2008 Kasım Anneleri

cılegm ben senın hızına yetısemem kı ama

gulızım hosgeldın canım

kız polıpe yoksa sen erkekmısın
kadın muhabbetınden de hoslanmıyorsun zaten
yoksa bızım yazıstıgımızı bılen herhangı bırımızın kocısımısın
ın mısın cın mısın :97: :82:

hosgeldın gulızım
eylul hastalanmıs gecmıs olsun
bıtırebıldınmı ıslerını sık sık gel ozledık yaa
hoşbulduk ıcırım..
işlerin tam sıkışık olduğu canımm.ay sonuna kadar böyle gider..
bende sizleri özledimm..hep aklımdasız..

hoşbulduk loremm..
aaaa polip erkekmiymişşş :)))
göstermedinmi kız daha gül yüzünüü..ne o görümlükmü istiyonn :)))

bu satlerde bi beni görme kriziniz tutuyo sizin coştunuz yine
disko nerden çıktıki töbe ben gitmem öle yirlere kınalarda oynarım namahrem
seda foto yok anam gelmedi gelince koyacam gince koyacam koyacam gelince:98:
kız pasin hangi erkek bu muhabbete katlanır bilemyiom yani ben bile seda nın bu paylaşımları yüzünden daralıyom :76:

topraam ben seni gördüm sankim hıh neyse koyacaz dedik amma uzadı iki gözüm ağzım burnum kolum ayağım popom var işte bende insanım walla:97:

cılegım nasıldı aksam fılm begendın mı

polıpe valla merakımdan degıl aslında
ama nedense aklıma oyle geldı
olur olur erkeklerın sırf kadınları keklemek ıcın yapamayacakları sey yok bence
sen oylesın demıyorum da aklıma o geldı dıyorum yanı anla
onun ıcın merakları gıdersen super olur kanımca

slm fıstıklar
bugün piroşun altını bağlamıyorum uyumadan önce açtım tuvalete götürdüm yapmadı yarım saat sonra altına yaptı temizleedim giydirdim uyurkende bağlamadım altıne poşet serdim onun üstüne de ince battaniye yapmazsa hemen tuvalete götürcem uyanınca alışır inşallah çünkü hep çişi geçiyo artık ve kızarıyo poposu

pıraye hosgeldın canım
bızım dana da gecırıyor bazen
ama artık hep gıdıp perdenın arkasına saklanıyor sebek
yıne de cesaret edemedık bahara kadar
kızlar cabuk alısır derler umarım basarılı olursunuz canım

yasmınım elındekı ısı halledınce gelırım demıstı yok yıne

yasmin enişteyle barıştımı bilen varmı:97:

kızlar bir iki gündür arda kraşte surat yapıyormuş herkeze dünde birini dövmüş dövdüğü adam 4 yaşında gerilip bi koysa uçurur benimkinibahanemi arıyom kendime bilmiyorum ama içime dert oldu dün tembihledim vurma arkadaşlarına diye pat küt vurmuyummu diyo eşek ben napsam bilemedim şu ev ofis işini araştırsammı çocuğun düzenini hiç bozmasammı
:97:

yasmınım hosgeldın canım
hakkaten basın derde gırer ayrılırsan sen hıc ayrılma canım
avatarında kı gıbı guzel guzel sev ogret ona herseyı

polıpe ben kres ıslerınden anlamadıgım ıcın bırsey dıyemeyecegım
en ıyısını yıne sen bılırsın

İki arada bi dere sıkıştırdın beni yine lafın arasına deli karı mı desem erkekmi desem travestimi desem ne desem sana beaaaa hatçişşşş karusu puahahahhhh

aa bugün çok akhve içtim ya bir kendim bir komşuyla kupaylada içtim öğyk geldi kuzlarda yeni uyud sayılır yemek yapmaya gidecem gidemedim bir türlü..
piroş ne güzel sanada kolay gelsin.. artık ucundan başlamış çoğu tuvalet eğitimine darısı bana en çok ben zorlanıcam heee 2 bebeyle..

güliz sende hoşgeldin nasılsın tatlım işler yoğun sanada kolay gelsin..

polip kız az önce benim oğlanda komşunun 3 yaşındaki oğlunu dövdü rahat vermedi ya kahvenin yanına kurabiye koydum çocuktan kurabiye istiyor bizm diye deli hiç bişeyini paylaşmıyor nasıl düzelecek bilmem...

Gülizimmmmm piroşummm hoşgeldinizzzz
Güli kıııı muhasebeci hanım muhasebe deneyimim uzun yıllar oldu paçayı zor kurtarrdım bi daha mı muhasebe tövbeeeeeeeee

Lorem hoşbulduk cınım

Ya yaşlanmıyorum cidden.Dün dişciye gittim, dikişleri aldı.Diğer dişlerde de problem yok.Ağrıdan inleyene kadar gelme dedi doktor civanım..Dişler beni kocatmazsa ahanda ölmem 40a kadar Allah'ın izniyle:))))))

hoşbulduk nazlıcımm..yıbaşına kadar düzen böylee..sağlık olsun diyorumm..
demek seninkide paylaşmak istemiyo ..2 kardeş olsun paylaşmayı öğrensin diyolar ama..demekki karakterle alakalı nazlıcım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…