- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.141
oda güzelll zeynaaa..hep tatildesinn :)))boşver derincimmm boşverrrr
evet gülizcim hala tatil modundayım dermişimmmmmm zemuszemus
canım muzu yuvarlak yuvarlak kesiyosun kaseya koyuyon.üzerine cevizi üstüne ama bol şekilde..en sonda üstüne bal döküyonnn offfff missss..sonra düz duvara tırmanıyon diyecem ama..kocalarımız var nede olsa onları tırmanırızz :=)))))))))))kız güliz o ne tatlısı yaa
ballı muzlu cevizli:)))
canım bizim burda ona sucuk derlerr..annemde yapar her yıll..çok güzel olurr..anamda 4 çocuk boşa değil yanii :)))Ahretim dün eşim tatlı getirmiş.Ankara Kızılcahamamda yapılıyomuş.Ballı üzüm pestilini rulo yapmışlar, araya kırılmış, ufalanmış fındık koymuşlar.Tadına bak dedi.Harbiden güzel bişeydi.Çocuk yapıcı bence , süper enerji verici.Eşimde bomba bu diyo:)))
haklısın derincimm önmli olan sağlıkk..ama birazcık diyet yapıp şu yağlardan kurtulmakta iyi hani sağlık açısından :)valla güliz canın istiyorsa çok ye bence
hiç o kadar kasmaya gerek yok bence
zaten bi kilonda yo o ayrı dakötükedihüso
ben hasta oldum ya geçenlerde
şekerim düştü hastanelik oldum
şekerim 35 e düşmüştü
o kadar kötüydüm ki anlatamam
sürekli rejim dedi doktor(
gerçekten de şekerli şeyler yiyince daha beter hastalandım
alıştırdım kendimi ama çok kötüydü(
allah sağlığından etmesin kimseyi
isteyip de yememek başka yiyememek çok başkaymış
hem de bu başıma gelen sonradan iyileşince anladım ki
iyileşemiyecektim aslında ömür buyu böyle davrancaksın demişti doktor
ama zamanla iyileştim ve sebebini buldum
funda suyu(
zayıflamak için içtim beni mahvetti
hemde sadece yarım şişe içmiştim
bir daha asla ne ot ne başka bişey içmem
aklım başıma geldi
kilolu ama sağlıklı olmak en güzeli
ya sürekli titriyodum allahım ne kadar kötüydüm anlatamam(
allahıma bin şükür sağlıklıyımmm
ve tekrar istediklerimi yiyebiliyorum:))
gerisi boşşş
oyyyy sedacımm bu regl dönemi mahvediyo ya..olsakta kurtulsakk..Gülizzz hakim ol anam bnm gidişat kötü görüküyor bugün bi engellemeye çalışıorum bakalım yapabilecekmiyim keza bnmkide yaklaşıyor
Biri beni bu evraklardan kurtarsınnnnnnnnnnnnnnn o kadar fazla geldi ki içine gömüldüm resmennnnnnnnnnnnnn
çitosum günaydın canımmm..Günaydın canlarımmm.Bir kaç gündür çok yoğundum giremedim..
Çok hüzünlüyüm bugün ,yarın ayrılışımı yapıcam.15 gün sonra ankarada başlıycam.İçim buruk,sevmesem de burayı garip geliyor şu an gitmek.Hoş tamammen gitmek gibi bişi söz konusu değil ama yine de ne biliyim.zor işte(
hımmmm anladım canımm..bende çok severim sucuğuu..bide köftesi vardır..oda güzel oluyoo...Gülizim sucuk değil.Bu lokum gibi sarılıyo.Daha sert, kıvamlı bişi:) Sucuğu ben de bilirim ve çook severim..
aaa derinim bire birr fanfirofanaaa..bizim burada bi adam organil şeyler geitrip satıo memleketinden
onda bi şey var
gerçi heryerde varmış sonrdan gördüm bende.)
dut pestilinin içine fıstık ezmesi koyup muska gibi sarmışlar
:)) güzeldi
kız güliz o dediğini yapayım ben ballı muzlu
valla duvara tırmandıracaksa yani:))
bende tık yok pek bu ara:))
aynısını sanada önereyim maytabımm..kolaycam 1 kase yap yiyiverr hemencikkk :)))gülizim bendede tık yok be bacum
bi el atıversene şu işe:)
tünaydın çileğimm..hoşgeldinnn..selam verdik ama tik mik akliniz basaka yerde pufffffffffffff
anaaaa senin iş vahim bacım yaa...dünya bu işin üstüne kurulu kııı..helede erkekler için olmazsa olmazzz :))ne biliyim gülizim yaa
eskiden beri pek hazetmem ben bu işten:))
kodum bozukk
Hosbuldum gülizim,dümenim :)
zeynaa sabahtan buyana nette modifiye arabalari izleyip dans ediyoruz valla geberdim ardim
müzik sesinden,bide hep beni oynatiyor oynamazsam agliyor.kendimi türk filmlerindeki zorla
oynatilan kizlara benzetiyorum.icimden gelmiyor ama karsimdaki memnun olsun diye raks ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?