2008 Kasım Anneleri

lorecim bizde bakıyor zaten de
kardeşime bakıcı arıyoruz ya o mevzuyu konuşmaya karşı kapı komşuma geçmiş annem
buğra da gitmiycem ciye bağırmış falan 20 dk durabildim dedi
tabi hemen gelcem diye kapıyı kitlememiş
zaten kilitli olsa açamazdı
kancalı kilit var polis açamazdı dedi

gecmıs olsun
takıp eden bılen bırısı olabılır mı
sonucta evde cocuklu kadın oldugu bılınıyor
ve 20 dk arada eve hırsızlıga gırmek dusunduruyor ınsanı
neyse olan olmus allah beterınden korusun

ama böyle sadece menüyü yazmakla olmuyor,tarifleri de alalım şekerim liste halinde lüffeenn opuyorumnanaktan
o içli köftelereden bir gün bize de yemek nasip olur inşallah,anneciğinin ellerine sağlık.tarifler tarifler tarifler sositososito
tatlım senin bu külahta kek dediğin bizim İzmirdeki torpil mi acaba?
tarfiler plss opuyorumnanaktan
tarifler tontişimm

slm kızlar
dün evime hırsız girdi heryeri nasıl dağırtmış anlatamam.eşimin damatlık koldüğmeleri kayıptı onu bile bulmuş mall:)) polisi çağırdık haliyle heryeri beter ettiler(
canım benim çok geçmiş olsun Allah beterşnden saklasın.bende çok korkarım,pislikler ya

herkese selamlar
birazdan çıkıcaz evden,karşı komşumun babası vefat etti,cenazeye gidiecez.çok samimiyiz,aile gibiyiz onlarla,çok üüzldüm dedeciğin vefatına,20 gündür hastanede yoğun bakımdaydı.87 yaşında torun torba görmüş ve mutlu bir adam olarak öldü.Allah rahmet eylesin

Saphiş hoşgeldin kuzum one beaaa süper duruyooo poffffff cnm tatlı çekti ama yemek vakti yemek yemem lazım
Başınız sağolsun buarada mekanı cennet olsun dedeciğin

sedoş lore zaten benim yapım birden parlarım ama hemen yumuşarım oda bundan faydalanıyor ...
polipcim haklısın çocuklara silgi taktıkları gibi boyunlarına bende kaybedeceği şeyleri ipe dizeyim geçireyim benimkine heheheheheheh..:)))))))
valla sercanım gibi bende imreniyorum doğum günü hazırlıklarınıza.. sercanım üzülme tatlım benimde hiç bozmadık hersene yaşadığımız bir pasta kriziimiz var özenince tam tersi oluyor hakkaten...çok kafa yormuyacaksın sıradan bişey gibi düşününce daha güzel geçiyor herşey..
.

Günaydın mucizee saphira regl dönemi tatlı krizi olan bi kadının güahına girdiniz öbür tafarta nasıl ödeyecen ben emziren bi kadınım hadi bişiy olursa o kurabiyemi ya kekmi ne farkederki tarif versenizde yapamam ki ben ölüyüm ben o zaman ya:gitme:

mucizecim hoşgeldin hemşom
biz iyiyiz sen nasılsın
sercancım aman diyim sen fazla özenme
hepimiz özenince bişeyler ters gider ama seninki fazla olmuş sanki:S
ben hatırlıyorum sanki sizin d. gribini ayrı topik açmışmıydın
ayy diyince aklıma geldi ne deliydim ben geçen sene :)))bu sene de bişey çıkmaz inşallah beni delirticek
elimde bez hergün halı koltuk cam Allah ne verdiyse:)))
nazlıcım sakin ol canımmm
duymamazlığa gel o bay gürültülerden herkesde mevcut
seda diyon ya ne güzel kalkıyosun diye ben uyumaya kalksam adam sessizce gitmezki hapşur hapşur başımda gardrop kapakları açılır kapanır garç gurç hiçbişe yapamazsa kapıyı dannnn diye bi çeker çıkarken
hiçbirine uyanmazsam zaten arabayı geri çıkarır bayır yukarı ınnnnnnnnnnn sesi beni diker ayağa:)

hoşgeldin mucize..
ya safiş bende az önce gördüm torpili zaten bende tatlı krizindeyim akşam bir kurabiyemi yapsan en kolayından pöf sanada gönderim polipcim..

hoşgeldin mucize..
ya safiş bende az önce gördüm torpili zaten bende tatlı krizindeyim akşam bir kurabiyemi yapsan en kolayından pöf sanada gönderim polipcim..

Sağolda sen beni senin oğlanlarla karıştırdın çocukmu kandırıyon hem göndersende ordan buraya gelinceye kadar minyatür heykel olur bunlar taş kesilir neyse ben kuru kaysılarımdan yiyeyim bari ölüyüm o zamaannnsenağlama

safiş kız parça parça oldu ama komşunuzun babasının mekanı ennet olsun kalanlarada sabır versin..
policim anam belki azcık avutrurum seni diye şeyettimdi aman boşver bozma sen diyeti kuru kayısıya devam...:))

Kızlar slmmm mamamızı yedik geldik masamda bir kutu üstünde ismim pasiinim hediyelerimiz geldi çok teşekkür ederiz notunuza bayıldıkkk süper çok duygulandım valla
Hediyelerde çok güzel özellikle yemek setine bayıldım çok şekerler ardanında bayılacağına eminim süeter ve thşirt içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşım kesene bereket resimleri akşam ekleyeceğim

Mmmfcim ben kalkmasamda o kaldırıyor diyorsun zaten haklısın cicim :)

sapıs basınız sagolsun canım

ben hıc kurabıye sevmem
yemem de yapmam da sevmedıgım ıcın
bu dogumgunumuzde de olmayacak yıne kurabıye

karnım ac
sıte arızaya gecınce azıcık kıtap okudum kafam toplandı valla

canım begenmene cok sevındım
ınsa allah arda beyımızde begenerek kullanır hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…