2008 Kasım Anneleri

cılegım dans etmenı ıstıyor belkı

sabah iyi uyandik ama ikimizde suan cok agresifiz,yok ona dans mans babasi gelsin aticam ona.

ya kac zamandir aklimda,hani bi arkadas vardi oglunu nadi tugraydi,ebtuna gibi bisiydi nicki.

istanbula tasinmisti esinin isleri kotu gidince hatirlayan oldumu,yada hic gorusen?

birileri taş atıyor galiba neden eylül ben geldigim için mi gelmemekte iyi etmişsin anlayamadım biraz açık konuşursan iyi olur...

ya ne alakası var ,sen bana karşı neden bu kadar dolusun ,neden her söylediğimi yalnış anlıyorsun? yenibosna airport demiştik olmadı ,kadir has bana daha uzak ,kadir has deyince gelmemem isabet olmuş dedim ..

ayy bende merak ettim aram yaptım buluşma fotolarını bulamadım hamileyken buşluştunuzmu kııı habarim yok ama bir arkadaşım nazlımelek anne oldu diye konu açmış ttaaaa o zaman onu okudum yeni gördüm iyimi ))
ama sanırım hastanede çoğunuzdan selamı iletmişti öyle hatırlıyorum çok yoğunduk o ara ay ne kadan sevindim...çoğunuzun yorumu var biride sıralamayı tyapmış 1. nazlı 2 mmf 3 çilek diye tuttumuş sayılır...

çok güzel hatundu taş gibiydi senden taş olmasın :)) ordan kalmış hafızamda ,hatta hamile fotosu koymuştu straplez bişey giymiş ayağında parmak arası terlik vardı :))

Son düzenleme:
çok güzel hatundu taş gibiydi senden taş olmasın :)) ordan kalmış hafızamda ,hatta hamile fotosu koymuştu straplez bişey giymiş ayağında parmak arası terlik vardı :))

:) kizim git yat sen hatirladigin seye bak,hos bende sortlu halini hatirliyorum hakkaten güzel hatundu..

nazlimelek o snein konun nerde bi atsana bana.

Devrancım yanlış anlama yawwww bi buluşalım beraber de kaynaşalım yazışınca böle oluyor devrancım şuan alıngan dönemindesin yanlış anlayabilirsin ama senle alakalı değil cnm
Eylül kafalı bir sen eksiksin belkim bir sürpriz yaparsın hacı heee :)

Pazar saat 2 de kadir hass ona göre

Sarışın bomba bnm leynnnnnnnnnnnnnnnn

escape yi hatırlıyorum ama oda kilolu ama yüzü güzeldi ..hatta sıralama yapmıştık en büyük göbekliler sırasında başlardaydı..aso da sonlardaydı :) kendini şişirip şişirip foto çekiyodu ..puhahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…