günaydın bacılar dershaneye gidicem az sonra sizlere bir sabah öpücüğü vermeden gitmek istemedim
öncelikle çileğimin kardeşine bişey olmuş sanırsam geçmişi okumadığım için bilemiyorum çok geçmiş olsun şimdiden,
sedoşum Arda'ma da geçmiş olsun bu mevsim böyle valla herkes hasta,o yüzden havaların soğumasını istiyorum aslında evet soğuğu sevmem ama mikroplar biraz kırılır en azından
ve daha özel mesajına bakamadım şimdi bakıcam vaktim olursa yada öğlen gelince bakayım
lorem ve hilalim evet mevsimselde olabilir ama kronik olduğunu düşünüyordum artık bir türlü geçmek bilmeyen yorgunluk ve uyku hali,ama geçenlerde eşimin aldığı ilaç işe yaramaya başladı sanırım en azından sabahları daha dinç oluyorum, düşünsenize derse gitmeden kahvaltı hazırladım arada da buraya geldim, haa uyku hali hala oluyor zaman zaman,hatta oğlanla beraber öğle uykusuna yatıyorum yatmasına ama yine de önceki halimden daha iyiyim şimdi vaktim yok eve gelince ben size onun adını atayım özelden
yasminim ohh be valla çok sevindim dünden beri aklımdasın hatta akşam arayacaktım belki konuşaMIYOrdur diye aramadım ben bile o derece tırstım yani
bizde dün sizden ayrıldıktan sonra bahçeye gittik akşama kadar oradaydık hem meyve topladık hem koştuk oynadık iyi geldi valla,eve geldik eymen hemen sızdı tabi,biz o arada yemekten sonra kışlıkları çıkardık falan onun sonuna doğru eymen kalktı zaten,onun yemeğini yedirdim cümleten banyo yaptık falan sırayla tamam biraz oynadık yattık
şimdi iki saat dersim var,oradan çıkıp sağlık ocağına gidicem boğazım ağrıyor hala birde balgam gibi bişey vAR hala geçmedi onun için ilaç alıcam,ordan dönerken çarşıda bir tur atarım oğlana bot alasım var bakalım beğenirsem bir tane alırım
öğleden sonra evdeyim şimdilik gelince yazarım öptüm hepiciğinizi