Günaydın yavrular.Dün akşam tam bir faciaydı Anıl.Valla sevemedim kızgınlığımdan
Uyuyunca da yalayıp yuttum tabi..Akşam babası almaya gitti, gelirken gözlüğüne vurmuş adamcağızın cam bir tarafa çerçeve birtarafa gitmiş.Eve bir girdiler baba kızgın, küfürlü...Bebesi kahkahalar atıyo.Sonra ben de bağırıp çağırmaya başladım.Adamın göz 2,5 numero..Gözlüksüz çıkmaz..Neyse çerçeveye bi şekilde uzun uğraşlarla taktık camı..Anıla da kızdım deli gibi ağlıyo, salya sümük.Sonra babandan özür dile, acıtmışsın dedim.Dilemiyoyum diyo.Nasıl bir inat, dilemedi..Susturdum sıpayı, hadi çay içelim dedik.Tepsiyle getirdim, babasının yanındaydı tepsi, ters yüz etti tepsiyle birlikte çayları.Ayy adamın doğmamış bebelerini yakacaktı.Can havliyle nasıl fırladı adam, şükür bişi olmadı jon benjaminlere, bacaklara:))))Kızdım ama çok, eline vurdum birkaç defa
Ama inanılmaz kudurdu.Halen herşeye rağmen babanın göşlüğünü kıydım diyo, kahkaha atarak
Sonra uyuttum, sarıldım, öpe öpe yerine yatırdım.İşte moktan bir akşam geçirdim..Bu akşam yeğenimin doğum günü, oraya gidecez.5 Bebe olacak, gelinin kızkardeşi gelirse 7 bebe
6,5, 4,3 ,2,2,2 yaşlarda hepsi..İnşallah bişi olmadan döneriz..
Eylül çok üzüldüm canım ayrı kalmanıza Melisle.Ne zordur..Yazın bende Anılı babaannesiyle 1 aylığına tatile göndermek istiyorum ama 1 gün bile ayrı kalamıyorum.Şimdiden düşünüyorum..
Çileko haklısın yavrum, şimdi de taş gibiyim, kimseler oynatamaz beni yerimden:))
Solaryumcular ya yavrularım, cücüklerim, yazık , yapmayın.Allah göstermesin kanser riski falan var.Siz zaten güzelsiniz.Çilek özellikle sen yavrum.Neyin var?Kızarım heee..
Lorem , Hilalim günaydınlar..