2008 Kasım Anneleri

nazlıcım baş misafirimiz ol heryerden alırız biz seni özel uçağımı yollarım snaa sen yeterki he de kuşum
burdayken yapamadık siirtten buluşarak bi ilke imza atarız forsumuz olur hem:)

temam anlaştık özel uçakla daha rahat olur.evet bir ilke imza atrmam lazım. :)))boshayallersmile
bu didiğini rüyamda bir düşüneyim ben yinede :1closedeyes:

okusana kankam haftasonu bi norganize olalım dedik keyfimiz yerine gelsin
ne dersin gelirmisin sende
lüfffffeeeeeeeeeen gellllllllllllll:)))))
eylülede mesaj attım ama iletilmedi nosumu değiştiki anlamadım

kızlar ortak noktayı buldum BURSA
bize 4 ankaraya 4 izmire 4 daha ne olsun 8de çıksak herkes 12 de bursada olur:S
nazlıcım sende uçakla bi zahmet kuzum:)

Son düzenleme:
yok yok kızlar siz bu işin içinden çıkamayacaksınız ben bi el atayım...gelinn eskişehirde buluşun hızlı tren ankara ve istanbul hattı var.. geri kalanda artık diğer ulaşım arçalarıyla gelirler olmazmı...bak nasıl çözdüm iki dakkada::)))))))))))

işin şakası ama ne güzel hayali gibi görünen dostlukların gerçeğe dönüşmesi kıskandım sizi kızlaaarrr

bı mama yedım geldım karar verıldı mı sımdı

bence norvecte bulusalım
en ıyısı orası ben cok merak edıyorum
herkese tek vesaıt

kadıkoy olursa uca uca gelırım
bakırkoy olursa bılmıyorum ama kadıkoyden denız otobusu tek vesaıtle gelıyorsa gelırım ama yalnız
kuzu getırmem

bu arada saat aralıgı nedır
zıra kuzunun 2 yas asısı ıcın doktora gıdıcez cumartesı ona gore ayarlayalım

Mmfem eylülün iş yerinde teli çekmiyor sanırım yenibosnada ona bakırköy çok yakın oraya rahat gelir pasinim kuzuları almayız zaten ki iki lafın belini kıralım bende pek sevmem ama seçenek çok fazla rahat ederiz die düşünüyorum pasin kızzzz çok yakın bi deniz otobüsüyle 15-20 dk da bakırköydesiniz mmfeyle buluşun öle binip gelin biz sizi alak ordan olmam mı hacılar ne dersiniz

Son düzenleme:
bende gelirim öğrendim zati :))
öyle yapalım hacılar bakırköyde buluşalım bu haftasonu inşallah maşallah:))
derinde gelir dimi
lore senle kadıköyünde buluşuruk

yine buluşmamı varr
buğranın da dediği gibi waaaaoooowwww vay canınaa:)))) kayu seyretmekten böyle oldu yavrucak:)
bende gelmeye çalışırım artıkın bakalım:))

mmf olur canım bana uyar
herkes organıze olsun saatı ayarlayalım
bende aksama ne yemek yapsam acep de kocısın gonlunu calsam
yavastan yavastan kadıkoy dıye baslayıp bakırkoye lafı getırsem
neeee dıye gozlerını portlettıgı anda ne yaparsam tamam hayatım gıt arkadaslarınla dıledıgınce vakıt gecır dese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…