- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.521
offff lorem ..belimden rahatsızlığım var.mümkün değil o hareketleri yapmama..bi keresinde denedim göçtüm resmenn..:))gulızım o gobegın kıloyl alakası yok canım
hareketlerı varmıs erıtmek ıcın
ıstersen onları arastır
gülizcim pofesyonelce hazırlanmış bi diyet programıyla göbeğindeki yağı yakabilirsin ama sıkılaştırman için spor şart..
adem güneşin 2 kitabına baktım..Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar,gülizcim ben adem güneşi çok beğeniyorum..onu dinlerken hep çok şükür diyorum tam benim kalemim ama kitaplarını beğenmedim üni hocası olduğu için kendini ve bilgilerini konuşarak ifade etmeye alışmış kitapları çokta cezbetmedi beni..ve şimdiye kadar okuduğum hiçbir kitabı tam olarak beğenmedim..zaten kendi süzgeçinden geçirmeden hiç biride tam senin metodunu ifade etmez ya..
Amincim selülit insanların %90 ında varmış.Benim ilkokula başlayan yeğenim var, geçen sene bademcik olan.Doktor çocuğu zayıf buldu ama popoda bir selülit var görsenErkek çocuğu ya..Ben üniversitede 52 kiloydum o zaman vardı.Şimdi kiloluyum yine var, en baştanda vardı.Ama göz zevkini bozmamak içinde giymem.Dizde giyerim o kadar..
yada yolda görüyorum 80 kilo kız giymiş miniyi yada taytı " aa ne güzel kendiyle barışık" demiyorum..
göz zevkimi bozuyor selülitlerini sallaya sallaya gezmesi..
bu görüntüyle kendini mutlu hissettiğine inandıramaz beni..
hıı dert etmiyorum der o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?