- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.461
geçen sene ki doğum günlerinde aktivite masası alalım diye konuşuyorduk bu seneyse sandalye masa alalım rahat boyama yapsınlar diyoruz hey gidi günler:)bakalım seneye ne olacak gündemimizde:)
safişim oki nin doğduğundan beri uyku sorunu var bildiğim kadarıyla fıstığım benim yaa bir düzen tutturamadı....
bu yazanların birçoğu hemen hemen hepimizin çocuğunda vardır diye düşünüyorum ama yalnış mı düşünüyorum
çileğim kolay gelsin sana:)
yok kıyaslamıyorum çileğim ama belki konuşabilse bu kadar hırçınlık yapmazdı diyorum onun hareketlerinden biz herşeyi anlıyoruz ama onu anlamadığızı sanıp yüksek sesle bağarark ağlıyarak istiyor herşeyini maşallah çok akıllı bir çocuk zekasından veya bir problemi olduğundan hiç şüpe duymadım bazı çocuklar geç konuşur hepsi bir değil ama ben konuşamadığı için mi hırçın diyorum kendimce çözüm ve bir sebep arıyorum annelik işte
Yok haklisin krikom,bisiy demiyorum.. evet konussa derdini anlatir daha bi yardimci olurdun.bence eve bebek gelmesi ince ince etkiliyordur ardayi.ne kadar hissettirmesenizde cocuk isteyaa..allah yardimcin olsun.
beyazmeleğim eğer bu özellikler Eymende de varsa bizimkiler sağlıklı demekki kaydirigubbakcemile3o kadar sakin o kadar uysal çocuk,doğduğundan beri kuzum maşallah,her bişeyi düzenliydikızlar bir de bir şey benim dikkatimi çekiyor,anneannenin veya babannenin baktığı çocuklarda yemek uyku problemleri daha az oluyor,çocuk daha sakin oluyor.kısaca tecrübe mi demeliyim acaba bu duruma yoksa büyüklerimiz hayatın stresinden bizlere göre daha uzak,ununu elemiş,eleğini asmışlar da onadan daha bir dinginler,çocuklarada bu mu geçiyor acaba
olumunekankayizsmile çok kesin olmuş mesaj kusura bakma tatlışım arda kucağımda mert bağarıyor ve ben bunları yazıyorum brovooo bana çünkü sizinle dertleşmek çözüm bulmak istiyorum siz bana iyi geliyorsunuz herhangi birine bu kadar şeyi anlatamam sanırım hatta doktorumuza bile yüz yüze konuşamıyorum malesef cümle seçemiyorum yüz yüze konuşurken
arda doğmadan önce yine yemezdi uyumazdı ama bu kadar hırçın değildi her bebek gibi hareketliydi o kadar ama bu hırçınları minumum düzeyde yapardı vede arda doğmadan önce 6 kelime falan konuşurdu yada bili söylediğimizde kelime kolaysa tekrarlar veya tekrarlamaya çalışırdı arda çok etkiledi ama bunu hiç belli etmiyor bize yani ardaya vurmuyor ardaya bağarmıyor ardaya cici bize dayak :)))) onun sinirini ve hırsını bizden çıkarıyor
yani ardanın suçu yok onu siz yaptınız dercesine bize yapıyor ama en çok kendine yapıyor anne baba olarak sevgili ve ilgili ve sakin olmalıyız ama onun için üzülüyorum kafasını duvara koltuğa veya yatağına vururken onu durduramamak onun canının acıdığını bile bile görmek içimi acıtıyor ama onun içinde yaşadıklarının yüzde 1 i bile değildir eminim
olumunekankayizsmile çok kesin olmuş mesaj kusura bakma tatlışım arda kucağımda mert bağarıyor ve ben bunları yazıyorum brovooo bana çünkü sizinle dertleşmek çözüm bulmak istiyorum siz bana iyi geliyorsunuz herhangi birine bu kadar şeyi anlatamam sanırım hatta doktorumuza bile yüz yüze konuşamıyorum malesef cümle seçemiyorum yüz yüze konuşurken
arda doğmadan önce yine yemezdi uyumazdı ama bu kadar hırçın değildi her bebek gibi hareketliydi o kadar ama bu hırçınları minumum düzeyde yapardı vede arda doğmadan önce 6 kelime falan konuşurdu yada bili söylediğimizde kelime kolaysa tekrarlar veya tekrarlamaya çalışırdı arda çok etkiledi ama bunu hiç belli etmiyor bize yani ardaya vurmuyor ardaya bağarmıyor ardaya cici bize dayak :)))) onun sinirini ve hırsını bizden çıkarıyor
yani ardanın suçu yok onu siz yaptınız dercesine bize yapıyor ama en çok kendine yapıyor anne baba olarak sevgili ve ilgili ve sakin olmalıyız ama onun için üzülüyorum kafasını duvara koltuğa veya yatağına vururken onu durduramamak onun canının acıdığını bile bile görmek içimi acıtıyor ama onun içinde yaşadıklarının yüzde 1 i bile değildir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?