2008 Kasım Anneleri

bide fater vardı ,gerçi o face de de var bende ,o hiç gelmiyo artık ,onunda göbüşü küçüktü ..
ben buraya ilk geldiğimde nazlımelek ve hale yi hatırlıyorum.hale sır oldu da nazlıcım bizi bırakmadı ..

devrancım sakin bak tatlım farkındaysan her girişinde birilerine tepkili giriyorsun ve şimşekleri üzerine çekiyorsun böle yaparak hiç bir şey eldeedemezsin sürer gider
huzursuz olabilirsin ne bilim içinde başka duygular olabilir ama burada insanlara banamı dediniz benimi ima ettiniz deyip tad kaçırmanın anlamı yok
biz yeterince birbirmize açık ve netiz sende ol ya içimizde kal yada ...

neyse bben kaçtım ankara yolcusu kalmasınnnnnnn

Kızlar ben göbüş resmimi yayınlamamıştım ama görseniz kocamandı.Teyzem doğurana kadar seni görmek istemiyorum derdi.Resim silmek yasak, yayınlardımda:)

sakinim zeynacım sadece yanlış anlamış olamazmıyım oyüzden kendi düşüncelerimi düzeltmek adına sordum zaten bende kusura bakmayın kimsenin huzurunu kaçırmak gibi bir amacım yok ...

]
:) kizim git yat sen hatirladigin seye bak,hos bende sortlu halini hatirliyorum hakkaten güzel hatundu..

nazlimelek o snein konun nerde bi atsana bana.
maytabım gördüm canım...
çileğim benim konu işde vay..

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-mujdeeee-bebegim-oldu/221400-nazl305melek-anne-oldu.html

bu arada göbüş resimlerini bir ara görmüştüm linki atın bir ara bakarım merak ettim onuda iyimi..:))
ay neyse ben kaçar kocam geldi çoook açım hemen yemeğe girişiyorum....

zeynacım sakin ol ,bak bişeylere daha gircen şimdi zaten adını bile söyleyemiyoz girdiğin şeylerin ,neydi o badminton muydu yok lan o oyundu neyse işte anladın sen :))

kıs maytap ne bilim etek gibi bişidi o
ay mucizem nası bi resimdi acep bak meraklandım şimdi ..

maytap haber uçmuş yine devlete ..gözcüler gelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…