2008 Kasım Anneleri

bende istesem ayrı yatırırım ama ona sarılarak yatmak kokusunu hissetmek beni mutlu ediyor eşimi düşünmüyorum bilem ama fazlaca ihmal ettim annemlere taşınmamız da tetikledi bu durumu annemler dönsün bi çaresine bakıcaz artıkın
beyazım o olayı hiç sorma zaten annemler şuan yazlıktalar gelince nasıl rahat edicez bilemiyorum pofff

hekese merhaba
yoruldum hemde çok
tatile alışmışız birden yoğun tempo yormaya başladı
nasılsınız bakalım dün hiç uğrayamadım biraz geçmişe bakayım

Teşekkürler Gülizim.Ben Anılı uyutana kadar yanındayım.Çünkü o yanımda asla uyuyamam.Bu ikimizede zarar verir.Uyuyamazsam işimi yapamam ve asabi olurum ve ona kızabilirim.Ben de şöyle yapıyorum. Gece anneciğim diye ağladı , gel yatalım dedi.Yastığımı ve pikemi getirip sarılıp yattım.Yalnız hergece gitme diyo. Demekki yeterli değil bu yatmalar.Elimden gelen bu((

ben de oyle kurallı yetıstırmedım valla
aramızda da yattı aynı odada da
sarılarak verılen duygudan daha onemlı degıldı benım ıcın kurallar
sımdı her aksam 10 da odasına gıdıyoruz
gecelıklerımızı gıyerek bıraz da oyunla beraber yatıyoruz
sarılıp mısıl mısıl uykuya gecıyoruz
hangımız uyutursak uyutalım hemen kacmıyoruz yanından uyuyoruz bır sure
kapılarımız sureklı acık heran ulasabılecek sekılde odamıza gecıyoruz

Biz normalde kendi odamızdayız ve Anılın yanında asla yapmayız.O kadar taklitçi ki valla başka yerde öpüşür bişi yapar bizden bilirler:)) Hatırlayın Denizkızı ve Beyazmeleğin tontişlerini.Nasılda öğrenmişler:))))))

canım geçmiş olsun bir maşallahı esirgeyen insanlardan nefret ediyorum allah esirgesin evlatlarımızı

canım öncelikle geçmiş olsun allah esirgemiş daha kötü sonuçlarda olabilirdi
ikincisi eşinle aranın düzelmesine çok sevindim inşallah her şey güzel olur

canım geçmiş olsun ihmal etmemek gerekir böyle durumları bir an önce doktora git

gözün aydın tatlım

canım benim geçmiş olsun tatlım inşallah bugün daha iyidir öpüyorum kuzularını

beyaz seda geçmiş olsun kuzularınıza malesef düşe kalka kafayı gözü şişirerek büyüyorlar allah kötüsünden korusun

daha çok küçükler ve seninle her şeyini paylaşmak istemesi çok normal ama parkta arkadaş ortamında bebeklerin olduğu ortamlardada sürekli seni istiyor arkadaşlarıyla oynamıyorsa biraz problem var demektir benim oğlum özlediği için dibimden ayrılmazdı ama çocuğun olduğu her hangi bir ortamdada yanıma bile uğramazdı

canım başınız sağolsun allah sabır versin allah rahmet eylesin geride kalanlara uzun ömürler versin inşallah

günaydın kasım hatunları; uzunca bir süredir topiğe giremedim. inşallah herkescikler iyidir.

hoş geldin canım

canım üzüldüm kıyamam ben onlara keremimiz br an önce iyileşir inşallah

canım üzülme malesef bazen böyle yapıyorlar derincim hala emziriyor musun bazen memeyi özlediklerindende böyle yapıyorlar

slm kızlar oğlumu iyi yaptım şimdi kendim hasta oldumburnum akıyo çok fena.
herkesler iyidir inşallah.
yasmincim anılın böbrek rahatsızlığı geçmiş çok sevindim cnm.allah bi daha göstermesin.

gülizim eylülün bi problemimi var yoksa kontrol içinmi götürücekti babası?iyidir inşallah tontişim.

valla geçmişe bakamadım son gördüklerimi yazıyorum...

Gülizim yoktur bişi.Sen benden şanslısın.Ben Anıla randevu alacağım gün doktorun kazasını öğrendim.Bakalım ne zaman adam işbaşı yapacak((

cagancukum geçmiş olsun canımm.önce totişler hastalanıyo, onlardan da bize geçiyoo(
eylülü kontrol için götürdü..
daha önce götürmüştük daha şimdi belli olmaz 2 yaşında gelin demişti doktor..
bugün eşim müsaiit hadi götüreyim sonra okuldan götüremem diye.bugün götürdü ama doktor yokmuşş(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…