- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.561
kızz yasminnn sen varya sennn
heee dermanım yokkk yada eşimsiz gidemiyom hıhhlülülülülülü
yaa eskiden diyorum ilk şişko olduğumu idrak ettiğim an
bu da doğumdan sonrasına tekabül ediyo canım
o zamandan bu zamana 14 kilo verdim dile kolay
hakkaten xxxl falandım yani
şimdi L oluyo çok şükür
bu günler bile hayal gibiydi ayyyy fenaydım yaa
diyorum size doğuma kadar 34 kilo aldım
şimdi o kilodan sadece 5 kilo kaldı
allahıma bin şükür
derin kilolu değil kııı..hani sen çokmu kilolusun diyecen bana ama benim kilom bi yerde toplu..((( onun için rahatsız ediyooo
ama derinde hiç öyle bişi yokkk.her yeri orantılı maşallahhhh.çıtır o çıtırrr :))
E anacım nerden buluyolar bu kıyafetleri diyon.Bende dedim ki hediye çekilişine katılmadın ya dermansızım diye, herhalde hatun dermansız diye gezmiyozemuszemus Ne dedik yaaa. Biz diyoz böyle güzelsin, çok kilo verirsen ağzın yüzün kayar:roflol:
günaydın,
öncelikle hasta olan bebişlere geçmiş olsun..
bizim kerem hala atlatamadı..3 gündür gece yanımda yatırıyorum ateşini kontrol etmek için... 3 gecedirde ateşleniyor boğazını tutuyoır ağrıyor sanırım...bu sabah biraz iyi gibi ama kalkınca ateşi vardı ilacını verdim şimdi normal birazcık tv seyrediyorda bende bursya geldim bir bakım diye kaç gündür nazdan kucaktan inmedi...
hiç bişeyde yediremiyoruz.. anca şimdi güleceksiniz eminim pirzola yiyor..:)) bir ara reklamlarda çıkınca gösterip istemişti hasta olunca eşimde pişirelimde yesin diye almış dedim çorbayı bile zor içiyor boğazından bunu nasıl yiyecek diye sen yap dedi eşimde pişirdim aman nasıl kemire kemire yiyor bıdık 2 gündür et yiyoruz sadece.. aslında her yemeği çok güzel yer bu hastalık seçici yaptı.. umarım devam etmez..
kilo konusuna geline bende ideal kiloma ulşamak için 10 kilo vermem gerek..elimden geldiğince giydiğimi yakıştırmaya çalışıyorum ama memnun değilim bu konudan.. sırf moda diyede kendime yakışmayanı giymem..aslında diyet listem var onu düzenli uygulasam veririmde ihmal ediyorum çünki evdeki mutsuz anlarım, yorgunluğumda yada sıkıntılı anlarımda tatlı bişeylerle keyif yapmak beni mutlu ediyor buda bir gerçek..
ben gördüğümü yazdım derinimmm....allah razı olsun
ama o hakkaten senin gönlünün güzelliği gülizimopuyorumnanaktan
ulennnn bugün ne dediysem çatıyon banaaaa:))))) gece benlemi yattın derler bizim burda...:))))))))))Güliz hanım Güliz hanım kendinize geliniz.Biz kilolu demedik, eğer bulamadıysan dedik.Bu ne cephe alma:)))))))))))))))))))))
yakışır ahretimm..taş gibisin taşşşşşş.....Kızlar haftasonu düğüne bişi almadım.44 Beden eteğim vardı, kaynanam almış çok önce, baktı hatunun anası kilolu, gidişat onu gösteriyo deyip almış.Dizde pileli siyah bi etek.2004 De aldığım bi bluz vardı, parlak, degaje yaka, yarım kol ve siyah.Ben bunları giydim.Üzerinede incili bir Şakira kemeri takdım.Takı olarak inci takımımı kullandım.Ayağımada kenarını taşlı siyah ayakkabı.Süper oldu valla.Şıkır şıkır..Kaynanam dedim ya o günde Anıla "Anne çok güzel olmuş" değil mi oğlum dedi yanımda.Yani bu bedenlede güzel olunabiliyo.Önemli olan ne giyeceğini bilmek:)))
bende face yok göremiyorum maleseff..ama sen ne giysen yakışır canımm..çuval giyse yakışır dediklerindensin sennn:)Kızlar facete tbb Albümümde mavi bi elbisem var doğum günümde giydiğim yarın yemekli düğünümüz var onu giysem mi nasıl olur saçlar yapılı falan bi bakin bakem yorumlarınızı bekliorummmm
:roflol::roflol:Ben 20 kilo verirsem çok kötü olurumKocamda 90 kilo , altından kalkamayacağım yüküm olsun istemem:))) Kocamın, aslanımın, selvi boylumun yanına da yakışayım isterim.Kendimi çok sevgi perisi gördüm:)))))))))
Ben 20 kilo verirsem çok kötü olurumKocamda 90 kilo , altından kalkamayacağım yüküm olsun istemem:))) Kocamın, aslanımın, selvi boylumun yanına da yakışayım isterim.Kendimi çok sevgi perisi gördüm:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?