2008 Kasım Anneleri

günaydınnn..
maytabım hilalin dediği gibi her evde oluyo canımm..keşke anasının yanında yapmasaydı ama olmuş bi kere..oda eminim çok pişman olmuştur...
meleğim nice mutlu huzurlu yıllarar canımcımmm..
bizde cumartesi alışverişe çıktık kızıma ve kendime ciciler aldık..
pazarda köye gittikk..hafta sonu bitti gittii...:))

gunaydın
herkese ıyı haftalar dılerım
ınsa allah herkesın hafta sonu ıyı gecmıstır
fotolar yuklenmemıs sanırım
merakla beklıyorum

gecmısı okumadım
mmf canım bazen odun olup ozlerıne donuyorlar canım
sonucta pısman olmus ama umarım kırgınlıklarını tamır etmeyı de becerebılır
cevrıyene de bravo valla
bız aynı durumda olsaydık coktan bosamıstı benden oglunu benım cevrıye valla

Slm kızlar kötü bir haftasonu geçirdim
Kızlarla buluşucaz die topladım ardanın kyafetlerini benimkileri görümceme gittim pek haz etmem kendisinden deli etti beni arda onu mu kırdın bunu mu yaptın sevgilisi bir yandan çocuğa şakayla karışık sert bakmalar deli oldum aptal karı bir daha asla gitmicem terbiyesiz ulan çocuğu kırk yılda bir görüyorsun o da biz götürüyoruz utanmadan birde huzursuzluk yaratıyor evine s...yım dedim ömere sinirlendim birde kızlarla iş moka sardı karışıklık çıktı iice moral bozuldu neysem derin kız geldi bi yarım saat takıldık en azından o kısım güzeldi çocuklar toplarla boğuşurken biz derinle oturup biraz muhabbet ettik bi 45 dk takılabildik durmadı çocuklar ortam çok kalabalıktı ayrıldık biz ananesine gidip yemek yeyip eve döndük ben yorgunluktan koltukta sızmışım resmen sabaha karşı bi baktım evin kapısı açılıyor anam bir fırladım yataktan yerler su içinde korkudan hemen kapıyı kapattım babammış adammcağaz vanayı kapamak için aşşağıya inmiş neyse cümbür cemaat kalktık bulaşık makinasının filitresi patlamış fişe takılı olduğu için kendiliğinden çalışmış heryer su halılar yüzüyor etrafta zar zor temizledik halıları yıkamaya göndericez acayip yorgunum ölü gibiyim bugün geçer mi beaaa
Diloksummm cnm arkadaşım seni tekrar aramızda görmek çok güzel inşallah gün geçtikçe daha da ii olursun selin prensesimizin resimlerini de eklersin tuna nasıl buarada hala kıbrısta değil mi cnm onu da özlemişsindir ama biraz daha dinlen sonra doya doya hasret giderirsin prensinle cnm bnm Allah kolaylık versin.
Mucizecim tarifi sağolsun nazlım kopyalamış şiddetle tavsiye ediyorum cnm süper bir tat :)
Nazlım bende nefret ederim 3.şahısların olaylara dahil olmasına gerçekten de yaptığı çok ayıp ben olsam duramam uygun bir dille çaya çağırır kırgınlığımı dile getirir ve bir daha da herhangi bir şeyde bu şekilde yapmaması gerektiğinin usulünce anlatırım.
Beyazım Meleğimmm yeni gördüm doğum günün olduğunu nice mutlu senelereee sexy hatunum :)
Mmmfcim tartışmak hadi neyse de her evde oluyor ama işte bu başkasının yanında olunca insan iki kat daha üzülüyor rezil olduğunamı yanasın yoksa söylenilen laflara mı napıcan yavrum idare edicen adam streste evin erkeği olarak kimbilir ne durumdadır hoş ağır konuşmasını gerektirmez bütün bunlar ama sonuçta hatasını anlamış ve özür dilemiş biraz zamana ihtiyacınız var cnm bnm kimbilir annesi de ne kadar üzülmüştür kadıncağaz..

Günaydın kızlar.Cumartesi buluştuk.Tontişlerimle yedik içtik gülüştük.Güzel bir gündü.Sağolsun herkes iştirak etti.Hilalim evde kızçelerini bırakıp gelmiş görüşmek için.Icırım hasta bebesini.Asortikde misafirimizi alıp geldi:) Fırsat buluyum hemen yüklücem resimleri..Benim makine biraz arıza çıkardı.Net olaNları koyacam.Dün yapacaktım resim upload sitesi bakımdaymış.Bugün bakalım:)

Kız Maytabım üzülme öyle, içine büyütme herşeyi.Herkes kavga ediyo, olur o kadar.Hayatınız düzene girsin herşey de yoluna girer..

Kızlar Diloksun nosunu bana da atar mısınız?

sedacım zor bi haftasonu geçirmişsin canım
evinizide su basmış Allah güç kuvvet versin
sen nerde kalıyosunki annende değilmi
annende yemek yeyip nereye gittin anlamadım
bu haal dayı amcaları anlamam zaten 40 yılda bir görürler ondada bağırma aman karıştırma aman komşular gelicek (
yasmincim heyecanla bekliyos canım resimleri

yasmin hadi koyy koyyyyy ..bekliyozzzzz:))
sedacım geçmiş olsun canım..cuma günüde bizde vardı aynı sorun..3 katın suyu patlamış ta bize kadar inmiş..allahtan eve vardığımızda holdeydi..odalara kadar ulaşmamışş..
ama her halde elektrik tesasıta su girmiş..elektirkli ev alatlerinde elektrik vardı hafta sonu..

Yasom fotoları beklioruzzz bizim yapamadığımızı tek seferde yaptınız valla tebrik ediyorum cnm hemde o kadar mesafe varken bumudur budur işte
Mmmfem teşekkür ederim cnm derinni buluşmasından sonra ananesine gittik yemek yedikten sonra anneme geçtik
Sorma yaa kıl oluyorum her defasında gitmicem diyorum ama eşiminde bi ablası var yakın olduğu gönlüm el vermiyor uzun aradan sonra gidiyorum yine sinir olup geliyorum iğrenç insanlar ya offf yine sinirlenmeye başladım en iyiysi kapatalım ağzımdan çıkanları duymucam yine...

Sedoşum öyle biraz.Geçen seneki organizasyona katılan 3 kişiydik.Bu sene yoğun baskılarım sonucu Icır hanımı da getirdik.Ayrıca Zeynam her zaman gelmiyo Ankaraya, arkadaşlarımda bunu düşünerek problem çıkarmadan, seve seve geldiler..

günaydınnnn
maytabım be sıkma canını hepimiz yaşıyoruz zaman zaman bu olayları eşimde bi kere kayınvalidemin yanında yaptı bana şakamız kavgaya dönüştü çok kötüydü çok kötü olmuştum ama geçti gitti işte bi daha da yapmadı zaten,eşin de çok sıkıntıda canım biliyorsun sende üzme kendini lütfen...
sedacım bence de gitme bi daha baksana onun yeğenini görmeye niyei yokmuş zaten sen götürmüşsün ama değmeyen insana prim verme boşver CANIM..
yaso yavrum yükleyin hadi resimleri bekliyoruzzz
asortikam valal bi açıldın pir açıldın iş hayatına bayağı uyum sağladın canım hayırlı olsun yeni kursun

Bizde bulaşık makinası ve çamaşır makinası hep fişe takılı mobilyanın arkasında kalıyor fiş yerleri ne olduysa filitre ve boru patlamış makina kendi kendine çalışmış bi kalktık heryer su içinde iğrençti arda da yavrum uyandı maşuk maşuk etrafına bakınıyordu şiş gözlerle alt komşu çıktı yukarı onunda mutfağına su sızmış lambadan sular akmaya başlamış berbattı yani biz işe gelmek için evden çıktık anemle babam uğraşacak yazık etraf temizlendi de halı yıkama elektrikçi tesisatçı vs vs zor işleri bugün bizimde uykususzluk nedeni le işimiz zor

sedacım bizim fiş de öyle aksiliğe bak ya herşey batmıştır kolaylıklar annenle babana
yaso hızlı resimden yükle hemen yükleniyorrr hadi yaaaaaa....

Pasinim valla aklıma geldikçe sinirleniyorum
Lavişim dediğim gibi eşimin tek yakını ablası en çok onunla görüşüyor ve seviyor dedim ama bundan sonra hiçbir kuvvet beni buraya getiremez asla görmek istiyorsa kendi gelsin görmek istiyorsan da sen gidip görür gelirsin bnm için bitti abes bi lafı yok ama ulan yiğenin evine gelmiş seviyor ayrı ama laf atmaktan da vazgeçmiyor onu mu kırdın sen bunu mu yaptın sen aptal karaktersiz neysem bana da ders oldu bir daha adım atmam
Süper yasom valla bizim bu sefer ki buluşma olayı çok kötü oldu herkesin bir sorunu çıktı normalde böle olmuyo ama işte anlamadım neysem atlattık :)
Eğlenmenize sevindim fotoları sabırsızlıkla beklioruz

günaydın
sedoş ne oldu kız su mu bastı eve
tühhh ayy kötü olmuş yaa.bizimde hep prizde aletler.kolay gelsin valla annenlere bugun sinir bir gün olacak.sen uykusuz kalmışsın ama neyseki uyumuştun biraz:))

günaydınnnnnnnn,
bende güne hiç iyi başlamadım bir ufak tartışmada biz yaşadık ya aman sakin olayım dedikçe bu adam beni delirtiyor sonrada sen çıkarıyon deyip üzerime atıyor.. sabah çok erken gidiyor o yüzden kahvaltı yapmıyor bende zaten kuzlar gece yine çoşunca 5den sonra uyumuşum bu patırtı kütürtü işlerini yapıyor ne oluyoır dedim bugün çok ses çıkarıyorsun tamam dedi keremde bizim yanımızda ya mızırdadı uyuttum.. yatıyorum yine bir hışırtı bir sinirle kalktım kaçta yattığı biliyorsun ne aranıyorsun dedim resim arıyormuş işi için vwesikalık lazımmış bana dünden desende bulsaydım dedim kalktım uykulu gözlerle aradım yok yer ayrıldı içine girdi mübarek her yere baktım yok ben sende bişey istemedim diye birde imalı konuşuyor tabi kuzularda kalktı o gitti ben oturdum kuzularla 7,30dan beri çizgi film izliyorum..
aman işde oluyor her evde lorenin dediği gibiodun olup özlerine dönüyorlar....

neyse ben bugüne geçeyimmm
meleğim doğum günün kutlu olsun canım genelde güzel geçmiş hastalığında kötü olmuş ama sakin geçirmenize sevindim kabanını ve bluzunü güle güle kullan...
safişim mucizem çocukluyuz anlıyoruz çocuklunun halinden kendi çocğuda var on larında tv sesi çok açık hep ama apartmanda yaşıyorsan uyacan herkes bir olmuyor işde yada güzel bir dille kendin bizzat durumu anlatıcan karşındakine işde ...........
sedoşum haftasonu pek iyi geçmemiş sadece derinle buluşmuşunuz olsun yine bir arkadaşını görmüşün görümcekide boşver hepsi aynı bir yerde...
eviniz içinde geçmiş olsun kolay gelsinn...
maytabım senide kırmışlar dün haklısın başkasının yanında kim olursa olsun insan daha kötü oluyor ama cevriyeyi tebrik ediyorum güzel yaklaşımı için arada bir iyi olabiliyorlar demek...:))
boşver canım takma kafana işdeki sıkıntılarının acısını bizden çıkarıyorlar... iyi olmuyor ama hep biz idare edip dert sahibi oluyoruz olan bize oluyor..
yasminim asortiğim oh siz bari bulıuşmuşunuz güzel geçmiş çok sevindim hemen resimleri bekliyoruz çabuk yükleyin gariiii görelim daaa..
gülizim sizde kızçenle cicileriniz güle güle giyin...
hilalim sanada günaydın kızzz..

Ayyy evet derinim sızmıştım biraz neyseki ordan kurtarıyorum :)
Buarada kızlar buğriş çok tatlı ya tam bir bıdık poponu ısırıcam diyorum ısırmaaaa yicem seni yemeeeeee öpücem seni öpmeeeeee bide kendini triplere sokuşu var çok tatlı maşallah dışarda zor oldu çocuklarla bundan sonraki çocuklu buluşmaları evde gerçekleştiriyoruz dışarda da iş çıkışı beraber buluşuyoruz demi derin :)

Sorma yazık hem ardayla hemde evle uğraşıcaklar bugün yazık babam hasta hasta nasıl uğraştı adam

ay nazlıcım sabah okudum yazını yazıcaktım kendi derdimi yaz maktan unuttum seni:))
bizim alt katta kiracı oturuyo acaba ondanmı bilmiyorum çocuklara hiç ses çıkarmıyolar
hatta memonun sesini duymak için tvnin sesini kısıyolarmış:))
çok dikkat ediyorum aslında ses olmasın rahatsız olmasınlar diye ama bazende başa çıkamıyorum
arada kusura bakma ablacım diyorum yooo biz bayılıyoruz diyo
bayılamalarına imkan olmadığına göre insanlıkla alakalı bi durum bu bence
senin komşununda eşini araması iyi olmamış
keşke makul bir dille sana söyleselerdi hiç olmazzsa
ama ben kapıya gelmek,duvara vurmak falan hiç sevmem böyle şeyleri
bundan önceki kiracının fatih kadar oğlu (4 yaşındaydı o zaman)bide yeni bebesi olmuştu
büyük iyice coşmuştu evi başımıza yıkıyodu hergün gece uyuyamıyoduk onun yaramazlıklarından bigünde olsa şikayet etmedim edicemde noolcak çocuğa laf geçermi
biraz anlayışlı olmak lazımmm

evt sedoşum evden devam edicez inş.:))
buğra da dediğim gibi var dimi huysuz sıpam benim:))
ama arda çok masum hem de mülayim :)) çook tatlı .. uslu maşallah
aslında evde olunca bir süre sonra alışıyo benimki de öyle yapmaz hep.
dün bir de öğe uykusu uyumadı o
ondan da aksileşti azzcıık:)

seda kötü olmuşş..alt komşuyada kötü olmuşş..bizim gibi olmuş onun durumu...apartman hayatı böyle ne yapcan..çok geçmiş olsun canımm..
nazlıcım tşk ederim canımm..kocişinde sabah sabah moralini bozmuş ama..akşama kadar anlar hatasını ...
lavinya, derin günaydın kızlarr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…