2008 Kasım Anneleri

saphişim o mesaj başkaydı canım sanırım maytap kopyalamıştı diloksun yolladığı mesajı neler yaşadığını yazmıştı allah korumuş diloksumu ve selinimizi çok şükür ikiside iyi şimdi...

selam kızlar
safişcim ben kopyalamıştım buraya faceden measaj yazmıştı bana
doğumu çok zor geçmiş rahmi alınmış sorunlardan dolayı
ama şuan iyi olmana çok sevindim dilokscum
hayırlısıyla tunanada kavuşursun inşallah
selinimide kokluyorum

iyi pazarlar,
öncelikle diloksum iyi olmana çok sevindim selin bebişide öpüyorum ..
bir ana önce oğluşunada kavuşursun inşallah sağlıcakla kendine ve kuzlarına iyi bak tatlım..

sedacım dün akşam acele tarafındanda olsa kaşarlı patlıcanı yaptım sonunda diğer yemeğin yanına eşimin hoşuna gitti çok teşekkürler tarif için... arada yazın böyle tarifleri hep aynı şeyleri yapmak sıkıyor adamı ya...
kuzular kayu seyrediyor bende azcık ortalığı toparladım bir bakayım diye daldım buralara...

hayırlı pazarlar herkeslere
diloks canım gelmiş geçmiş olsun inş.bebeğinde hayırlı olsun .anneli babalı büyüsün inş.

nazlı melek sizdemi kayuyu çok seviyorsunuz.bizimkide bayılıyor..onun sayesine biraz kahvaltı ettiriyoruz birde üçüzlere bayılıyor.
kaşarlı patlıcanın tarifini merak ettim,verirseniz sevinirim.

off offffff hava butün bi haftaya bakaraktan çok güzel herkes biyerlere gitti.ve ben böyle güzel bi havada eve kapanmiş durumdayım.buralarda bom boş doğal olaraktan.eşime de çok sinir oldum.annesi burda hasta yatıyor.kardeşleri gelecek babası burada ben yemek yap hizmet et ev temizle bizimkide arkadaşının düğünün derdinde gidecemde gidecem dedi gitti ben naparsam yapayım hiç düşünen yok.bari çoçuk hava alsın bide onla uğraşmayım diye onu dayısı ve yengesiyle gezmeye gönderdim inş başına bişey getirmeden gelir.buralara bi bakıyım da mutfağa öyle girerim dedim.
amma içimi dökmuşum bi anda kusura bakmayın arkadaşlar yaaa.çok sıkıldım

selam kızlar

diloksum gelmiş geçmiş olsun selin bebek sanada .iyilik versin inşallah allah ömürlü etsin minik kızımızı

sapişim buluşma fotolarını nereye ekledin gülümmmmm

Ay canım benim rahmimi alınmış demekki çok kanama oldu durduramadılar çok şükürki ikiside iyilerbilmiyorumkismile

sanada hayırlı pazarlar mucizecim.. niye kusura bakalım ya.. azcık sıkıntılarımız anlatmazsak rahatlayamıyoruz hepimiz..
burası en uygun yer paylaşmanın merak etme..
ayrıca burasıda güzel bugün bende evdeyim kadınlar çardakta çay keyfi yapıyor daha kimseyi tanımıyorum bende sıkıldım azcık birde altaki komşuya kızdım azcık..
kocası benim eşimin telini bulmuş bir yerden aramış gece çocukalr çok ses çıkarıyor diye.. tamam benim kuzular biraz kuduruk dikkat ediyorum elimden geldiğince ama sadece geçen gece biraz sınır aştılar babamızın pcde işi var acil bunlar ilginmiyor diye baya bir kudurdular benide istemiyorlar başka şeylerde oyalıyorum çabuk sıkılıyorlar dün gece çok kudurdular normalde ne babası nede ben ses çıkarttırmıyoruz hep peşlerindeyiz yani özellilke gece ses olmasın diye çok dikkatliyiz..
aslında kızmamın sebebi söylemeleri değil üst komşusuyum 5 dk çık söyle bende anlayışla karşılayım araya 3. şahıslarıda sokup telimiz bulmuş da armışda ona kızdım..
ayrıca benim üzerimdeki komşununda 3 oğlu var kudurk ses oluyor bazen gece uyuyamıyoruz ama ses etmedim benimde çocuklarım var uyumlu olalım diye hatta onunda iki çocuğu var gece bağırıyor uyu diye diye bendemi şikayet edeyim seni duyuyorum diye....
aman mucizem bak sen açtın benimde dökülecek derdim varmış anlattım

alta patlıcanın tarif var bizzat sedoştan..

ayy ben bilmiyodum diloksun olayını doğumu zor geçti zannettim çok üzüldüm diloksum ama allah oğluşun ve minik kızına uzun ömür versin ne şanslısın ki sağlıklı 2 evladın oldu allah daha beterinden korusun umarım çabucak iyileşirsin

Kimse yok yine Ben de Beyazımın d.gününü kutlayıp çıkayım.Meleğim nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun aşkım:)

Diloksum da annesinin yanında ve iyiymiş.Çok sevindim.Tekrar geçmiş olsun:)

yasminim bitanem oğlumun manevi annesi sağol canım benim

bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım, evet yastayım ama aşağı taraftan yani kan gövdeyi götürüyor anlayacağınız ve mahvetti beni bugün onun sarhoşluğu var hala baş ağrısı çektim bütün gün ikinci kez ilaç alıyorum yeni yeni biraz geçer gibi yaptı

annecim sağolsun pastalar börekler yaptı kendi aramızda kutladık, zaten büyük bölümünü kursta ders yaparak kutladım o ayrı

eşim de sabah aynaya not asıp gitmiş halbuki giderken kutlamıştı ama o notta aşk dolu kutlaması mest etti beni

bir kabana ihtiyacım vardı ta bekarken aldığım montları giyiyordum 4-5 senedir alamamıştım sağolsun canım benim bi kaban almış çok hoşumas gitti süper oldu, böyle rüzgarlık gibi bişey fazla kalın değil ama biliyorsunuz buralr sıcak memleket fazlasıyla yetiyor yani :)
annecimde çok şık bir bluz aldı daha doğrusu beraber gittik ben beğendim o ödedi :)

ama en güzel hediye oğlumdandı, oğlum sen ne aldın anneyee dedim mucuk mucuk geldi yanıma şaaap diye kocaman öptü işte en güzel hediye

velhasılı bugün benim günümdü hastalık olmasa daha iyi olacaktı ama napalım bitaraftanda sevindim sınavdan önce olsun bitsin kurtulayım

şimdilik bu kadar yazayım kızlar faceden de hepiniz yazmışınız canlarım benim çok seviyorum sizi iyiki varsınız
çok bitkinim uyumak istiyorum

artı diloksumun tel nosunu hala bekleyenlerden biri de benim bu kadar zor olduğunu da yeni duydum aman allah korumuş arkadaşımızı ve bebeğimizi çok şükür şimdi iyiler

kızlar bi ankara buluşması yapmış mobil hatun zeyna hangi ara ankaraya gitti onu da anlamadım neyse fotoları bekliyoruz

bu arada aysu kızımın hediyesi de hazır salı yada çarşamba bi aksilik olmazsa göndereceğim inşallah

iyi geceler tontişler öpüldünüz

teşekkur ederim nazlımelek.canım ya bazı insanlar hoşgörüsüz yoksa 2 yaşındaki çocuk ne kadar kudurabilirki .bizim apartmanda yalıtım çok yok yan dairede az sesli konuşsalar ortak duvarlı odalarda bizimkinde otur dinle yapacak bişey yok gidip kapıya mı dayanmak lazım ama bazı insanlar arıza oluyor.bence bu tipler gidip müstakil evde oturmalı okadar rahatsız oluyorsa.

bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yasta

BEYAZMELEKCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN DAHA NİCE SENELERİ SAĞLIK MUTLULUK İÇİNDE GÖRMEN DİLEĞİYLE a.s.

Son düzenleme:
selam canlar ayy ben daha yeni duydum rahmi alındığını allaha şükür iyilermiş rabbim şifa versin allah analı babalı büyütsün inşallah
buluşma gerçekleşti ankara on numaraydı çok eylendik ben zeynam yasom hiloş ve ıcır geldik buluştuk anacm sonunda:))
resimleri yarın dedik ama bakalım yaso bi başlık açıp yükler bende devam ederim bendekilerle

selam kızlar

diloksum gelmiş geçmiş olsun selin bebek sanada .iyilik versin inşallah allah ömürlü etsin minik kızımızı

sapişim buluşma fotolarını nereye ekledin gülümmmmm
valla hiç bir yere eklemedim tatlım ya.artık yarın eklerim.zaten baktım da çok foto yok,benim doğal çektiklerim var birkaç tane.hiç birinde de ben yokum :gitme:
ahh kıyamam canımmbenimm yaa,bilmiyordum ben bu durumu tabii.Hay Allah..neyse şimdi sağlığı yerindeymiş,bebeği de iyimiş.Allah beterinden saklasın

nazlıcım apartman yaşantısında oluyor maalesef bunlar.ayıp etmiş telefon açmakla.benim de komşularım bazen inceden dokunduruyorlar ama bizi kırmadan.hem de alt komşum filan değil söyleyen.ben 2. kattayım,söyleyen komşum 5. katta.demekki benimki gibi cadı bir kız gelseymiş üst katına,ne yapacakmış acaba?
geçen gece 2 de bizimki bi tarafını yırtıyor,üst komşu sen bizim tavana vurmaz mı,aa şok olduk.bizim karşı koşu bile duymuş,o da çıktı kapıa.o da Duruyu nasıl sever anlatamam.dedim,durum böyle böyle.aaa ben onların canına okurum dedi,benim kızıma kimse sesini çıkaramaz dedi ve eşimi sakinleştirdi.yoksa eşim yukarı çıkıyordu.eşimin yukarı çıkması demek karakolda sabahlamamız demek.çok şükür vukuatsız atlattık

beyazım tatlım ne güzel geçirmişsin doğum gününü,inşallah her sene daha güzel bir şekilde geçirirsin canım benim.faceden de yazdım ama buradan da yazayım,mutlu yıllar bi tanem,koklaya koklaya öpüyorum seni.Hediyenin en güzelini kapmışın yine oğluşundan ohh sefan olsun

gülübik doğum gününü son kutlayan ben olayım dedim ama 50 dakika geç kaldım olsun hem facedende yazmıştım hacı hocam die nice yıllara cnmmm

ayy bu arada yarım yarım oluyor ama kursa yazıldım iç mimarlık kursuna bi bu eksikti ama lazımdı
şirkete bi mimar lazımdı dedim ben gider kursa ıcığını cıcığını öğrenirim dedim ön kayıt yaptırdım hafta sonları için akademibaraka kursun adıda ada bak nihahahaha

selam kızlar günaydınlar
dün güzel başlayan b.ktan devam eden ama güzel biten bir gündü
accuk bende derdimi paylaşayım dedim:)
memoyu cevriyeyi alıp üsküdara gittik hem gezeriz hemde balık alır döneriz dedik
neyse gittik dolandık ettik dönücez araba biraz tutar gibi oldu memoyu
bende bugün için drundan randevu alayım gidip aşısını yaptıriim dedim 2 vesait ama tutunca korktum yollarda rezil olurmuyuz acaba diye
buda başından beri enşteme benzin al götürsün diyo bende ne gerek var şimdi daha işe yeni girdin bi belli olsun iş durumun ben vesitle götürürüm diyorum
ben tutarmı acaba otobüs dememe kalmadı öyle laflar sıralamaya başladıki beynimden vurulmuşa döndüm
bende sesimi yükselttim oda yükseltti kadında arkada napıcnı şaşırdı onumu sakinleştirsin benimi
o kadar kırıldımki normalde söylese böyle büyümez olay ama anasının yanında yapınca delirdim
çok kırıldım sözlerine o kadar kırıldımki dönüşte annemin evinin şalterlerini kaldırdım hatta doğalgazıda yakıp bugün oraya geçicektim
ağla ağla yol boyu ağladım
senelerden sorna ilk kavgamızı başkasının yanında edip bide rezil olduk
Allahtan fatih yoktu yanımızda
geldim eve oturdum aşşa
hiç bişey yapmadım
cevriye geldi yapma kızım idare edin birbirinizi zor günler geçiriyosunuz bak bu sinirini yenersen çok iyi olur senin için hadi güzel kızım falan filan diye diye ikna etti
artık beni gerçekten seviyomu yoksa aç kalıcaz diyemi yaptı anlamadım ama la havle çekip kalktım yaptım balıkları
yaparken buda geldi özürler sarılmalar bilmemneler
yok dedim bitti gidiyorum ben yarın çocuk mocuk görmedi gözüm onlarıda bırakıcaktım bakarım başımın çaresine dedim
neyse ikna oldum sonunda çok uzattım
sonuç tatlıya bağlandı ama ben bütün gece uyuyamadım huzursuzluktan ben o lafları hakettimmi diye ağladım durdum sabaha kadar

günaydın kızlar..
günaydın maytabım..
hemen hemen her evde oluyor böyle tatsızlıklar..herşeyin en güzelini en iyisini elinden geldiğince yapmaya çalışırsın keyfleri yerinde olunca senden iyisi yoktur..sonra bi bakarsın allahım ben ne kadar kötü bi insanmışımda haberim yokmuş dedirtecek kadar aşalanırsın..hiç olmasa iyi ama oluyor işte..
neyseki sonu tatlıya bağlanmış.. hadi öptüm seni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…