2008 Kasım Anneleri

aynene minecim ya tam da boğazıma yaptı çok cnm acıdı çok biliyorum belki bu şekilde tepki vermemem lazım ama resmen ağlayacaktım kendimi tutamadım

canım ya şimdi biraz hırçın zamanları bizimkide yapıyor arada bazen öle acıtıyorki bağırıyorum sonrada pişman oluyorum tabii

geçmiş olsun anıl paşayada sezonu açtık bakalım inşallah son olur bunlar..

canım benimki bi alem kıskanıyo beni ve babasını asla paylaşamıyo...kimse bize dokunmayacak...işin garip tarafı ikimizin ilişkisinide kıskanıyo eşim ve ben el ele bile tutşamıyoruz gelip benim saçımı yoluyo resmen kuma gibi yaaa..ama diğer zamanlarda daha bikere bile görmedim birinin saçını çektiğini..

bencede canım sen yapsan kıskanmayacak kuzu belli...

eylülde benimle oynamayı çok seviyo derinim..ama kendini sevdirmeyi oda sevmiyoo..hemen sıkılıyooo..hiç koklatmıyo kendini:))

benimkide sıkıntıya gelemiyor canım..napalım dişlerimizi sıkıyoruz bizde..yoksa illa benle oynayacak sevmeye gelince zorla..

canım ya allah yardımcın olsun...bariz belliki kıskandı yavrucak siz nekadar ona ilgi daha çok gösteriyoruz desende çocuklar çok iyi gözlemcidir o genede ilginin ufaklığa kaydığını anlar...belliki babayıda çok kıskanıyor akşamları daha fazla diyorsun baba geldikten sonra demekki daha değişiyor bencede en doğrusu bir doktor...benim görümceminde aynı sorunu var şu an oğlu 9 yaşında ve hala aynı hala kıskanıyor hala hırçın ve gün geçtikçe daha azalır diye beklerken daha zarar verici oluyor sakın ihmal etmeyin götürün dr a ve eşininde olması en doğrusu bencede bu hepberaber çözmeniz gereken bir sorun..

bencede sakın kaçırma bu fırsatı değerlendir...diyorumya içime doğuyor bu iş bu sefer olacak inanıyorum...hadi bi gayret meleğim biti şu işi..

amma alıntı yapmışım...ama kendimi yazmamışım...sabahtan beri koşturuyorum idile ciciannem baktı ben işkura gittim kurs varmış çağırıyorlar kabul etmedim...oradan idilin nufusta kaydı varmı diye nüfus müdürlüğüne gittim ....eve geldim ciciannem ben durmıyım gideyim dedi gitti...
bu arada idil bana koşarken bi düştü tamda fayansa çarptı kafası . hani halı veya parke olsa neyse tam boşluğa epey ağladı kuzum sonra sustu uyku saati gelince yatırdım ama aklımda onda kaldı girip ara ara bakayım diyorum ama bi kere girdim hemen açtı gözlerini sese çok duyarlı ...baidaha bakamadım uyandırılırsa çok sinirli oluyo hasbam korkumdan giremedim..ama içimde bi tuhaf inşallah bişe yoktur......eşimle facede yazıştık biz en iyisi mutfakla holüde laminant yaptıralım diyor yaaaa...ben bukadar çocuğuna hassas adam görmedim..elinden gelse heryeri pamuk kaplatacak..bukadarıda fazla azcık düşüp kalkacak çocuk bu yaa...

sercancım geçmiş olsun prensese inşallah çabuk geçer acısı valla kocişin konusunda da daha ne istiyorsun kuşum ne güzel işte ayrıntıcı maşallah

Sercanım geçmiş olsun.Gittiğiniz yerlerede yaptırın anacım laminant:)) Ayol nereye kadar koruyacak.Yine de bebeyi düşünmesi düşünmemesinden daha iyidir:))

sağolun kıızlar sanırım bu konuda herkes hemfikir gideyim ben bu kursa, ya annem falan olumsuz konuştu dün akşam sinir etti beni, gitsen nolcak sanki kazanıcan mı falan dyie ondan kızdım kararsız kaldım biraz, yoksa daha hevesliydim
eşim diyor kazanmak zorunda değilsin ama şansını artırabilir diyor, ama bu sefer annemi biliyorum kursa gitti ona rAğmen yine mi kazanamdın diye konuşacak, kaynanamda aynı derecede dengesiz laflar ediyor o yüzden onlara söylemedik bile bu durumu söylemeyeceğiz de

krikom arkadaşlar yazınca döndüm okudum çok üzlüdüm mertoma yaa bencede kardeşini kıskanıyor çok zor bir durum
ve de nazarda olabilir tabi inanırım bol bol okuyun kuzuya
ve doktora mutlaka götürün kesinlikle yardımı olacaktır

günaydınn..
gülbeşeker ablacımm çok tatlı olmuş bu maşallah..çok güzel olacakkk...

gunaydınnn

gulbeseker abla maasallah guzel kızına

herkese günaydın
bayadır takılamıyorum umarım herkez iyidir
gülbeşeker abla maşallah kızına pek şeker

günaydın millet;

teşekkürler kızlar evet kısçem büyüdü ama nasıl tatlı bir rüküş değil mi ...
yerim ben onuuuuu... Allah hepimizin evladını bağışlasın....zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sercan gecmıs olsun canım

benım de basıma agrı gırdı
kuzum uyuyormus annemle konustum
yarın esımın cok ısı varmıs ıse gıtmeyecekmıs
butun planlarımı alt ust edıyor bu adam benım

çok geçmiş olsun idile sercan .

sedacım çok iyi düşünmüşsün..

bende hediye olarak aynını düşünmüştüm..kış geliyor hergün park yok artık sıkılırlar..
boyama oyun hamuru filan için masa şart ama ben odasına koymıycam babasının çalışma masasının yanına koyarım yine başlar ben hasan oldum ben hasan baba oldum diye dolanmaya..
canıım bal ya tam bal..

az önce cezveyi aldı eline anne bunu çıkarmamaız lazım diyor..
annem ben çıkaramam sen yapabilirsen çıkar dedim ne dese beğenirsiniz..
turnavidayı getir:)))

mrb kızlar

piroşla dışarı çıktık aman allahımmm delirtiyo herşeyi ellemek istiyo,almak istiyo hemen kasaya götürüp bırakıyo:) bende gereksiz olanları yandan ayıklıyorum:)
neyse geldik yemeğini yedirip uyuttum fıstığımı

sercancım geçmiş olsun cnm idil e

sedoşşş kitabınızı güle güle kullanın bende h.sonu alıcam inş. d&r a gidebilirsek beğendim bikaç bişey seninki gibi bişeyler alıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…