2008 Kasım Anneleri

neyse canım boşver üstü kalsın ,hatırlamadım ben ama beğenmenize sevindim ,fotomu beğenen beni de beğeniyo demektir bu dimi hacı..

valla nasıl anlatsam çoçuksu böyle çıtı pıtı.saçlların omuzlarına döökulmuş ayy nasıl anlatsam ki.güzeldi şua ndakinin kardeşi gibi

heheheh alem kızlar sizi ,muzipim her zaman ,arkadaş şimdi resmimi çekiyodu diyo ki hep aynısın sen ya o foto çekilirken ki bakışların hiç değişmemiş diyo ..

hacı ben şimdi sabah 6 da kalkıyorum 7 de çeyrek kala evden çıkıyorum 9 da burdayım ,akşam 18 de çıkıyorum 20 de evdeyim :)) hayatım yollarda geçiyi ,acıyorum kendime sizin acımanıza gerek yok zahmet vermiyim ..:gitme:

Eylül zor yaa harbiden.Yol çok yorar, hatta çalışmaktan daha çok..Ben günde 2-2,5 saat yolculuk yapıyorum ve çok yoruluyorum.Allah güç versin :)

Canlar ben de çıkıyorum.Öpüldünüz...

allaha şükür sakinim hacı ayrıca ben dediğine giiriyim dedim baktım çok dolu giremeden çıktım
ben sadece sivriliğe bir el uzatayım dedim çünki yeterince bebe pışpışlıyoruz koca iş hayat bir de burda gereksiz alınganlıklara gerek yok dedim
hacıma dokunana dokunurummmm

nabersinişz kızlar yemeğimi yedim kociş bir iş için çıkınca geldim KK ya göbüşlerin resimlerine baktım len ne güzel göbüşlerimiz varmışşş.:))
ama benimkiler açılmadı yaa ben başka siteden yüklemiştim o zamanlar sonra oradaki kayıtlı resimleri silince buradanda silinmiş..(
pembe eşofmanınmla küçük göbüşüm gitmişşş...
ama en maytabıo merak ettim etekmi pantolonmu diye konuşulmuş ya onq baktım göbüşü büyük ve güzelmiş yavv...malum sonlarda ben yoktum netimde yoktu 2 fotoyla kalmışım sanırım fazla tüm sayfaları karıştırmadım..
merak edip nostalji yapmak isteyenlere işde göbüşlerin linki...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/186320-iste-kucuk-gobeklerimiz.html

ha bu arada sakura vardı ikizlere hamile o kayıp hala ama ddm vardı onun bebişlerinin resimlerini gördüm profilden bir kız bir oğlan Allah bağışlasın...

nazlimo verdigin linke bakiorumda yaa geberdim gülmekten ne güzel muhabbet etmisiz ne güzel gülmüsüz.özledim aslinda o zamanlari.

iyi geceler kızlarrr
benide geçmişe götürdünüz bende sıkı bi takipçiydim yazmıyordum pek ozman nickim farklıydı sonra unuttum hazan gibi bişeydi galibaa ne zamanlardı yaaaa(bende koymuştum resim çok küçüktü karnım dalga geçmiştiniz:))
ohhh yarın buluşmalar var ne güzell
çilekom yavrum yap bi bebe daha beklesen de aynı sbende düşünüyordum ama kızım çok küçük kreşe başlamadan zor babanne ikisine nasıl baksın seneye kesin yapıcam bende inşalahh...

günaydın kızlarrrr
en erkenci benim bu sabah kızım akşam erken yatunca 08.00de kalktı
çok uykum var ya poffffff
bu arada biziim kitabımızda geldi bugün başlıcaz bakalım da kızlar yağmurun 2.yaşını doldurmasına 1.5 ay var nerdeyse biraz daha beklemem gerekiyor mu????????

günaydın herkese sabah 08.30da dersim vardı bir saat gittim geldim kahvaltımı yaptım oğlan uyandı biraz onunla oynaştık o şimdi ananesiyle oynuyor bi yazayım dedim az sonra yine derse gidicem bir sat daha var sonra da kpss kursum var artık akşama kadar 9da mı gelirim 10da mı bilmiyorum kafamçokkarıştı
napalım bir süre daha sabredicez katlanıcaz böyle

dün akşam eşim dediki eğer atanırsan seni şubat tatilinde karadeniz turuna götürücem dedi, öyle bir broşür geçmiş eline, oda demiş bizde arabayla gidelim bari ay dedim süper olur ama eşimin 9 gün tatili varmış dedim yetmez bir o 9 gün tatilde istanbula gidelim dedim rahat rahat orda takılalım dedim

yaz tatilinde başlarız zonguldak ereğlide akrabamız var önce oraya geçeriz oradan giresuna gideriz dedim lavişe ordan trabzona orda da tanıdıklarımız var ordan rizeye orda da var ve Erzuruma ordada bir iki gün ordan bitlise ordada var ve oradan güneye inelim dedim osmaniyede bir hafta falan kalalım ordn da fethiye antalya side vs.. bir günay tatili yapalım dedim hep ege tatilini kullanıyoruz yaa yazın bu taraflarda oluyoruz kuşadası marmariz bodrum didim falan bu seferde oraya gideriz oradan döneriz böyle bir daire çizelim dedim haa bak oda güzel olur dedi sen atanda allah nasip etsin düşünürüz planlarız dedi alkisalkisalkis

hadi bakalım gazı aldım ama şansta önemli tabi kısmet artık bilmiyoeum ne olacak
kocişimin de düşünmesi yeter adamcağız planlar yapıyor beni mutlu edebilmek için

geçen akşam yemek yiyoruz ırmızı lahana salatası yapmıştım aman ekşisini fazla kaçırmışım kötü olmuş, bu yedi yedi ben yememiştim henüz bi aldım ayy dedim aşkım sen bunu nasıl yiyorsun ekşisini fazla kaçırmışım içine biraz su alalım falan deim, sen yaptın aşkım senin lin değdi bana her şekilde güzel dedi :asigim:

aman allah bozmasın bazen pek bir can ciğer kuzu sarması oluyoruz:asigim:

lavişim günaydın canım sana da ben kitabı 2 yaşını doldurmadan yapmayı düşünmüyorum kaldırdım koydum
çünkü bence bu yaş grubundaki çocuklarda bir hafta hatta bir gün bile farkediyor her gün yeni şeyler öğreniyor
2yi doldursun sonra ilk 6 ayda o iki yaş grubundakileri yavaş yavaş yaparım her hafta birini yaparım falan öyle bakarım bi yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…