- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.701
selam kızlar
safişcim ben kopyalamıştım buraya faceden measaj yazmıştı bana
doğumu çok zor geçmiş rahmi alınmış sorunlardan dolayı
ama şuan iyi olmana çok sevindim dilokscum
hayırlısıyla tunanada kavuşursun inşallah
selinimide kokluyorum
Patlıcanları közle ayrı bir tava da kırmızı biber, kırmızı pul biber sarımsak ve yeşil biberi kavur közlenmiş patlıcanın içine karıştır iyicene son olarak üzerine bol kaşar rendele ve fırına at kaşarlar eriyince çıkar
Fırın işi zor dersen harçları karıştırdıktan sonra birde kaşar rendesini ekleyip ocak üstünde karıştır oda güzel oluyor sana kalmış kuzuşum afiyet olsun şimdiden
sanada hayırlı pazarlar mucizecim.. niye kusura bakalım ya.. azcık sıkıntılarımız anlatmazsak rahatlayamıyoruz hepimiz..
burası en uygun yer paylaşmanın merak etme..
ayrıca burasıda güzel bugün bende evdeyim kadınlar çardakta çay keyfi yapıyor daha kimseyi tanımıyorum bende sıkıldım azcık birde altaki komşuya kızdım azcık..
kocası benim eşimin telini bulmuş bir yerden aramış gece çocukalr çok ses çıkarıyor diye.. tamam benim kuzular biraz kuduruk dikkat ediyorum elimden geldiğince ama sadece geçen gece biraz sınır aştılar babamızın pcde işi var acil bunlar ilginmiyor diye baya bir kudurdular benide istemiyorlar başka şeylerde oyalıyorum çabuk sıkılıyorlar dün gece çok kudurdular normalde ne babası nede ben ses çıkarttırmıyoruz hep peşlerindeyiz yani özellilke gece ses olmasın diye çok dikkatliyiz..
aslında kızmamın sebebi söylemeleri değil üst komşusuyum 5 dk çık söyle bende anlayışla karşılayım araya 3. şahıslarıda sokup telimiz bulmuş da armışda ona kızdım
ayrıca benim üzerimdeki komşununda 3 oğlu var kudurk ses oluyor bazen gece uyuyamıyoruz ama ses etmedim benimde çocuklarım var uyumlu olalım diye hatta onunda iki çocuğu var gece bağırıyor uyu diye diye bendemi şikayet edeyim seni duyuyorum diye....
aman mucizem bak sen açtın benimde dökülecek derdim varmış anlattım
alta patlıcanın tarif var bizzat sedoştan..
bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yasta
valla hiç bir yere eklemedim tatlım ya.artık yarın eklerim.zaten baktım da çok foto yok,benim doğal çektiklerim var birkaç tane.hiç birinde de ben yokum :gitme:selam kızlar
diloksum gelmiş geçmiş olsun selin bebek sanada .iyilik versin inşallah allah ömürlü etsin minik kızımızı
sapişim buluşma fotolarını nereye ekledin gülümmmmm
ahh kıyamam canımmbenimm yaa,bilmiyordum ben bu durumu tabii.Hay Allah..neyse şimdi sağlığı yerindeymiş,bebeği de iyimiş.Allah beterinden saklasınselam kızlar
safişcim ben kopyalamıştım buraya faceden measaj yazmıştı bana
doğumu çok zor geçmiş rahmi alınmış sorunlardan dolayı
ama şuan iyi olmana çok sevindim dilokscum
hayırlısıyla tunanada kavuşursun inşallah
selinimide kokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?