çıktılar dışarı bende epilasyon yaptım ohh iyi oldu üstümden bir yük kalktı
gelmek üzeredirler
yemeğe koyulacağım az sonra ütülerde var bugün öğleden sonra yapmayı planlıyorum bakalım
dün gece eymen koşarken kapıya çarptı tam gaz, kafa gene şişti anında morarmaya ve şişmeye başladı çok ağladı kuzum çok, bende korktum bu sefer baya hızlı ve ciddi şişti çünkü hemen jel kompres koydum biraz durdu acıdığı için izin vermiyorki uzun süre durmasına, sonra da lasonil sürdüm sabaha bişeyi kalmamış şükür
dün bir taraftan ağlıyor bir taraftan jeli tutucam diyor, emmen emmen diyor, yani ben yapayım demek istiyor kafasına tutuyor kuzum benim ama yanlış tarafa tutuyor o ayrı
valla gün geçtikçe daha zor oluyor bu çocuklar allah korusun hepsini
herkesler iyidir inşallah
heh açılmış topik nihayet sözler nişanlar yoğun buaralar
zaman çabuk geçti valla bugün bende anlamadım
beyzacım eymenime geçmiş oldun dün arda da duruyla koşuşturuken balkonda kafayı küt geçirdi sivri bir yere ama allahtan şişmedi ağladı çok sıpırlar çokkk
Arkadaşlar oğlum her anını benimle paylaşmak isityor oynunu çizgi filmi parkta bile bana senin alıştırman olduğunu söylüyolar sizinde böyle durumlarını var mı?bi de şu konuşmaları nasıl yapıyorsunuz biraz bilgi verirseniz seviniri
selam canlarım nasılsınız evt çok yoğundum işlerden dolayı halada öyleyim bunun üzerine bir de dedemi
kaybettik çok kötüydüm bi kaç arkadaşın haberi vardı zaten ama buradanda yazayım dedim kanserdi dedem
heryerine yayılmıştı 88 yaşındaydı ameliyatta edemediler zaten kimse istemedi ameliyat edilmesini
12 sene boyunca annem baktı 15 gündür oğullarına göndermiştik kayseriye oraya gidince ölmüş
birgün öncede annemi aramış kızım ben çok perişanım ne zaman alacaksınız beni die anneme sitemde bulunmuş annemde baba pazartesi gelip alacağım seni sen merak etme canını sıkma demiş yani bugün gidip alacaktı
tamam kızım demiş kapatmış o akşamın sabahıda vefat etmiş anneme o kadar çok koymuş ki bu sözü keşke göndermeseydim 12 sene ben baktım göndermeseydim die ağladı kadın çok üzgünüm çok moralim bozzuktu hala aklıma geldikçe canım acıyor benim bile ki o kadar hayırsız evlatlardı yani oğulları
ama biraz birikmiş parası vardı hemen 2 gün sonra gidip onu bozdurmuşlar 6 evladı var ya paylaştırmışlar
kendileri herkese vermişler teyzem anlattı bunuda bana nasıl üzüldüm ki dedem parayı seven bi adamdı maaşını alır cebine atardı o kadar sene annem baktı ama bir kuruşu nasip olmamıştır demem o ki para kendine yar olmadı sakladığı adamlara yar oldu ne kadar kötü bişey yaa kendiyemedi işte yemeyenin malını misali paylaşıldı gitti offf daha o kadar şey var ki anlatmak istediğim ama çoook uzun hikaye yaa
herşeyi zamanında yapmak o kadar kıymetli bişymiş ki bunu tekrar tekrar anladım acı oldu ama anladım
işte canlarım böyle yaa
günaydın kasım hatunları; uzunca bir süredir topiğe giremedim. inşallah herkescikler iyidir.
günaydın,
geçmişe bakamadım ama son sayfadan gördüğüm uzun zamndır gelmeyen arkadaşlarımız gelmişler hoşgeldiniz..
asortininde dedesi vefat etmiş başınız sağolsun.
kızlar kuzum daha çok hastalandı.. kerem bir önceki gece ateşlenmişti ilaçlarını vermiştik ama dün gündüz çok arttı yine dr, a gittik boğazı kızarıklıktanda öte beyazlamış iyece iltihaptan..anlamadık bir günde oldu herşey..
akşam seviyor istiyor diye bişeyler almış onu nasıl yedi hayretler içinde kaldım.. meyve suyuyla günün çoğunu geçirdi...
bugünde gece ateşlendi ama yine uyudu biraz.. bende azda olsa uyabilmişim.. sabah hiç bişey yemedi babasının kucağından inmedi hiç babası ayakta kendi kucakta olacak.. adamda yoruldu dün babamız gelene kadar banada öyle yaptı bu sefer kaan yalnız kalıyor kıskanıyor doğal olarak ilgi bekliyor..
babamız akşam gidecek inş. akşama kadar azcık iyi olur onu idare ediyorum ama kaan'a da üzülüyorum peşimde dolanıyor kuzum...(
günaydın kızlar
annem diyor ki ; buğra her uyandığında seni arıyor.anne annecim diye ağlıyormuş
hemen kanıyo bi şekilde ama illa ki ağlıyor diyor
üzülüyorum yaa offff.
her gece uyanıyo kaç kere.sesleniyo bana annee kaktımm otuydumm
annee kaktımm uyumıycamm
kaç ama kaç kere oluyoo.alıyorum yanıma uyuyunca koyuyorum tekrar.
çocuğun psikolojisi falan bozulmuyodur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?