2008 Kasım Anneleri

Günaydın yavrular.Dün akşam tam bir faciaydı Anıl.Valla sevemedim kızgınlığımdan Uyuyunca da yalayıp yuttum tabi..Akşam babası almaya gitti, gelirken gözlüğüne vurmuş adamcağızın cam bir tarafa çerçeve birtarafa gitmiş.Eve bir girdiler baba kızgın, küfürlü...Bebesi kahkahalar atıyo.Sonra ben de bağırıp çağırmaya başladım.Adamın göz 2,5 numero..Gözlüksüz çıkmaz..Neyse çerçeveye bi şekilde uzun uğraşlarla taktık camı..Anıla da kızdım deli gibi ağlıyo, salya sümük.Sonra babandan özür dile, acıtmışsın dedim.Dilemiyoyum diyo.Nasıl bir inat, dilemedi..Susturdum sıpayı, hadi çay içelim dedik.Tepsiyle getirdim, babasının yanındaydı tepsi, ters yüz etti tepsiyle birlikte çayları.Ayy adamın doğmamış bebelerini yakacaktı.Can havliyle nasıl fırladı adam, şükür bişi olmadı jon benjaminlere, bacaklara:))))Kızdım ama çok, eline vurdum birkaç defa Ama inanılmaz kudurdu.Halen herşeye rağmen babanın göşlüğünü kıydım diyo, kahkaha atarak Sonra uyuttum, sarıldım, öpe öpe yerine yatırdım.İşte moktan bir akşam geçirdim..Bu akşam yeğenimin doğum günü, oraya gidecez.5 Bebe olacak, gelinin kızkardeşi gelirse 7 bebe 6,5, 4,3 ,2,2,2 yaşlarda hepsi..İnşallah bişi olmadan döneriz..

Eylül çok üzüldüm canım ayrı kalmanıza Melisle.Ne zordur..Yazın bende Anılı babaannesiyle 1 aylığına tatile göndermek istiyorum ama 1 gün bile ayrı kalamıyorum.Şimdiden düşünüyorum..

Çileko haklısın yavrum, şimdi de taş gibiyim, kimseler oynatamaz beni yerimden:))

Solaryumcular ya yavrularım, cücüklerim, yazık , yapmayın.Allah göstermesin kanser riski falan var.Siz zaten güzelsiniz.Çilek özellikle sen yavrum.Neyin var?Kızarım heee..

Lorem , Hilalim günaydınlar..

yasmınım oldukca hareketlı bır aksam gecırmıssınız canım
allahtan bırsey olmamıs
bu aksam ıcın de dıkkat etmek lazım bırkac tanesı bır araya gelınce kontrol cok zor oluyor

hafta sonu arkadasımın oglunun dogum gunu var ve oldukca kalabalık
esım de acaba gıtmesen mı dıyor cocugu koruyamazsam dıye
hayır gıdıcem dedım ama valla ben bıle korkuyorum nasıl zaptedıcez hepsını dıye

slm kızlar amanın bir yoğunuz ki sormayın
dün hiç yazamadım
tam bakıcam birileri geldi
neyse buna şükür tabi
iş yokken kötü oluyourz
sonuçta eleman konumunda değilim tam olarak
yani maaşımı alırım banane diyemiyoruz
halamlara ait bir işyerinde çalışıyoruz sülalecek:)
iş olmayınca hep beraber skıntı çekiyoruz
ne oldu ne olacak zor gerçekten de
sedoş kız bugun çarşamba gelcem dedim emme
nasıl çıkıyım bacım yaa

ay ahretim geçmiş olsunn..ucuz atlatmışsınız valla..hep aynılar anlaşılan..
benimkide çok sinirli..istediği olmadımı vuruyo..tepki vermiyoz huy edinmesin diye ama baya acıtıyo ...
bu arad sanada günaydın ahretimm..

Herkese günaydınnnnn
Eylülüm işte çalışan anne olmanın en zor tarafları bu malesef ama herşey onlar için şuan anlamıyorlar ama daha sonra anlarlar inşallah sende yazın bizim yaşadığımızı yaşayacaksın sanırsam hafta da 2 defa çok zor gerçekten insan birgün bile görmemeye dayanırken araya günlerin girmesi napıcan arkidişim katlanıcan artıkın kötü yanı bu
Birde iyi yönünden bak olaya ki rahatla :) ben öle yapıyordum mecbur kendine bakabileceksin recoyla sana daha çok vakit kalacak çocuk bakmak çok zor canımızdan çok seviyoruz tabii ama bazende yoruyorlar psikoloji gidiyor o yönden de rahat olucaksın şimdilik iyi yönleri düşün cnm ...

Ayyy yasommm anıl paşa fena kararlı baksana kardeş falan istemiyo :):)
Neysem geçmiş olsun diim hahahahhhh

Solaryum güzelleri ben bi düğünümde girdim onda da kendimi tabutta gibi hissedip dışarı atmıştım :) evet bronz teni severim ama hafiften tırsağım ve elhamlıyım bu konularda hiç kafanıza kurt düşürmeyeyim....

Bana gelince dün oğluşla kudurduk biraz sonra anlatmaya başladım bak oğlum sabah işe gittim geldim şimdi yanındayım sana süprizler getiriyoruz yarın yine gidicem işe dememle ardayla yapıştık resmen bırakmadı beni sımsıkı sarıldı yumuldu koynuma kalkaalım diyorum ağlıo pofff içim gitti sanırım gidicem sandı birde ben salak gibi beni kızdırdı bi kaç kez bak gidicem dedim çocuk daha da fena oldu sonra kendime kızdım çocuğun psikolojisini bozuyosun die birden çıktı ağzımdan işte pişman oldum tabii daha dikkatli olmam lazım bu konuda çok duyarlılar dün akşam yemeğimizde balık vardı arda tam bir balık manyağı oldu bayılıyor resmen bir yandan yiyor bir yandan da eliyle nefis yapıyor küçük maymunum bu durum beni çok mutlu etti tabiisi neysem işte bizden bu kadar

Kızlarrrr acayip bir posta geldi hepsi elimden geçicek teyitti cari hesap açma pofff yandım acayip bir yoğunluk beni bekliyor ara ara bakarım size

sağolun kızlar teskin edici dileklerinizden dolayı ,katlanıcaz napalım
sedoşum senin yazınki halinin aynısını yaşıyorum şu anda gerçekten ,şimdi seni daha iyi anlıyorum ,onca yol çekilirimi diyodum senin için şimdi ben aynıyım ,allahtan bu akşam görücem ,annem yasak koydu bana ,herdakka herdakka gelmede çocuk alışsın buraya ,seni görücek gelmek istiycek bırakmıycak diyo ,doğru aslında ama napim ana yüreği dayanmıyo işte :))
eee herkes iyi sanırım bi yaramazlık yok.
bende çalışıyorum şimdilik bakalım ,biraz daha dayanırsam kalıcı olmayı düşünüyorum ,çok rahatım çünkü ,başında müdür patron hiç kimse yok ,işim belli ,saatinde yaparsam herşeyi tıkı tıkır işliyo sistem ,tavrımı baştan koydum zaten ,şu saatte çıkarım mesaiye kalmam v.s gibi ..

gEÇMİŞ OLSUN DİLEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER..

Sedoşum Anıla kardeşin olsun mu diyolar, olşun , oynicam diyo.Kız mı erkek mi diye soruyolar kış diyo:)))

Son düzenleme:
anıla bak sen ,bide kardeş istiyo ,oynıycakmış ,sakın yolmak için istiyo olmasın ..

derincim iyiyim canım be ,para kazanmaya çalışıyorum :)) napim herşey bizim için ,kızım için ,öhhööööö ağlıyciğim şimdi :)))sempatiksalakcinni

eylul ılk gunler hep zordur
zamanla hersey daha kolay olacaktır canım

annem de hazır baban yanımızdayken bır tane daha yapta bakalım beraber dedı
ne munasebet ıstemıyorum ben dedım
yok yap yap babanla beraber ıkısıne bakarız dıyor kadın
nerden nasıl gırdı aklına anlamadım

Eylülüm inşallah rahat olursun zaten işimizi yaptığımız zaman doğru düzgün kimse karışmaz diye düşünüyorum psikopatlar dışında :):)
Artıkın cumartesiyi iple çekiyorum sanırsam pasta parası olarak 15 tl toplucaz sanırsam ben birde şu eminönünden süs alalım diyorum bunun içinde kişi başı 5 tl verirsek ben 28 ekimde erken çıkıcam yarım gün gider hallederim o olayı da yada isterse sevince veririz o halleder ne de olsa onun yeni evisinde kutlayacağız doğum günülerini :)

Lorem eğer ki kardeşsiz olmaz diyosan yap.Annen baban seve seve bakıyo, istiyo.Arayı da çok açma bence.Sonra zoruna gider uykusuz kalmak, mokunu değiştirmek(

Pasinim aynı şeyi ablam da söylüyor nasıl olsa 2 seneliğine bizle beraber olacaksınız şimdi yap aradan çıksın diyorlar kafama yatmıyor değil ama iş olayım sallanır bu sefer zaten çok yeniyim ve ayrıca daha kalıcı da değilim

canım esım cok ıstıyor hatta 3 tane olsun dıyor
annem de kardessız olmaz ıkısı bırlıkte buyur dıyor
babam yurtdısındaydı bır ara
sımdı burada ve kuzumla cok ılgılenıyor
severek beraber bakıyorlar
bılemıyorum aslında kardesı olsa cok ıyı olurdu ama
ben buna hazır hıssetmıyorum kendımı hemde hıccc

ama esım ve annem bu konuda cok destek oluyorlar sagolsunlar

lorecim valla bakanın varken yap bencede:)
ilerde kesin istersin zaten sende
şimdi hem işin hem evin hem eşin hem annenler dolayısıylar
zorlanacağını sanmıyorum
çok şanslısın bence hiç düşünme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…