2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlarımmm.Bir kaç gündür çok yoğundum giremedim..

Çok hüzünlüyüm bugün ,yarın ayrılışımı yapıcam.15 gün sonra ankarada başlıycam.İçim buruk,sevmesem de burayı garip geliyor şu an gitmek.Hoş tamammen gitmek gibi bişi söz konusu değil ama yine de ne biliyim.zor işte(

boşver derincimmm boşverrrr

evet gülizcim hala tatil modundayım dermişimmmmmm zemuszemus
oda güzelll zeynaaa..hep tatildesinn :)))

kız güliz o ne tatlısı yaa
ballı muzlu cevizli:)))
canım muzu yuvarlak yuvarlak kesiyosun kaseya koyuyon.üzerine cevizi üstüne ama bol şekilde..en sonda üstüne bal döküyonnn offfff missss..sonra düz duvara tırmanıyon diyecem ama..kocalarımız var nede olsa onları tırmanırızz :=)))))))))))

canım bizim burda ona sucuk derlerr..annemde yapar her yıll..çok güzel olurr..anamda 4 çocuk boşa değil yanii :)))

haklısın derincimm önmli olan sağlıkk..ama birazcık diyet yapıp şu yağlardan kurtulmakta iyi hani sağlık açısından :)

oyyyy sedacımm bu regl dönemi mahvediyo ya..olsakta kurtulsakk..
ama sen baya zayıflamışsın sedacım akşam fotolara baktım..eski şişliğin yokk..sana çok gerek yok aslında rejim :))

çitosum günaydın canımmm..
zor olur şimdi sana ayrılmak..zamanla alışırsınnn sonrada hepten unutursunn..:))

selam millettt,uyandik kahfalti yaptik ama hala canim yatmak istiyorr......

ohhh bebeler yapilmis baya ilerlemisiniz :)

benim fikrim degismezse gelecek yil bu vakitler hamis olucam insl.

bizim burada bi adam organil şeyler geitrip satıo memleketinden
onda bi şey var
gerçi heryerde varmış sonrdan gördüm bende.)
dut pestilinin içine fıstık ezmesi koyup muska gibi sarmışlar
:)) güzeldi
kız güliz o dediğini yapayım ben ballı muzlu
valla duvara tırmandıracaksa yani:))
bende tık yok pek bu ara:))

aaa derinim bire birr fanfirofanaaa..
dene bakkk..eminim memnun kalrsınn..
kız derin senin yaşın kaç ki tık yokk kıı..ilerde menepoza girince ne yapcann..canlan birazz :)))

eylülcüm aynı şeyler anlatmaktan yoruldum o yüzden etay yapmıyorum
ya hayatım benim sabrımı deniyor yada uğur

çileğim hoşgeldin kuzum valla fırsatın varken çek kafana yorganı yat valla ben şu an tek bunu istiyorum

çidocum hayırlı olsun işin bak bence içini karartma yasminimin dediği gibi tebdili mekanda ferahlık vardır belki hiç ummadığın kadar iyi şeyler olur yeni işinde

kafam bi dünya kendimi toplayamıyorum mafoldumben

Hosbuldum gülizim,dümenim :)

zeynaa sabahtan buyana nette modifiye arabalari izleyip dans ediyoruz valla geberdim ardim

müzik sesinden,bide hep beni oynatiyor oynamazsam agliyor.kendimi türk filmlerindeki zorla

oynatilan kizlara benzetiyorum.icimden gelmiyor ama karsimdaki memnun olsun diye raks ediyorum

hoppaaa hadi güzelim yandan yandan delikafadulden

çilek çok komik senin oğlan da kıııı
nerden çıkardı bu oynama işini
çalsın ziller oynasın kızlar
ohh ne ala
alemci olcak bu oğlan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…