2008 Kasım Anneleri

bizimkine de öle vermeye çalıştım ama yemedi hemen çıkartıyor ağzından şokellayı kesin yer ama çokta sağlıklı değil diye vermek istemiyorum alsammıki acaba

Polipe hatun harbiden yemeyen çocuk kabız olur.Barsak tembelleşir 3-4 günde bir yapar.Yiyoki hergün yapıyo:))

normalde yer çok obur değildir ama yemekde seçmez ama ne biliyim şu 1haftadır dişler başladığından beri sofraya pek eyvellahı yok.yarım armut biraz makarna az patlamış mısır azda simitle dün bitirdi günü.belkide yetiyordur bugünlerde ona bu kadarı ama ne biliyim işte titizleneceğim tuttu

tam geldim şuraya iki satır yazdıım komşum geldi kahve muhabbet derken şimdi gitti bende geri damladım buraya,

polipe anlıyorum seni yemek yemediğinde o gün kendimi çok mutsuz hissediyorum.bizim kahvaltı klasik hliç değişmez hergün bi tane rafadan yumurta kaşık kaşık o yenir olay biter eğer isterse 2-3 tane yeşil zeytin.baldan reçelden acaip tiksinir peynirin tadına bakmaz önceleri kaşarı ıssıra ıssıra bidilim yerdi şimdi ağzına surmuyor süt anca kokopoks hevesiyle içerse içer yoksa sevmiyor .kalsiyum eksik bizde,

hepatit A 2 doz birini biz cumartesi olduk diğeri haziranda

selam, öğlen kociş geldi yemek hazırla ta 3e doğru gitti bende kuzuları yatırdım bir güzel duş yaptım şimdi canım kahve çekti sıcak sıcak onu yudumluyorum...

kahvaltılardan konuşulmuş malesef benimkilerde sorunlu peynir zeytin bal reçel yeme huyları yok yumurta yerlerdi omlet yada haşlanmış şimdi bıktılar heralde 15-20 gündür onuda yemez oldular artık bende hep yufka bulunduruyorum kaşrlı gözleme yapıyorum krep yapıyorum çikolata sürüp yiyorlar kerem öyle sade seviyor.. bugün omlet yaptım pewynirli belkiş uzun aradan sonra yerler dedim yok sadece kereme yedirdim kaanda çikolatalı ekmek yedi.. bizim yemeklerde sorunumuz var kaan yönünden kerem çok seçmiyor yemek şükür...

kızlar sizler deyince söyleyim ben hepatit A yaptırmadım sorun olmaz sanırım çok gerekliyse yaptırım bende..

leke sökücü surup bekletmeme rağmen mandalina lekeleri aynen geri çıkmış makinadan sagolsun bizim kız mandalinayı eme eme yediği için bütün kıyafetleri mandalina lekesi.

kızlar bıcırıkların çamaşırlarını halen ayrı mı yıkıyorsunuz.ben artık bizimkilerle atsam mı diye düşünüyorum

o mandalına lekesıne ben de sınır oluyorum mucıze

yasmınım hayırdır enıstem yuzunden mı avatarındakı yarenlerı sırt sırta verdın
sız de mı oyle kustunuz
zıra oyleyse eger bu cılvelı kusme oluyor benım nezdımde

ben karıştırmıyom dimi senin yemek seçen tombik böcük dimi:26:
hepatit a okula başlayıncaya kadar bekleyebilir dedi bizim dr fiyatıda uygun nazlıcım.

Offfff bizimde mandalina lekesi var kıyafetlerimizde ve çıkmıoooo ne gıcık yeni aldığım bi kaç şeyde olmuş kaldı öle malesef ,
Patates diyeti mucizem 3 gün boyunca sadece haşlanmış patates yiyorsun patates yiyorsun sonrasında normal diet yapıyorsun ben geçen 10 kilo verdim 2 ayda bu patates diyetinide 2 ayda 2 kere yaptım detoks gibi birşey yağ yakmıyor ödemler gidiyor

anladım sedacım .lahana diyeti gibi bişey.ben tek seçenekli diyetleri hiç yapamam zor yani.kızı aşıya götürdüğüm de diiyetisyenimle karşılaştım kadın aferin korumuşsun kilo almamışsın gel haftaya da bi yağına suyuna bakalım dedi.yağa suya bakarsa keesin yağlardan aldığım çıkar ortaya,ahhh nerde bende lore gibi bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…