2008 Kasım Anneleri

Patlıcanları közle ayrı bir tava da kırmızı biber, kırmızı pul biber sarımsak ve yeşil biberi kavur közlenmiş patlıcanın içine karıştır iyicene son olarak üzerine bol kaşar rendele ve fırına at kaşarlar eriyince çıkar

Fırın işi zor dersen harçları karıştırdıktan sonra birde kaşar rendesini ekleyip ocak üstünde karıştır oda güzel oluyor sana kalmış kuzuşum afiyet olsun şimdiden

GÜLİZİM NE YAPICAM YAA Bİ KASE KAÇIRDIM ORAYI AFFOLA
SEN Bİ EL ATIVER ŞU İŞE Bİ TARİF VERİVER YADA SEN YAPIVER ATIVER KARGOYNAN

ÇİLEĞİM ALEM ŞU DENİZ OĞLAN SENİ KÖÇEK ETTİ HE :)))
muzu doğruyon ,üstüne ceviz ve bal ekliyon afiyetle yiyon canımm.bu kadar basitt

ben geldimmmm..işleri bitirdim ..hemen düştümmmm..:)))

geçen gün patlıcan kızartma işinden nefret ettiğim hemde çok yağlı olduğu için eşim istemediğinden dolayı . közlenmiş patlıcanla karnıyarık yaptımm.süper oldu yaaww:))
çok severim közlenmiş patlıcanıı
mis gibi kokar valla

Derinim közlenmiş patlıcanım dün annemlerde patlıcanı közleyip üzerine kıyma kavurmuşlar et sevmediğim halde çok beğendim hoşuma gitmedi değil közlemiş patlıcanın girdiği herşeyi severim

Kızlar diloksa tebrik mesajı attım 7 ekimde doğum yapmış sanırım

diloksun nosunu bende alayım sedoşum ,
ayrıca kaşarlı közlenmiş patlıcanı bizzat sedanın elinden tatma şerefine nail oldum ,özellikle kahvaltıda yapın süper oluyo ,kanka bize kahvaltıda sunmuştu ..

kızlar biz şu işi cuma iş çıkışı yapalım yahu ,çünkü ben cumartesileri 3 de çıkıyomuşum ,sonrada kızımı almaya gidicem ..

sedos su tarifini bide ben deneyim,evde patlican var ama habire görmemezlikten geliyorum kendilerini.

aslinda beni mcanim hani su besamel soslu patlican varya ondan istiyor.

patlicani hazirladigin sosla harmanlayip kasar atip veriyosun dimi sedos firina.

yahu su yemek yapma özürlüsü arkadasiniza az yardi metseniz ölürmüsünüz.

Canlarım patlıcanı közleyip doğradıktan sonra üzerine tuz atıyosunuz, sonra yağda kızartarak hazırladığınız domates sosuna sarmısak ekleyip patlıcanın üzerine döküyosunuz.Süper oluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…