2008 Kasım Anneleri

saphişim bu yazıyı açıklarmısın anam

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 1 (bir) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size geri dönüş yapacaktır.

tontişler rep butonu amacına uygun kullanılmıyordu,yani rep butonu dediğimizde katılma katılmama durumuydu aslında.daha önceki teşekkürler butonu amacına uygun kullanılmadığı için kaldırılmıştı.şimdi böyle bir uygulama yaptılar bence gayet başarılı ve güzel olmuş,hem değişiklik iyi oluyor.bundan sonra katılma katılmama puanları olacak sanırım,yani rep gibi işte.

sedoşum o yasal yazı hemen her sitede yazar,site yöneticileri,kişilerin özgür iradesiyle yazdıkları mesajlardan sorumlu tutulmasn diye ve kişilerde bunu bilerek yazsınlar yazdıklarını diye,bildirmiş oluyorlar

hoşgeldin laviş
bizimi gördün kıss:))) valla aynen öyle edalara devam buğra da
gelmeee sevme gitt ısırmaa öpmee hepsini sıralrıyo arka arkaya
gören de çocuğu devamlı skışıtıyoruz sancak
ben öyle skıtıya gelemem hiç onu da anlayabiliyorum fazla skıştırmıyorum
ama yine de yaranamıyoruz herife:))))
bende diyorum senmisinnn bana laf eden daha bişey yapmadan
bir dalıyorumm gıdılarına gülmekten çatlıyo:))

adem güneş amcamız normal diyomuşş
rahatım ondan
benimki tam bir sendromlu böcük(
ergenliğinde yandım anacım ben(

Kızlar şimdi bi adam aradı dio ki buyrun dedim sağa bişey sölicem benim sesim bağa dönüyor nie telefonunuzda arıza vardır dedim heee öyle miiiii
Bak şimdi bişey daha söliyecem bu heyçesbici var ya onu sağa şikayet edicem allam yaa ne insanlar varrr :)
Kızlar nelerle karşılaşıyorum bir bilseniz burda konuşurken bilem kendi kendime gülüyorum çok komikkk :)

dün akşam bende hamsi yaptım ayıkladım pişririken memo uyandı onu besledim ön besi olarak cevriye geldi koltuğuna kuruldu bi tabak bi bardak getir yaa sofraya ayaklarım totoma yapıştı resmen koşturmaktan bişeyin ucundan tutiim demedi kimse
eskiden balıkları kociş yapardı zorla yedrirdi bana şimdi ben istiyorum ya kimse oralı değil sıkıldım artık biride yapsında ben yiyim:///
bugün kızgınım cevriyeme anlaşıldığı üzre
bebeyede bakmııcak zaten tek umudum kociş
[/B]

sedaım bide şubede çalışsan var ya yandın heee benim bi bankaya girme işim var ama mesafe uzak çokz or olucak burda rahatım her yönden ama ne bileyim ya şube trabzonda açılacak hergün 45 dakika yol 7 tl gidiş 7 tl geliş bana ne kalacak 1,5 ay zmanım var bakalım vericem bi karar sırf o denyolarla uğraşmamak için bide stresinden korktuğum için şüphelerim var babam zamanı doldu hemen emekli oldu çok stresli yani...

beraber oturmuyoruz beraberde yemiyoruz ama haftasonu kahvaltılarımızın ve balık sofralarımızın olmazsa olmazıdır kendisi
kamber misali
aramız iyide işte neden iyi
bana geçen gün eşimin teyzesi kızı taşınıyodu neden temizliğe gelmedin dedi bende herkes kendi işinden sorumludur bende doğum yaptım 3 kere kimse bana temizliğe gelmedi lohusa şerbetimi bile kendim yaptım hep kimse de bişeye ihtiyacın varmı demedi hariçten gazel okumak ne güzel valla
memoda acil doğum yaptımda kimse demedi evini temizleyelimn diye kadın tuttuk hastanedeyken üstünden bişeyler yaptırdıktı
cevriyede kadının böyle deiğini duyunca benim gelinimken misafirim gelince banamı çıkmıyosun bişeymi yapıp getiriyosun diye göya bana iyi yapmışın diyo laf soka soka neyse dedim sabır ona bişe demedim
izmirden geldiğimizde de ev boş ya bu mercimek pirinç sebze falan getirdi yoğurt zeytin cart curt kuruların içinde siyah siyah böcekler geziyo alıcağam cevabı bildiğim için ona bişey demediömm ama çöpe gitti çoğu yaş sebzeleri mesela domatesi ben direk o haldeyken atarım her yeri küf vıcık vıcık ıyyyh o halde getirebiliyo
dünde diyoki ben sizede bakıyorum !!!!!
geçen gün bozulmuş yemek getirdi ama yemek kaynıyo bide mehmete yedir diyo kapıdan almadım anne bozulmuş bu dedim yaaa gelen birine yediriim bari
pirinç çorbası getirir içinde kurtlar yüzer
derki her yaptığımdangetiriyorum
e getiriyosunda direk çöpe dökülüyo günahına ben giriyorum
yanii anlııcanız sanki benim sessizliğimden kaynaklanan bi anlaşma söz konusu aramızda

mmf sabırlıymıssın valla
ben cok sabırsızım galıba yaa
ben dayanamıyorum boyle muhabbetlere
hıc sevmem kendının ıstemedıgını baskasına teklıf edılmesını

bızde benzer durum olmustu
katıyen kendılerının kabul etmeyecegı durumlarda benım yapmam ıcın dıretıyorlar otorıte kurmaya calısıyorlardı
ben dayanamıyorum bu muameleye

maytabım valla iyi sabretmişin...
hani biliyorsunuz ben ist. dayken teyzemiz vardı oda yemediği şeyleri bize verirdi tabi Allah günah yazmasın ama çöpe giderdi..birde yediriyom içiriyortum diye övünürdü..
bi bayram eli boş giittk ilk bayramımızdı b en nebilem bişeyler gidermiş kaç ay bellemişti gelen çikolatalrı göstermişti bana ondan beri her gidişimde ufakta olsa ya bişeyler yapardım yada markewtten meyve ıvır zıvır alır öyle giderdik...kıymetede geçmezdik yinede ay şükür kurtuldum yaaa ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…