2008 Kasım Anneleri

yasmincim biz o kadar davul zurna eşliğinde gönderecek gibi değil:))
ne yalan söyliim bazı gıcıklıkları dışında severim aslında
gitmeden önce bikaç kişiye annesini bırakıp nasıl gidiyo içi nasıl elveriyo falan demiştimde sanırım kulağına gitmiş çocuklarımdan çok gelinim sever beni der
çok dua etti bizim için halada ediyo sağolsun
hele geçn kavgamızda aramızı bulmaya çalışması gözlerimi yaşarttı:)) ciddi ciddi gidiyodum yoksa
gidip anamın evine şalterleri indirmem lazım gene bak aklıma geldi:)

mmf maasallah canım her halınle guzelsın
yapıcı kadınmıs vesselam cevrıye
ben degıl gıdıcem demek esımle kavgamı duysun o hemen bosanın dıye kalkar ayaga
bırde gıdıcem desem kına yapar sanırımsam
ufff neyse kapatayım ben bu cevrıye konusunu
gerılıyor dıslerımı sıkıyorum yıne

Mmmfcim allah nazarlardan korusun memoşu yaaa kuşum bnm acayip tatlı mikroskopik saçlar süper olmuş pastanız çok güzel size de ailecek kocaman bir maşallah

sağolun kızlar
biri yazmış fatih masum diye evet babaya benziyo yere bakan yürek yakn yada saman altından su yürüten misali
memoda bana beenziyo huyları şimdilik
içinde ne varsa dışında içine kapanık hiç değil abisi gibi, sosyal bi çocuk 40 köyle barışık yani
hatta haddinden fazla ben o kadar değilim:)

Son düzenleme:
günaydınnn
işlerim çoktu ancak açabildim kk yı bide geçmişe baktım geldimm
sedacım valla yağmurda deliriyor caillou diye bende pastamızı cailoulu yaptırıcam 2,modeli pek beğendim şeker hamurlu olanı izninle yaptıracağım canım (sakın sende kızma aynı pastadan yaptırdım diye:))))inşallah becerebilirler...
bende annem de olusa eğer daha çok çeşit yapıcam geçen sene kurban bayramına gelmişti bişey yapamamıştık pekk
rus salatası
kurabiye
börek
ağlayan kek düşünüyorum ama bakalım annem gelirse sarma falan da eklerim ....
maytabım canım allah ağzınızın tadını bozmasın bu zmanlarda geçicek hiç yaşanmamış gibi olacak inşllah...

sercan gunaydın canım

pasta ıcın sımdı caılou pasta modellerıne baktım
duz pasta zemının uzerıne tek bır tane caılou fıguru hos olabılır
ama arabalı modellerde hos
esım seker hamuru olmasın yıyemıyoruz dıyor kremalı da basıt kacar mı
ama bakalım hafta sonu sıparısımızde nasıl karar cıkacak

Yaa aslında şu şeker hamuru olayı mide bulandırıyor yenmiyor ama işte onunla güzel model oluyor bende kararsız sayılırım ama hamurlu olucak büyük ihtimal hamur kısmınıda yemeyi verirriz şu sünger boblu olan modellerde güzel oluyor

guzel goruntu sebebıyle seker hamuru ıyı ama bız yıyemıyoruz
pastanın yarısı cope gıdıyor
gecen yıl bız ıkı dogum gunu yapmıstık
bırısınde kremalı dıgerınde seker hamurluydu
kremalı pasta cok daha lezzetlıydı cunku kremasını da yogun koydurmuyoruz mıde baymasın dıye
esım oyle yaptıralım afıyetle yıyelım dıyor ama bakalım

bende sevmiyorum şeker hamurlu pastayı evet görüntüsü çok güzel oluyor ama kremayı tercih ederim
bizim bu seneki çikolata parçalı bütün antep fıstıklıydı kremasıda kakaolu kremşantiliydsdi çok lezzetliydi valla nmm nmm nmm

Pasinim aslında evet yemek açısından diğeri daha ii ama işte bakalım modellere göre artık karar vericem bende hatta bu haftasonu gidip bi konuşayım seyranla modayla falan bakalım ne modeller çıkarıcaklar

alt komşusu gürültüden uyuyamayanlara,kocası düğüne gidipte evde hasta bakıcılık yapanlara,doğum günü çocuklarına,pastaların şekline ve mönülere karar veremeyenlere,iki ara bi derede kaynana çekiştiren masum gelinlere,herifleri alein delon gibi ilan-ı aşk edenlere,tesisatı gümleyip evi aqua parka dönenlere,buluşup fotolarınıda bizden esirgemeyen saydığım sayamadığım tüm tontişlere günaydınlar:teytey:

günaydın lorem...bi sen cevap verdin valla...şimdi kuzuma kahvaltı yaptırayım gelicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…