2008 Kasım Anneleri

merakla bekliyorum..bende koyarım belki edit gelirse..

yasom ama o zayıfmış bunu içinde kilo almak istemesi normal 1,68 e 68 kilo 10 kilo fazlası var ama sürekli zayıf olmaktan bıkmışki hoşuna gidiyor bende normal olmaswı gerekenden bir 10 kilo daha zayıf olsam mutlu olurum ama bir süre sonra rahatsız edebilir
ben şuan 1,76 boy 68 kilo ideal aslında ama doğuma bu kiloyla girdim ama kilo almış olarak girdim plansız yani normalde 60-63 arası gidip gelirdim çok zayıf ama hoş dururdum şimdi bi 5 versem içim rahat edicek :):):)

Amincim valla karşıdan hatun baya heybetli görünüyodu.Bence insanların mutluluk kriterleri farklı.Ben bekarken kilolu olsaydım takardım.Şimdi bir oğlum var.Beni mutlu edecek şeyler en çok onunla ilgili.İnsanların dertleri büyüdükçe takacakları şeyler farklılaşıyo.Kilo problemi belki de diğerinin yanında sıfır kalıyo.Şimdi Derinin kansızlık sorunu çıkınca kiloyu bir tarafa bıraktı bak.Öncelikler değişince anlayışlarda değişebiliyo...

yaa gülizim sorma ben alışık değildim ya büyük beden olmaya
kıyafet bulamadım uzun bi süre
saçma sapan dolandım
xl kıyafet bulamadım falan
ayy çok zordu
nerden bulup giyiyorlar hala bilmiyorum:))

canım anlatamadım sanırım
ben ılk ıletındekı genellemene ıstınaden mutlulugun kılo ıle orantılı olmadıgını savunuyorum
ama herkesın dusuncesı farklıdır tabıı
sadece kılolu olup selulıtlerını meydana cıkarırcasına gıyınenlerede saygı duyuyorum
sonucta ıstedıklerı sekılde mutlu oldukları sekılde gıyınıyorlar
ve sekıl, dusunce ne olursa olsun saygı duyulması gerektıgını dusunuyorum

takılın bana hatta topik açmıştım önceden oradan da takılabiliriz siz bilirsiniz valla bakın azimliyim takılın zayıflayınnnn

neysem herşey göreceli bu hayatta o yüzden bana göre hoş olmayan karşımdakine hoş gelebilir herkes kendi kabuğunda mutlu kısaca

neysem pazartesi başlıorum 3 gün var gidip biraz kilo alıp geliiim öğlen molası

takıldım sanaaaa..hayatıma yaşayacammm :)))
hadi bakalımm..pazartesi hazır ve nazırımmm...:))):icecream:

yaa gülizim sorma ben alışık değildim ya büyük beden olmaya
kıyafet bulamadım uzun bi süre
saçma sapan dolandım
xl kıyafet bulamadım falan
ayy çok zordu
nerden bulup giyiyorlar hala bilmiyorum:))

boynerde inanılmaz güzel kıyafetleri olan büyük beden reyonu var..
hep diyorum şunların küçüklerindende yapsalar diye..
gerçekten baya hoş şeyler yapıyolar..
benim halam 100 kilo ve oda müthiş klas giyinir..beymen ve mar and spencer den alıyor benim bildiklerim ama çok şık oluyor..

Derinim anne kazakları var geniş..Tunikler var.Olmadı büyük beden mağazaları var:))
derin kilolu değil kııı..hani sen çokmu kilolusun diyecen bana ama benim kilom bi yerde toplu..((( onun için rahatsız ediyooo
ama derinde hiç öyle bişi yokkk.her yeri orantılı maşallahhhh.çıtır o çıtırrr :))

Bişi bulamıyom diyo.Ne biliyim, dermansızlıktan aramıyo mu ne?Yada kocasız alışverişe gidemiyo..Derin hanım huuu????

Kızlar haftasonu düğüne bişi almadım.44 Beden eteğim vardı, kaynanam almış çok önce, baktı hatunun anası kilolu, gidişat onu gösteriyo deyip almış.Dizde pileli siyah bi etek.2004 De aldığım bi bluz vardı, parlak, degaje yaka, yarım kol ve siyah.Ben bunları giydim.Üzerinede incili bir Şakira kemeri takdım.Takı olarak inci takımımı kullandım.Ayağımada kenarını taşlı siyah ayakkabı.Süper oldu valla.Şıkır şıkır..Kaynanam dedim ya o günde Anıla "Anne çok güzel olmuş" değil mi oğlum dedi yanımda.Yani bu bedenlede güzel olunabiliyo.Önemli olan ne giyeceğini bilmek:)))

pasinim mellammm uzamasın geçen bizde çilekle böyle yaşadık boşverin kızlarrrrrr
insan sonra ne kadar gereksiz diyor göreceli olduğu için farklı düşünceler olabilir

Kızlar facete tbb Albümümde mavi bi elbisem var doğum günümde giydiğim yarın yemekli düğünümüz var onu giysem mi nasıl olur saçlar yapılı falan bi bakin bakem yorumlarınızı bekliorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…