2008 Kasım Anneleri

kıskanalım kıskanalımm..sende de ne hayal gücü var koremm :)))
lavinya, çilek hoşgeldinzi...

ooo süperrr eylenirik lavişim valla çilekom sen diğer arkidşlerde olsa tam süper olurdu neysem artıkın gönüllerimiz bir oda yeter birgün yollarımız düşerse hepimizin kapısı birbirine açık uğramadan geçemem ama norveçe gitmem zor olur artıkın çilekom kapılar sağa açık heryere uğrayabilirsin datlum
Ozaman yine büyük harflerle yazıyorum yanlışlığa karışıklığa meğil olmaması için

CUMARTESİ SAAT 2 DE BAKIRKÖY DE

yalnız kesinse lütfen beni tekrar bilgilendirin en azından mesajla
sedoşum bu iş sana düşüyor bana bi en son yapıyoruz veya yapmıyoruz diye msg atarsan çok memnun olurum.bazen kaçırıyorum hele cumaları yoğun oluyo :) sonra yoldan dönüyorum falan ayıp oluyo adama:))

Mmf beni co koturtmuyor bu oglan pc`ye.kk sayfasida acik olur ama arada yazabiliyorum..msn yi varya belk iaylardir acmiyorum,yok fistiiim silermiyim hic du acimda bi cee diyim sana.

Cnmmm bnmm yaaa öle deme bak zaten o gün üzüldüm ama bnm suçum değil biliosun en son Cuma günü burda netleştiririz buluşma olayını ona göre ararım seni cnm bnm
Buarada pınarı aradım piroşun doğum günü için eminönüne gidecekmiş eğer bir değişiklik olursa gelicem dedi haber vericek yani

Pasin
Mmmf
Seda_1983
Eylül
Derin
Piroş (belki)
Mysever (arayacağım)

Derinim buarada pınara çekilişi söledim ok dedi sevinçde ok der eylülede bi haber veririm oda netleşti 14 kasım Pazar günü de sevinçlerde kutluyoruz o zaman gerçi hoş sevinç bende dedi de ulaşamadım ona büyük ihtimalle orda olur hatta eğer kabul ederseniz madem bizi kociler götürecek onlarda katılsın yada dışarda beraber bişeyler yapsınlar onu da bi sevince ulaşabilirsem konuşayım

sedoss senin patlicanli tarifi yapicamda,simdi közlüyorum patlicanalri.biberleri közlemiycem dimi,onlari sarmisakla kizartip patlicanla harmanliycam.kasar koyup üzerne firina vercem..iyi ezberlemismiyim kuzum.

Yazayım tekrar çilekom

Patlıcanı közle bir tavada azcukun tereyağ ve normal yağ koyup bir diş sarımsağı ez azcuk pul biber kırmızı biberleri minik minik doğra yeşil biberide kavur iyice sonra patlıcanla karıştır üstüne bol kaşar hopppp fırına kaşar eriyip biraz pambeleşince çıkar tatlışkom

aaa çileko bende yapıcam bugün hatta türlü malzemem vardı ani bi kararla patlıcanları seda patlıcanı kabakları mehtap mücveri fasulyeler ölmüş zaten onları hakka teslim ettim patates yemeği yapmaya karar vermiştimki aşşa inşnce hamsiler klark çekti 2 kilo alıverdim valla akşam hamsi var mısırununda:))
ama patlıcanlı kaşarlı şeyi yapıcam bugün ille yıkadım bilem patlııcanlarımı
bende taze tarif rica ediyorum sarımsaktamı vardı patlıcanları közleyip ayrı tavada kırmızı biber yok onun yerine yeşil biberi kavurcam bide pul biber vardı başka ne vardı içinde :::://///

sağlıkocağına indim işim vardı ordan muhtarlığa ordan bime derken sonunda düştük eve
s.ocağından salatalık ,muhtarlıktan çokoprens,yoldaki bi teyzeden şeker ve çokonat tanımadığımız çocuklardan bi avuç cips sanki tadını biliyo ama öğrenmiş oldu tabii bu arada:S
hatta balıkçıdan balık istedide sakınn dedim adama :))
kısa günün karı kime benzedi bu çingene çıt çıt bilmem
9 köyle barışık

Ohh açıldı bune yawsss bakımı gece yapın demiii
Ahamda aynı arda mmmfem oda her yerde bişey alıyo yolda karnımızı doyura doyura geliyoruz :)
Yazın pazarda arabasında bende yan tezgahtan domates alıyorum neysem aldım gidiyoruz bir baktım arda salatalık almış bi güzel yiyor gül gül ölmüştüm ne zaman pazara çıksam ardayla her tezgahtan bişey alır eşşek geçen şeker bayramında markete gittik şekerleri ortaya koymuşlar sizmisiniz koya hepsinden aldı neredeyse eşşek kafa birde cebine dolduruyo :)

naber kızlar, kararlaştırmışınız buluşma işini hadi hayırlısı olsun.....
bende sedoşun patlıcanından 2-3 gün önce yaptım çok güzel olmuştu eşimde beğendi... hatta acelece közleyip yemeğpin yanına yaptım yalnız ben fırın yerine tavada yaptım kaşar tavada eridi üzerinde yinede süperdi...:))

bugün menüde dünden mercimek var kara şimşek yani..:)))
yanına pırasa yapıcam
kuzular içinde pilav ve pliç kroket var hazır olanından geçen aldı ben yorgundum yaptık kuzuların hoşuna gitti bugünde yapıcam kerem pırasanın havuçlarından yerde kaan sadece pilav yiyeceği için yanına ekledim onuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…