2008 Kasım Anneleri

Ufff nazlişkom böle toplantılar olunca diet gerçektende çok zor ama işte illaki oluo bide sosyal yaşantı canlıysa dikkat etmekten başka çare kalmıo
Lavişimmm cnmm hoşgeldin arkidşimm resimler süper bayıldım cimcime nasılda
güzelleşmiş öle maşallah kuzuma

ben geldım

sedacım anladım canım senı dıyet sendromu sarmıs
sevkate ıhtıyacın var senın

yasmınım ne dıyecegımı bılemıyorum kocana
yanı senın gıbı bır kadına bu kadar ezıyet edıyor ya
hakkaten gamsız bu adam
sen kı gecım erbabısın senı bıle cıleden cıkarıyorsa kımbılır neler yapıyordur

nazlım sevındım canım gezmıssınız ne guzel
kuzenımın esı kalamadı guneydoguda gerı geldı
kuzenım yalnız kaldı orada cok tehlıkelıymıs

hava soguk gıbı ama ben yanıyorum
asırı hareket ettım ondan mı acaba
benı de ısler gerıyor bugun yıne
yenı bır ıs aldık cok gerılıyorum nedense

evet kızlar meyveleri dalından koparıyoruz taze taze valla süper bişey,Nazilliden ayrılırsam birgün en çok buna üzülürüm heralde,gerçi dedemler falan gönderirler ama kendin koparmanın tadı da eğlencesi de başka

nazlımeleğim senin gelin süper valla,hızla büyüyorlar ikiside,ama sana acı bir haberim var,senin gelin oğlunu benim oğlanla aldatıyor aman ikisi bir anlaşıyorlar sorma öteki garibimi dışlıyolar bazen,gerçi ikisininde kavga ettiği oluyor ama ikisi de haşin olduğu için hoşlarına gidiyor

yasminim bu adam büyür diye sabırla bekliyoruz ama boşa bekliyoruz sanırım can çıkmadan huy çıkarmı hiç ne desek boş canım benim allah sana sabır versin ne diyim

sedoşum özelime hala bişey gelmemiş tatlım

kızlar ya
buğra bir yaramaz oldu sormayın
canımı çıkardı haftasonu
uyumuyor yemiyor
sürekli tepiniyor koltuk tepelerinde
allaha emanet kafam gözüm demeden
atıyor kendini üstümüze
ay ne zormuş nerden çıktı bu yaa(
çılgın çocuklar gibi oldu yani anlatabildim mi

ben geldim...
mücver yaptım yanınada mercimek çorbası akşama başka şeyler düşünecem yemek olarak.. kuzular sevdi güzel yediler mücverden...

lorem evet tehlikeli çoğu yer ama gidip gwelince oralara kendi bulunduğum yere şükrettim arada kalıyor merkezde olay olmuyor (ilçeleri biraz sorunlu sanırım)normal illlerden farklı değil şimdilik..

meleğim aşk olsun ya sen ansıl arabulucusun hem bana yap kız sonrada kendi oğlunu sok devreye olmadı ama böyle aman neyleyim benim oğluma başka kızmı yok daha güzelini buluruz biz bikeremmmm:76:

hem ne oluyor burdan kim kime neler gönderiyor kızlar ben fransız kaldım olaya... ayrıca bişey sorcam facede herkes değiştirmiş profili çizgifilm kahramanıyla ne oluyor biri bişey desin :88:

Arda da aynı derinim takla atıyor manyak durmadan birde yetenk sizsiznizi izliyoruz ya orda dansçı çocuklar çıkıyo onlara bakarak oda aynısını yapmaya çalışıyor koltukta ayakta zıplayıp tak birden oturuyor ödüm patlıyor bir yeri kırılacak die ama işte napan öle eğleniyo sıpalar :)

valla çok korkuyorum bir tarafını kıracak falan
ben sevmem hiç böyle şakaları oyunları
en sanir olduğum şeydir
korkarım ödüm patlar
çocuk laftan anlamaz bişey oldu
kızmaktan da anlamıyor
gülmekten patlıyor

selammmmm arkadaşlar

okudum ama aklımda doğru duürüs bi şey kalmadı.ama anladığım kadarıyla hemen hemen herkesin haftasonu yoğun geçmiş.bizde baya yoğunduk cumartesi betülün aşısını yaptırdık.birdaha ki aşımız haziran ayında bitmedi gitti şu aşılar.betül yaklaşık 3 aydır kabızlıklık çekiyor.dr kefir içir dedi artık çoçuğun popodan kan gelmeye başladı sinirim bozuluyor görünçe.gecede 3 kadar ağladı karnım ağrıyor diye fitil attım öyle uyudu garibim.(polipe şimdi diyecek yine bi çoçuğa bakamadı diye neyse ben susuyum)

yasmin dişci stresini anlıyorum canım inş kolay geçer.

bizim son azılarda bağırta bağırta geliyor.akşam yıkarken sırt kemikleri çıkmış kuzumun gül gibi soldu yine çok ama çok üzülüyorum.hayırlısı artık diyorum.iştahıda kaçtı kendimi beceriksizmişim gibi hissediyorum böyle dönemlerde çocuğa bakamıyormuşum gibi ne biliyim işte

derin seninki erkek hadi yakışır onada bizimki kız oda aynı koltukların tepesinde nerdeyse duvara tırmanacak iki koltuk arasında sallanmaya çalışıyor yiğenimden görmuş beceremeyince ağlıyor delu

nazlım cocuk tacızıne karsı bır protesto dıye bılıyorum canım

mucıze gecmıs olsun canım
kabızlık cok zordur bılırım
hurma donemı su an bol bol yedırsen faydası olur sanırım

atlama sıpalama huyu bızı de cok korkutuyor ama cok mutlu oluyor sıpa
koltukların yaslanmamıs gereken yerlerınde gezıyor her gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…