2008 Kasım Anneleri

hoşgeldin asortikaaaa
derin kııı bugün alıngan günümdeyim boşver anam kendi kendime yazıom ben kısır sen kumpir ayça börek sevinçle konuşmadım daha piroşta bişeyler yapar
Kıssss mucize karusu sen diet değilmiydinnn ben mi yanlış anlıom bahsetmeyin mamalardan kafamda tilkiler dolanıyoda zor zaptediyom kendimiiiii

uleynnn gitme vakti gelmiş hiçççç farkında bilem değiliiimmm haydin öptüm hepiniziiii bugün alıngan bakalım yarın ne durumda olucam bugün bitirdik patatesli birinci günü bakalım dayanabilecekmiyim 2 gün daha herkese iyi akşamlarrrrrrrr

Son düzenleme:
5 çayı düşüncemi ve yanındakileri akşam yemeğime saklıyorum.sedacım tamam sustum özür.
buradaki muhabbeti protesto edip kızımı almaya komşuma çıkıyorum

selam millet,canim sIkkin erkek kardesimin omzu kirildi mac yaparken.Dolayisiyla suratim düsük dünden beri.Aklim ora kaldi.Bugünde misafirim vardi,yeni gittiler.

gunaydınnnn
nasılsınız kızlar
ben kronık yorgunum sanırsam
cok halsız ve yorgun hıssedıyorum kendımı

seda hayırdr
sılmıssın yazdıklarını ama hıcbır sey anlamadım
benım bılmedıgım bır sorun mu var

Günaydınn kızlar
Moralim çok bozuk arda dün eve gittiğimde hapşırıyordu peditus verdim burnu tıkanmış sprey falan sıktım uyuduk gece sen bir öksürükle kalk ağlıyo yavrum nasıl ses geliyor öksürünce içim gitti sıcak süt falan yapıp içirmek istedik ama istemedi sadece su içti biraz öle uyudu ama sürekli uyandı sabaha kadar düdük gibi ses geliyor öksürürken hangi ara üşüttü anlamadım yaaa pofff annemler bugün muayeneye götürecekler şurupta içmiyor dün vtamini içirene kadar canımız çıktı nasıl bir yöntem bulucaz bilmiyorum ya
Çilekom geçmiş olsun cnm
Pasinim günaydın neyi silmişim anlamadım

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
bende lorenin dediği gibi kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum(
havalardanmı acaba bu durumumuz..
işlerde çok..
offfff offfff..şimdi evde sıcacık yatağımda olmak isterdim:)))

Günaydın kızlar.Dün 20lik dişimden kurtuldum şükür.Çok kolay oldu.Uyuştuktan sonra gözlerimi kapadım ve kocaman dişimi elime verdi doktor. Hiçbişi hissetmedim.Sonrada 2 dikiş attı.Doktora sarılıp öpecektim.Ama öncesi korkunçtu.Güm güm attı kalbim sıramı beklerken:) Bir de kalbim çok acıdı.Herkes eşiyle gelmiş oraya.Benim suçum neymiş ki, ne kadar kıymetsizmişimki yanımda yoktu kocam.Eve gittim, oğlumu yarım yamalak sevdim dişden dolayı, sonra gelmiş acıdı mı diye soruyo eşim.Hiç konuşmadım, ittim..Bana kırılıyorum bak diyo..Randevum 6,15 di.Eve 8 de gittim.Arayıp da sormadı bile terslik mi var diye.Sonra da kırılan o oluyo.3-4 Gündür yatağımı da ayırdım.Akşamda mutfakda oturdum.Ne istiyosa yapsın..İçim çok acıdı dün..

Çileğim geçmiş olsun erkek kardeşine.Nasıl maçmış o.Amerikan futbolu mu oynuyolar.Tövbeee..

Sedacım geçmiş olsun.Portakallı balık yağı var.Anıl portakal suyu diye içiyo onu seve seve.Denesene..Markasını facede yazayım.

Lorem ve Hilalim günaydın..Halsizlik hepimizde.Bebelerimiz pek yoruyo

cılegım gecmıs olsun kardesıne canım

yasmınım gecmıs olsun
anlasılan dısınden daha cok kalbın acımıs
dısının acısı gecmıs ama kalbının acısı gecmemıs
allah esının kalbıne bıraz daha ınsaf merhamet versın
senın kıymetını anlama duygusu versın canım

seda gecmıs olsun canım
bılmıyorum dun cılvelı kusme yazısı ıle alakalı yazıp sılmıssın ama ben de bılmıyorum ne oldugunu
kırıldın mı dıye dusundum

hılal yorgunum
sanırım en cokta ruhen yorgunum

Yasom günaydın demek ağrısız acısız oldu hee korkmak yersizmi ne dersin anlattıklarından bunu anlıyom şekercim
Kocişine gelince huyunu suyunu sen daha ii bilirsin tabii ama eğer işi olmayıpta yanında olmadıysa üzücü insan eşiyle problem yaşadığı zaman kötü oluyor ömür paylaşacağımız insanlardan da bu davranışlar olunca konuşarakta anlaşamayınca olay çözümsüz bir hal alıyor inşallah çok geçmeden değerini anlar cnm nediim
Pasinim sen dün öle yazınca bende neden durduk yere böle yazdı üstüme mi alınayım dedim sonrada sildim gereksizdi dedik ya alınganlık üstümde buaralar
Arda beye kullandığımda da portakallı demirde var içinde tadı da güzel ama işte şuruptan nefret ediyor dün içirene kadar canımız çıktı püskürtüyor nefesi tıkanıyor offf offf napıcam bilmiorum şimdi hastada oldu doktora sorayım bakalım ne önericek

günaydın bacılar dershaneye gidicem az sonra sizlere bir sabah öpücüğü vermeden gitmek istemedim

öncelikle çileğimin kardeşine bişey olmuş sanırsam geçmişi okumadığım için bilemiyorum çok geçmiş olsun şimdiden,

sedoşum Arda'ma da geçmiş olsun bu mevsim böyle valla herkes hasta,o yüzden havaların soğumasını istiyorum aslında evet soğuğu sevmem ama mikroplar biraz kırılır en azından
ve daha özel mesajına bakamadım şimdi bakıcam vaktim olursa yada öğlen gelince bakayım

lorem ve hilalim evet mevsimselde olabilir ama kronik olduğunu düşünüyordum artık bir türlü geçmek bilmeyen yorgunluk ve uyku hali,ama geçenlerde eşimin aldığı ilaç işe yaramaya başladı sanırım en azından sabahları daha dinç oluyorum, düşünsenize derse gitmeden kahvaltı hazırladım arada da buraya geldim, haa uyku hali hala oluyor zaman zaman,hatta oğlanla beraber öğle uykusuna yatıyorum yatmasına ama yine de önceki halimden daha iyiyim şimdi vaktim yok eve gelince ben size onun adını atayım özelden

yasminim ohh be valla çok sevindim dünden beri aklımdasın hatta akşam arayacaktım belki konuşaMIYOrdur diye aramadım ben bile o derece tırstım yani

bizde dün sizden ayrıldıktan sonra bahçeye gittik akşama kadar oradaydık hem meyve topladık hem koştuk oynadık iyi geldi valla,eve geldik eymen hemen sızdı tabi,biz o arada yemekten sonra kışlıkları çıkardık falan onun sonuna doğru eymen kalktı zaten,onun yemeğini yedirdim cümleten banyo yaptık falan sırayla tamam biraz oynadık yattık
şimdi iki saat dersim var,oradan çıkıp sağlık ocağına gidicem boğazım ağrıyor hala birde balgam gibi bişey vAR hala geçmedi onun için ilaç alıcam,ordan dönerken çarşıda bir tur atarım oğlana bot alasım var bakalım beğenirsem bir tane alırım
öğleden sonra evdeyim şimdilik gelince yazarım öptüm hepiciğinizi

günaydın dişi kaplan ve erkek aslan anaları

çileğim çok geçmiş olsun geçmiş olsun kolu bacağı kırılmamış ya gündelik hayatını çok zorlardı olacak o kadar sportmen adamın vukuatı

yasmin çok geçmiş olsun dişçide bayılıp kalmamışsın darısı dolguların başına.eş durumuna gelince herkezde mevsimsel yorgunlukla karışık bi alınganlık potansiyel kavga hali var sanırım.dün ayşe armanı okuyordumda kocasıyla 3 gün romaya tatile gitmişler baş başa sokaklarda bi yudum içki bir öpücük falan diye anlatıyorda.hepimize tatil ısmarlayasım geldi heriflerle ihtiyacımız var sanırım

seda patates diyetinde başarılar dilememişim dün hadi bakalım.arda paşayada geçmiş olsun inşallah...ardanında burnu tıkanmış dün gece bayramdan beri bitmedi sokak çocuğu gibi koluna burnunu silip duruyor.benimki şu serum fizyolojiktende damlatmıyor.bende akşam biberiye yağını sürdüm parmağıma birazda el kremi elimde biraz çevirip sürdüm burnunın önüne kafasına rahatladı azıcık.vitamin içmiyor demişsin ya pekmezde aynı işi görür bide ben vitamin yerine her kış kendime cezerye tarzı bişey yapardım tam çocuklara göre yazayım tarifide yapıp yedirirsen oda tam bi bomba.ha bide banyo suyuna ben biberiye yağını damlatıp yıkarım bazen vücuttaki yorgunluğu alıyor ısıtıyor bide mikrop kırıyor.bakarmısın içimdeki maranki canavarı çıktı yine

ee başka ne diycektim ha fotoları hala atmadılar dün ardayı alırken öğretmenine tekrar söyledim atında bastırıcam fotoları falan diye unutmadım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…