2008 Kasım Anneleri

selam güzel anneler
sabah geldim sonra hop elektiriklerim kesildi karşı apartman bişiler yapıyor bende yemeklerimi yaptım bendede çalı fasulyesi pilav var canım cacık istedi onuda yapçam şimdik

selam kızlar puanımı hesaplamak için girdim nete girmişken bir selam vermeden çıkmak istemedim bugün derslerim vardı katılamadım aranıza eve geldiğimden beri de ders çalışıyorum
güya işten ayrıldım yavrumla olayım diye sabah kalktığımızdan beri yavrumu görmedim daha :çok üzgünüm:

neyse şükür ne diyelim inşallah emeklerimizin karşılığını alırızda bugünlerimiz boşa gitmemiş olur :Saruboceq:

hepiniz iyisinizdir umarım yarın ve cumada giremeyebilirim ama aralarda böyle bi uğrarım mutlaka opuyorumnanaktan

iyi akşamlar sevgili kasım annleri,yine sayfa sayfa yazılar birikmiş oku oku bitmedi valla.

iyi akşamlar sevgili kasım annleri,yine sayfa sayfa yazılar birikmiş oku oku bitmedi sayfalar. siz çıkıyorsunuz ben griyom buralara özeniyom valla muhabbetlere.
buluşma ayarlanmaya çalışıyorsunuz.inş bu sefer kazasız belasız sorunsuz engelsiz buluşabilirsiniz kızlar.
lorem geçmiş olsun.bizde bir haftadır cumuklu cümüklu dolaşıyoruz.
biz dişlerimizi varla yok arasfı macun bulaşığıyla fırçalıyoruz.tadını çok seviyor emiyor resmen

ahh ahh nazlıcım bu gun 1 haftayı devirdik ama hala pek bi yol kat edemedik.,işine gelince soyluyor işine gelince yaptıktan sonra söylüyor.çok zormuş yaaa valla sabrım bitmeye başladı.muşabbalı alıştırma donlarından aldım habire don yıkıyıp kurutuyorum.günün tuvalet başında geçiyor.dün kızımın tuvalet kitabı diye bi kitap aldık belki heveslenir diye bakıyor bende yapıyorum diyor ama hala kendiliğinden anne çişim geldi demiyor hep ben sorup ben götürüyorum.zor işmiş vesselam.tabi her çoçuk da bir olmaz .benim arkadaşımın kızı bir günde öğrenmiş.bide erkekler daha kolay heryerde yaptırma imkanı var.çocukların kendini hazır hissetmesi yanında sende kendini hazır hissediyorsan başla canım.

iyi geceler
ayy çok yoruldum ya işten 16.30da çıktım kocişe sıkıldım hadi trabzona gidelim avm gezip,yemek yiyelim dedim öylesine sormuştum aslında o da hemen atladı tamam dedi eve geldim kızımı giydirdim gittik dolaştık geldik yeni geldik hemen attım kuzuyu beşiğine uyudu sıpacığımm :)))
bu arada emiralpin hediyesini de aldım ben çok beğendim eminim lorem ve emiralp da beğenir...
kendime de bakacaktım bişeyler ama yağmurla pek mümkün olmadı yavv kociş karlı çıktı yine spor çanta ve ayakkabı aldı kendisine sürekli idmanı oluyor çünkü...
neyse 4 kasımda lazerim var bu sefer yağmuru götürmem de aparım alışverişimi rahat rahat paracıklarım 15 gün daha dursun cüzdanda

gunaydın guzeller

dun aksam kocısın gonlunu yaptım bulusmaya ben de gelıyorum

tabıı ınsa allah kuzumun hastalıgı ılerlemezse
dun burnu akan oglum sureklı yanıma gelıp burnunu sıldırdı
keyfı yerındeydı gece yatarken de ılacını verdık ama gece cok huzursuzdu
cok sık uyandı
sonunda yanımıza aldık pozısyon alamıyor yavrum
dıkkat edıyoruz ınsa allah ılerlemez

lavısım canım cok sevındım
senın begendıgını bız de cok begenırız canım

Günaydın kızlar.Ben de bugün Denizkızının kuzusuna hediyesini postalıyorum.Herşey tamamdır:))

Lorem geçmiş olsun.İlerlemeden ilaç tedavisine başladığın iyi olmuş.Onlarda alışacak hastalıklara canım.Yapacak bişi yok maalesef..

Lavişim hediyeleri güle güle kullanın..Kocan sporcu mu tontişim???

selam kızlar
günaydın
buluşma benim fikrimdi ama kaynanam düğüne gidicekmiş eşimin arkadaşı evleniyomuş onunda düğünü varmış hepside gündüzmüş ay daraldım valla
cevriye diyoki aaa bakırköye bende gelirim
anne dedim ben bilmiyorumki orayı seni nasıl götüreyim
işte bilmemkim alır beni ordan
anne dedim madem düğüne gitmiicen bak çocuklara
aaa o zaman düğüne giderim ben:////
eşimde ya çalışıcam yada düğüne gidicem dedi bende çalışmazsan çocukları bırakır giderim sana valla düğünede nasıl gidersen git orası beni enterese etmiyo:S
yani muallaktayız kızlar
ciciananemizde düğüne gidicekmiş offffff herkesin evlenesi tuttu o gün
bizden bööle
gene bi sürü rüya gördüm tabire bakıcam şimdi

kız mmf ben sensız nasıl gıdıcem oralara
ben bılmıyorum kı
ayrıca kocıse senın bıldıgını ve benı goturecegını soyledım
valla sen muallaka gırersen bende gırıyorum otomatık olarak
ıkna et ısını ayarlada gotur benı superwomenım

yaa ayarlamaya çalışıcam lorecim herşey üstüste geldi bune yaa
buluşma ayarlayıpta gitmemek abese iştigal olacak biraz
elimden geleni yapıcam
olmadı ufağa bıraksam büyüğü alıp gelirim

tamam canım kısmet

kuzum ılacını ıcmemek ıcın yırtıyordu kendını
teleon actım nasıl dıye sormak ıcın
bır cıglık sesı ıcerıden
ufff nıye sevmezler kı ılac ıcmeyı

lavişim ve yasminim günaydın kızlar
yasmincim bi başını kaldıramadın işten güçten canım kolay gelsin
lorecim tekrar geçmiş olsun kuzuya inşallah ilerlemez

Lorem teşekkür ederim.Anıl paşam iyi şükür.Gözünde arpacık çıkmıştı üstünde, doktora götürdük, krem ve damla verdi.Fakat geçmedi.10-15 gün oldu ilacı bırakalı.Dün akşam arpacık gözünün içine doğru uç vermiş. Yine randevu aldım cumartesiye..Patlamak üzere arpacığı..Başka derdimiz yok canımcım:)

Bende dün lavişim gibi işten sonra daraldım çıkışta ömerle buluşup biraz gezdik yemek yedik rejime karar verdiğim için aklımda kalmaması için birkaç lezzetten kendimi mahrum bırakmak istemedim işte moduma sonunda girdim Pazartesi mazartesi beklemeden perşembeden rejimdeyim :) çok fena bi moddayım özlediğim ve beceremediğim bir mod inşallah azimle devam eder şu son 5 kilocuğumu da veririm neysem eve döndüğümde banyomu yaptım ojelerimi sürdüm sonrada bir güzel uyku çektim full motivasyonla işteyim içimde de yine anlam veremediğim bir mutluluk var :)Lavişim datlum ne güzel gezmişsin çocuklarla alışveriş yapmak gerçekten de zor ben yalnızken yada yanımda bir arkidşim varken daha rahat oluyorum hem danışıyorum hemde sakin sakin alışverişimi yapıyorum :)
Mmmfecim ayyy ne kaynana var kızz sende gül gül öldüm bakırköye geliimm eğer çocuklara bakacaksam o zaman düğüne gideyimm allam yaaa anlamak zor valla :) inat yapar gibim resimlerde de pek ton ton duruyo ama fettan teyze hahahhh neysem en son Cuma net olarak bilgi verin de ona göre iptal yada buluşalım cnmcım
Yasooo geçmiş olsun anıl paşaya yavrum nasıl canını sıkıyordur arpacık biran önce geçer inşallah
Pasinnn Mmmfff ayarlayın beaaa olmadı fathide kap gel haciii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…