- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.921
ama böyle sadece menüyü yazmakla olmuyor,tarifleri de alalım şekerim liste halinde lüffeenn opuyorumnanaktanKizlar dogum günü mönülerinide paylasalim,fikir olur ..
ben söyle düsündüm,illaki degisir ama bi bakin fikir verin..bizde biraz meze agirlik olcak..
dogum günü pastasi
misirli tavuk salatasi
kabak salatasi
patates mantisi
mercimek köftesi
humus
küllü kurabiye
prenses tatlisi
yaprak sarma
kuru dolma
acma
renkli müffins yada donut...
hadi sizlerde yazin fikir olsun hepimize.
ayrica yorum yapin mönüme degisebilirim cünkü :)))
o içli köftelereden bir gün bize de yemek nasip olur inşallah,anneciğinin ellerine sağlık.tarifler tarifler tarifler sositosositommmf maşallah mikroskobiklikten çıkmış senin oğlan:)
menümü yazayım çilekçim..
ben çok kalabalık menüden hazzetmiyorum onun için çok boğmıycam az öz olsun istiyorum..
pastamız
içliköfte (dünyanın en güzel içliköftesini yapan annesine sahibim:))
zeytinyağlı yaprak sarma (buda aynen annemden)
humus (annem çok sever bunu onun için yapacağım)
beyazlahana salatası (yoğurtlu bişey)
brokoli salatası (közlenmiş biber mısır ve kornişonla oluyor)
börek (belli değil neli olacağı kardeşime açtırabilirim:))
mozarellalı çıtır patlıcan
dondurma külahında meyva salatası..
bu kadar..derim amaaa hep son anda bişeyler eklerim:)
tatlım senin bu külahta kek dediğin bizim İzmirdeki torpil mi acaba?Aman mmf bisiy yokmusya,merak etmistim bende..
b uara hepsi cok agresif sanrirm,Allah bizlere sabir versin..
amincim biz ortalama 20 kisi olucaz,ve ben herkeze ac gelmesini söylüyorum..
acik büfe tarzinda yapiyorum istedigini istedigi kadar alabiliyor herkez ben öyle cok rahat ediyorum.
beyaz lahana salatasini bende düsünmüstüm ama hep yogurtlu olcak diye cikardim listemden.
icli köfteye bayilirim ama yapamam
ama külahta kek tariflerine bakiyorum cok ilginc ve güzel geldi,cocuklar icin eglenceli olabilir..
külahta salata tarifini verirmisin,merak ettim simdi..
lorecim hayatta en nefret ettigim seydir aksam kocisin disariya cikmasi,hos hic cikmazda
olaki bi isi olsa hemen düser suratim...
kuzuyu yikadik ama pek bi eglendi,olley yasasinnnn temiz olcam diye:)))))))))))
amincim küllü kurabiye harika bisiy dur bulayimda yazayim tarifi.
tarfiler plss opuyorumnanaktanGünaydın kızlarrrrr
Saphişim süper olur ama resim yollasakta kalıp olması gerektiği için her yer yapamaz sadece üstü resimli bir model olur araştıralım bakalım :)
Çilekom süper valla döktürücen sanırsam hem güzel hem hamarat hatun :)
Mmmfecimm mikroskobiğine kocaman maşallah resimlerde daha büyük gösteriyor fit delikanlı memo :) korkunç 2 allam ya daha neler duyucaz :) valla süpersin kocişine kahvaltı hazırlıonsun maşallah ben hazırlıyamıyodum valla tembel karıyım azcukun :) doğum günü resimlerini koysana cnm bakalım pc ye yüklediysen
Mellacım sizin menüde güzel bende az ama öz taraftarıyım :) ama işte insan özeniyor bende o zamana ekler yada çıkarabilirim :)
Pasinnim bizde 15 kişi falan oluruz die düşünüyorum
Bizim **** doğum günü **** menümüz de şöyle;
• Pastamız
• Makarna salatası
• Su böreği
• Yumurtalı çiğ köfte
• Şekilli kurabiye
• Muffin kek
• Çocuklara şekerleme
• Akşam gelecek erkeklere de lahmacun :)
*** Bizden de bu kadar ***
tarifler tontişimmgünaydınnn
işlerim çoktu ancak açabildim kk yı bide geçmişe baktım geldimm
sedacım valla yağmurda deliriyor caillou diye bende pastamızı cailoulu yaptırıcam 2,modeli pek beğendim şeker hamurlu olanı izninle yaptıracağım canım (sakın sende kızma aynı pastadan yaptırdım diye:))))inşallah becerebilirler...
bende annem de olusa eğer daha çok çeşit yapıcam geçen sene kurban bayramına gelmişti bişey yapamamıştık pekk
rus salatası
kurabiye
börek
ağlayan kek düşünüyorum ama bakalım annem gelirse sarma falan da eklerim ....
maytabım canım allah ağzınızın tadını bozmasın bu zmanlarda geçicek hiç yaşanmamış gibi olacak inşllah...
canım benim çok geçmiş olsun Allah beterşnden saklasın.bende çok korkarım,pislikler yaslm kızlar
dün evime hırsız girdiheryeri nasıl dağırtmış anlatamam.eşimin damatlık koldüğmeleri kayıptı onu bile bulmuş mall:)) polisi çağırdık haliyle heryeri beter ettiler (
hoşgeldin mucize..
ya safiş bende az önce gördüm torpili zaten bende tatlı krizindeyim akşam bir kurabiyemi yapsan en kolayından pöf sanada gönderim polipcim..
Günaydın kızlar.Şu bad two olayı bizi de vurdu sanırım.Anıl 2 gecedir kalkıyo dikiliyo ve yatağından çıkmak istiyo..Dün de uykusuz geldim , bugünde..Saat 4,30 da uyandı ve uyumak bilmedi.Sabah 6,30 zannederek yanından kalktım , meğer 7,30 olmuşOrda yatmıcam, büyük yatak da Bayışın yatağında yatacam diyo.Ben yanındaysam herşey iyi.Hiç böyle değildi, iki gündür perişanız Rabbim sağlık versin de başka bişi istemiyorum, çekecez..
Doğum günü menüzlerini hazırlamışsınız.Ben detaylı düşünmedim ama pastamız araba şeklinde mi olsa diye düşünüyorum.Yanına tatlı yapmıcam pek.Muhallebili bişi yani.Zaten pasta büyük ve doyurucu oluyo. Kurabiye ve börek olabilir.Geçen mantarlı börek yaptım, güzel olmuştu..Belli olunca menüyü aktarıyım size de..[/QUOTE
ahhh ahh bende kızımı son zamanlarda çok mu boşladım niye böyle şımardı diye uzuluyordum demek kasım bebişleri hepten depresif.
uykusuz çocukta zor oluyodur..hele çalışan anneler için..ahretim , meallem kolay gelsin size..
allahtan bizim hiç uyku sorunumuz olmadı..akşam 9:30 yatıyo sabah 8:00 kadar uyuyo arada su içmeye falan kalkıyo o kadar..
canım maşallah nazar değmesin bebişine.bunu nasıl becerdin sırrı nedir bana da bişöyle allah rızası için.ben 11 re razıyım.10 bucuk 11 de yatsın yeter
ne güzel ya bizimki anneci.ben paslıyorum babasına .bide kızlar babacı olur derler ama bizimki öyle cook duşkun değil.lore ben artık o yolları çoktan geçtim ve durumu kabullendim canım..,
ama eşime üzülüyorum..
1 sn boş kalamıyor adam eve gelir gelmez bizimki tepesinde..
dün tel vermişler eşime sim kart takacak düşün bi sim kart takmak ne kadar sürer..
takamadı..kuzu elinden alıp 3 kere attı..
yemek mi yeniz babası yokken..babayada yedirelim diye resmen tepiniyor ya..
eşim dün ahh bileim dedi..
benimki perişan..baba bileklliini tak bilekliğinii..eşim takıyor arada..
meyve getiriyorum babasının ağzına sokuşyuruyor bende alabilirmiyim diyorum hepsii babanın diyor..
ayy anlatsam roman olur valla..herkes biz böyle aşk görmedik diyor..
yasmın o barısma sahnesı cok guzel yaww
bız gozlerımden operek barısıyoruz
benı uzdugunde gelıp goz kapaklarımı opuyor bıttı dıyor
yanı barısmıs oluyoruz
ama babası varken altını bıle bana degıtırtmez
herseyını babasına yaptırır
sonra anneeee baaakkk der
çok hoş bi barışmanız varmış çanım bizimki küsmeden pek anlamıyor.bazen aglar gibi yopıyorum beni üzünce çok sinirleniyor ağlama diye kızıyor.bazende bişey olmaz anne boşver diyor
çok hoşsun canım teşekkürleralt komşusu gürültüden uyuyamayanlara,kocası düğüne gidipte evde hasta bakıcılık yapanlara,doğum günü çocuklarına,pastaların şekline ve mönülere karar veremeyenlere,iki ara bi derede kaynana çekiştiren masum gelinlere,herifleri alein delon gibi ilan-ı aşk edenlere,tesisatı gümleyip evi aqua parka dönenlere,buluşup fotolarınıda bizden esirgemeyen saydığım sayamadığım tüm tontişlere günaydınlar:teytey:
valla tam erkeklerin istediği gibi bir hanımsın erkekler genelde bu öözel günleri takip etmek hediye almak zorlarına gider yageçmiş olsun derine neyse cana geleceğine ama çalanda yesinde çıkaramasın inşallah. sercan günaydın ben pasta muhabbetine dahil olmadım konu hakkında pek bi fikrim olmadığı için bu doğum günü muhabbetini oldum olası hiç sevemedim ne yalan sölüyüm ne herifinkini ne kendiminkini nede oğlanınkini kutlamıyom.ruhsuzum herhal evlenirken herife peşin peşin demiştim hediye falan masraf etme ben sevmem diye oda bir aldı iki aldı baktı benden tık yok koyuverdi oğlanda çok isterse büyünce kutlasın sponsor olurum ama ben bulaşmam
geçmiş olsun.allahtan annelr hırsız içerdeyken içeri girmemiş.bizim komsu hırsızla içerde karşı karşıya gelmişti.slm kızlar
dün evime hırsız girdiheryeri nasıl dağırtmış anlatamam.eşimin damatlık koldüğmeleri kayıptı onu bile bulmuş mall:)) polisi çağırdık haliyle heryeri beter ettiler (
Kızlar slmmm mamamızı yedik geldik masamda bir kutu üstünde ismim pasiinim hediyelerimiz geldi çok teşekkür ederiz notunuza bayıldıkkk süper çok duygulandım valla
Hediyelerde çok güzel özellikle yemek setine bayıldım çok şekerler ardanında bayılacağına eminim süeter ve thşirt içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşım kesene bereket resimleri akşam ekleyeceğim
Mmmfcim ben kalkmasamda o kaldırıyor diyorsun zaten haklısın cicim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?