- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.541
merakla bekliyorum..bende koyarım belki edit gelirse..Valla ben şuan 68 kiloyum dışardan bakıldığında herkes gayet hoş kilolu durmuyorsun diyor ama ben aynaya baktığımda rahatsızlık duyuyorum yani kendimi mutlu hissetmiyorum 4-5 kilo verirsem aynaya baktığımda daha mutlu olucam hatta 2.çocuğu doğurma aşamasında 58-59 arası olursam belki çok zayıf olmuş olucam boyuma göre ama en azndan fazla kilo alsam da eski kiloma dönmem daha rahat olur gibi geliyor ve pazartesi bende iş yerindeki arkidişimle daha dikkat etmeye başlıcam azimliyim valla 4-5 gidecek şimdiki halimi birde verdiğim halimi eklicem buraya kızlar önceki ve sonraki gibi :):):)
canım yıpratılmamalı asla ama hem kiloluyum hem mutluyum hikayesi kocaman bi yalan..
kapasiteni aşarak yük taşıyorsun ve mutlusun ben buna inanmam..memenuniyetsizlik derecen azalıp artabilir ama kendni çok severek aynaya baktığında "işte bu" diyemezsin..düşünsene 10 kilo fazladan yağ var vücudunda bunun neresi sağlıklı olacak..
canım168 boya 68 kilo çok abartı değil bence..
yanlış ifade ettim sanırım bilemiyorum ama benim dedğim gerçekten çok nahoş ve löngür löngür bi görüntü..yada kemiklerinin sayılıp kanburlaştıracak kadar zayıfladığın bi görüntü..
yani sizin o kız normal..bide 80lere vursunda o zaman görelim yüzünde açan çiçekleri..
tabi mutlu olanlara saygı duyuyorum yerdeen göğe kadar..
sadece ben karşılaşmadım diyorum..
takıldım sanaaaa..hayatıma yaşayacammm :)))takılın bana hatta topik açmıştım önceden oradan da takılabiliriz siz bilirsiniz valla bakın azimliyim takılın zayıflayınnnn
neysem herşey göreceli bu hayatta o yüzden bana göre hoş olmayan karşımdakine hoş gelebilir herkes kendi kabuğunda mutlu kısaca
neysem pazartesi başlıorum 3 gün var gidip biraz kilo alıp geliiim öğlen molası
yaa gülizim sorma ben alışık değildim ya büyük beden olmaya
kıyafet bulamadım uzun bi süre
saçma sapan dolandım
xl kıyafet bulamadım falan
ayy çok zordu
nerden bulup giyiyorlar hala bilmiyorum:))
derin kilolu değil kııı..hani sen çokmu kilolusun diyecen bana ama benim kilom bi yerde toplu..Derinim anne kazakları var geniş..Tunikler var.Olmadı büyük beden mağazaları var:))
saygı konusunda bi problem yok canım..
rahat olabilirsiniz..
derin kilolu değil kııı..hani sen çokmu kilolusun diyecen bana ama benim kilom bi yerde toplu..((( onun için rahatsız ediyooo
ama derinde hiç öyle bişi yokkk.her yeri orantılı maşallahhhh.çıtır o çıtırrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?