2008 Kasım Anneleri

Kızlar şimdi derinle konuştum dün öğlen evlerine hırsız girmiş fotoğraf makinasını annesinin telefonunu cüzdanını almış adi herifler kaşla göz arasında kendisinede söledim ama burdan da yazayım dedim geçmiş olsun arkadaşım Allah beterlerinden saklasın

geçmiş olsun derine neyse cana geleceğine ama çalanda yesinde çıkaramasın inşallah. sercan günaydın ben pasta muhabbetine dahil olmadım konu hakkında pek bi fikrim olmadığı için bu doğum günü muhabbetini oldum olası hiç sevemedim ne yalan sölüyüm ne herifinkini ne kendiminkini nede oğlanınkini kutlamıyom.ruhsuzum herhal evlenirken herife peşin peşin demiştim hediye falan masraf etme ben sevmem diye oda bir aldı iki aldı baktı benden tık yok koyuverdi oğlanda çok isterse büyünce kutlasın sponsor olurum ama ben bulaşmam

slm kızlar
dün evime hırsız girdi heryeri nasıl dağırtmış anlatamam.eşimin damatlık koldüğmeleri kayıptı onu bile bulmuş mall:)) polisi çağırdık haliyle heryeri beter ettiler(

teşekkür ederim hepinize..allah beterinden korusun.dün bizim mahallede birçok eve girmişler.buldunmu kolunu elini bi yerini kesecen ki bi daha yapamasın.bence en kesin çözüm bu:)

slm kızlar
dün evime hırsız girdi heryeri nasıl dağırtmış anlatamam.eşimin damatlık koldüğmeleri kayıptı onu bile bulmuş mall:)) polisi çağırdık haliyle heryeri beter ettiler(

derin geçmiş olsun bişey almışlarmı malda canın yongası derlerevi dağıtmaları ve o soğukluk bi garip oluyor neyseki siz iyisiniz nasıl olmuş kapıdanmı girmiş

günaydın ,
aslında bugün bizde ytine erkenciyizde kahvaltı ettir ortalığı topla gelmem bu zamanı buldu...

bugün yine bir sinirle kalktım benim koca dün vesikalık aratttı bana bugünde armaları yok onu..
akşamdan diyorki yarın kalkmana gerek yok ben giderim sabah hışır hışır bişeyler arayıp yine beni kaldırıyor bir sinirle.. dün resimleri çekmecede buldıum örtünün altına kaymış.. bugün armalarını 2 saat arandım kanepe koltuk altlarında sonra çekmeceye baktım ikiside orda akşamdan koymuş kaybolmasın diye unutup sabah araıyor armalarım nerde uykulu uykulu benide dolandırdı...

sabah böyle tartışıyoz daha çok ben bağrınıyom akşam bişey olmamış gibi geliyor yağlı ballı sırnaşık.. sıkıldım valla..
zaten 2 yaş sendromlu iki çocuk peşinde koşturuyorum ne zaman bitecek bu sendrommm yoksa bende erken menapoza gireceğim valla..
aman kızlar yine açılışı aynı yaptım kusura bakmayın...
maytabım okuyunca yorumdan önce sarı kafaya baktım ne yakışıklı olmuş lenn yerim ben o mikroskobiği... dünde kontrol artı aşı varmış iyi atlattınız.. bizim keremle aynı kilosu bizimkide yeni aldı ama boyumuz 92 cm kaanda 94 benimkiler sırık olacaklar belli şimdiden...:))

derincim çoook geçmiş olsun neyse yinede fazla bişey alamamışlar daha kötüsünden korumuş...

burada olan olmayan herkese selamlar...

İyi bak derinim kol düğmeleri bulunmuş :) hey Allahım ya valla cezalar caydırıcı değil maddi adalet yok insanlar aç ee ne oluyor hırsız kapım sana sonuna kadar açık gel dağıt istediğini al polisim gel sende evimin içine mıç :)

slm kızlar

geçmiş olsun canım yaa neyse genede mala gelsin ne diyelim..inşallah bulunur emek hırsızları..

kızımı yedirdim geldim...gördüğüm kadarıyla yaş günü organizasyonları başladı..geçen sene çok özenmiştim o gün akşam üstü kızım bi rahatsızlandı domuz gribi oldu mileet evde biz dr daydık...eşim filan özendin bukadar kız hasta oldu dediler...zira idilin mevlütünede okadar özenmiştimki o günde hasta olmuştu...taaa hamileyken bi kıyafet almıştık onun hayaliyle yatıp kalkıyodum mevlüt günü kızımı giydirdim daha giydiriken bi kustu o cici battaniyesi yatağı ne varsa battı...şimdi bana diyorlarki 2. yaşına sakın özenme hiç bişe yapma...ama çokta istiyorum sizi okudukçada heves ediyorum ama ben bile korktum kendimden ne etsem acep bilmiyorum...bide kalabalıkta olcaz en az 20 kişi bide bayram öööfffff.....

Nazlışkom herifler birazcukun ayuuu misali ömerde ses yapmamak için uğraşırken bütün milleti uyandırır tam tersi hamurlarında var anam hepsi takoz o incalik bizlere özgü kuzum sinirlenme geçecek elbet bu günlerimiz :) biz belkim daha kolay unuturuz sendromları ama sende 2 dane delikanlı var

nazlı şu herifin elinden tut git bi fotosunu çektir boynuna as sen anlattıkca bana daral geldi nefret ederim evde bişeyler aramaktan.hadi yoruluyon falanda kurtuldun işte 2 denesinide büyütüyon biz napalım tam bitti derken bide kardeş yapmaya kalkarsak sil baştan başlıycaz

nazlımelek sınırlenme canım
senın bızden fazla sabıra ıhtıyacın var

polıpe hakkaten yaww ne hevessızmıssın sen oyle
kutlama yok hedıye yok
esım senı duysa bak ne kadar cok dusunuyor kocasını derdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…