- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.421
aynene minecim ya tam da boğazıma yaptı çok cnm acıdı çok biliyorum belki bu şekilde tepki vermemem lazım ama resmen ağlayacaktım kendimi tutamadım
canım ya şimdi biraz hırçın zamanları bizimkide yapıyor arada bazen öle acıtıyorki bağırıyorum sonrada pişman oluyorum tabii
Günaydın kızlar.Canım çok sıkkın.Anıl grip olmuş.Bayramın 2.günü boğaz enfeksiyonunu atlattı, şimdide grip(( Neşeli ama burnu bi açılıyo, bi tıkanıyo...
Sedoşum geçmiş olsun.O acılar hepimizde var canım.Elmacık kemiğim kırıldı zannettim bi ara, çok kötüydüm.Ben de Anıla kızmıştım
Gülbeşeker kızınıza maşallah kocaman olmuş:)
Lorem bugün nasılsın, sağlığın daha iyidir umarım..
H.minecim hoşgeldin tontişim..
Ahretim günaydın..
geçmiş olsun anıl paşayada sezonu açtık bakalım inşallah son olur bunlar..
günaydın millet;
sedacım aynını efe de bana yapmıştı. babası balkonda sigara içiyordu, onun yanına gitmek istedi, "baba birazdan gelicek" dememle boynumu boydan boya tırnakladı ve o anki bakışları bir görseniz, resmen intikam alıyor gibiydi.
şimdi de sinirlendikçe tokat atma ve elimizi ısırmaya çalışma alışkanlıklarını söndürmeye çalışıyorum. bayağı bir ilerleme kaydettim. eskiye nazaran çok azalttı.
kızlar sizin yavrucaklarda kıskanma olayı ne boyutta merak ediyorum.
canım benimki bi alem kıskanıyo beni ve babasını asla paylaşamıyo...kimse bize dokunmayacak...işin garip tarafı ikimizin ilişkisinide kıskanıyo eşim ve ben el ele bile tutşamıyoruz gelip benim saçımı yoluyo resmen kuma gibi yaaa..ama diğer zamanlarda daha bikere bile görmedim birinin saçını çektiğini..
bende bayramda hep doğum yapmış arkadaşları ziyaret ettim 3. gün..
kucağımda görünce nasıl seviniyor..aaa bebeeek diye şefkatli şefkatli seviyor bide bak seviyorum anne diyor..
ve her bebek görünce değişmez lafımız "ben bebek değilim abiyim o bebek" kendini aynı klasmanda saymıyor sanırım... çok eskiden babası birini kucağına almıştı benide al demişti en büyük kıskançlığımız bu:)
evde babasıyla ben sarılırken dans ederken filan çok keyifleniyor..zıplıyor sevinçten..
bugünlerde herkes yap bitane hiç zorlenmazsın diyor:)
bencede canım sen yapsan kıskanmayacak kuzu belli...
eylülde benimle oynamayı çok seviyo derinim..ama kendini sevdirmeyi oda sevmiyoo..hemen sıkılıyooo..hiç koklatmıyo kendini:))
benimkide sıkıntıya gelemiyor canım..napalım dişlerimizi sıkıyoruz bizde..yoksa illa benle oynayacak sevmeye gelince zorla..
selam kızlar nabersiniz bebekler umarım hepsi iyidir ama malesef bu aralar mert hiç iyi değil gündüzleri ağlıyor ama sıtandart zaten o ama akşam olunca sabaha kadar ağlıyor 3 günden beri hatta ilk gün okadar çok ağladı kustu şarrr diye gece saat 4 te odasının halısını yıkadık kafasını yatağına vuruyor yerlere atıyor kendini tepiniyor ve sesleri kısalana kadar ağlıyor ilk gece ertesi sabah 10 kadar ağladı ne yaptıysak ve susturmayı başaramadık sabah saat10 uyudu hatta bayıldı diyebilirim sonraki gece 2 ye kadar öle ağladı hatta kafasını duvara vurdu ağlıyarak tekrar takrar vurdu kucağımızda bile tutamadık 2den sonra sakinleşti ve uyudu dün akşamda gece saat 4 te uyudu babasını dövdü babasına kafa attı anne anne diyerek ayağımda uyuttum ve uykusunda ağlamaya devam etti çok sabırlı çok şevkatli davranıyoruz mert e bu zamana kadar hiç vurmadık sadece yapmaması gereken şeyler oldumu anlatmaya çalışıyorum anlamıyor bazen sesim yükseliyor onun bile sayısı çok çok azdır ama neden böle olduk niye böle yapıyor bilmiyorum siniri okadar yüksek seviyedeki acısını kendinden çıkartıyor şimdi çocuk psikoloğu araştırmasına girdim bucada 1 tane buldum ersin akkurt ismi doktorun ama hafta sonu için randavü alamadım ocak ayına kadar hafta sonları doluymuş hafta içi ancak verebilirim oda 1 hafta sonrasına dedi yiğitin işten izin alması gerekli çünkü doktor anne baba çocuk olmalı dedi şimdi kendi doktorumuza danışıcaz onun önerdiği doktor varsa bile onunla görüşüp götürmek istiyorum merti inşallah bir çaresini bulabiliriz acaba diyorum çok mu ilgili şevkatliyiz yok hayır deme hiç bağarma kızma her istediği oluyor zaten yapmazsan yerlere atıyor kendini peki niye böle oldu kardeşi oldu daha fazla ilgilendik üstüne düştük gün geçtikçe daha berbat oldu gündüz sakin ve neşeli akşam onunca oluyor bişiden mi korkuyorum diyorum sizin başına hiç bu anlattıklarım gibi bişiler geldimi ? nasıl bi çözüm buldunuz?
canım ya allah yardımcın olsun...bariz belliki kıskandı yavrucak siz nekadar ona ilgi daha çok gösteriyoruz desende çocuklar çok iyi gözlemcidir o genede ilginin ufaklığa kaydığını anlar...belliki babayıda çok kıskanıyor akşamları daha fazla diyorsun baba geldikten sonra demekki daha değişiyor bencede en doğrusu bir doktor...benim görümceminde aynı sorunu var şu an oğlu 9 yaşında ve hala aynı hala kıskanıyor hala hırçın ve gün geçtikçe daha azalır diye beklerken daha zarar verici oluyor sakın ihmal etmeyin götürün dr a ve eşininde olması en doğrusu bencede bu hepberaber çözmeniz gereken bir sorun..
selamlar şekerlerim ay sabah kalktığımdan beri bi trafik bi trafik telde sormayın kulağımdan düşmedi hiç hala bitmedi ama ara verdim bu ne ya bugün kabul günüm falan mı arayan arayana maşallah
adet hala devam ediyor gece hava sıcaktı uyuyamdım pencereleri örtmüştüm soğuk olur diye tekrar açtık öyle yattık
eymende olur olmadık şeylere vkalktı durdu, belim de ağrıyordu uykuumu alamadım yani anlayacağınız
kahvaltımızı yaptık oğlumla sofra hala ortada duruyor bgün mini bir temizlik yapmam gerek şimdi kocişin 15.00e kadar boşluğu var o arada kandırsam yapsam süper olacak
bu arada geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım Anıl'ım grip olmuş sanırım bi onu gördüm çok geçmiş olsun kuzucuğuma
kızlar bizim evin bitişiğinde bi kpss dershanesi var, sahibi de eşimin arkadaşı oldu, sürekli gidip bişeyler sorduğundan eşim kaynaştılar, şimdi bu eğitim bilimleri sınavı yeniden yapılacak yaa o zaman kadar hızlandırma yapacaklarmış haftada 3 gün 90 saat 10 deneme falan filan anlatmış, senin hanım geldin mutlaka demiş bak bu 1 ay kasarsa o atanır kesin demiş, netleri gaytet iyi hiç fena değil biraz daha arttırırsa gider demiş
eşimde kaydettireyim seni git diyor ben karar veremedim yaa napsam ki
aslında isityorum evde çok düzenli çalışamıyorum eymen uyurken bir-iki saat belki bakabiliyorum
cumartesi-pazar-pazartesi günleriymiş cumartesi günü dersim olabilir benim onun dışında boş olurum gibi geliyor
en azından öğretmenler eşliğinde konuları özet geçicez öğretmenlerde üniversiteden geleceklermiş hepsi çok iiyi diyor napsam bilemedim
bencede sakın kaçırma bu fırsatı değerlendir...diyorumya içime doğuyor bu iş bu sefer olacak inanıyorum...hadi bi gayret meleğim biti şu işi..