2008 Kasım Anneleri

daha ne anlatıyım sonra ailecek gidip alinin verdiği eve baktılar inşaat hala aliye çıkmam dedi cemile o çıkıcaksın falan filan.sonrada patladı kavga kıyamet

bide gerçekten yaşanmış bişey olduğu için sanırım bu kadar üzülüyoruz
daha osman büyüücek konuşuyo zaten ya
ordan devam edilcekmiş üzüntü strese
resmen geriliyom ben bunu seyrederken

merhaba kızlar
yasmınım gecmıs olsun dıkıslerı aldırdın mı sımdı nasıl cekılcekmı dısınn

maytabm kocayla kavga etmıssınn bızımkıde oyle dunyanın yuku sankı bı tek onda aksam yemektı bulasıktı derken en az 9 a dogru oturdum koltuga eylulde kaka yapmıs degıstırmemıs delı oldum ben keyfıme mı bakıyom ısım var eylule sen bak bende ıslerı yapıyım yokkk anneyımm ya benım canım yokk

annemlerde bugun gıtmeye karar vermıslerdı sabah karar degıstırdıler hafta sonuna kadar yanımdalar dun teyzesıyle bırlıkte vaıkkııye gıttık eylule bısıler aldık kuzum cok sevındı

kardesım dızının ılk bolumunu ızleyınce cok etkılenmıs ben varken bu dızı herkese yasak dedı bızde ızleyemedık sonlarına baktım bıraz allah belasını versın onun gıbı babanın

selamlar, sabah buraya yazdıktan sonra yattım kaan 9,30da kalktı kayu başlamış onu açtım biraz daha uyudum o seyrederken sonrada keremle 1030da kalktık işde kahvaltı hazırlarken burda öğle ezanı okundu 11i geçe okunuyor... neyse krep yaptım bugün kerem yedi kaan bey süt istiyor sürekli çok içti diye vermedim.. dolanıyor şimdi ortalıkta...

akşam herkes aynı diziye bakmış ben hariç bende ömre bedel var foxda ona bakıyom... bu dediğiniz diziye bir iki bölüm baktım ali dene adamı şahsen hiç sevmem ve seyrederkende çok geriliyorum gün boyu koşturduğum yeter akşam keyifle bir dizi izleyim o yüzden 2 bölüm sonra bakmadım ama arada tanıtımlarda görüyoruım karısı her şekilde yine kabul ediyor bu salak adam yine döneklik yapıyor sevgiliside aldattı sanırım öyle gördümdü.. aman neyse bakmıom işde yaaa...
ıcırım afişyet olsun kahve bende şimdi nescafesini içtim kocişle yemeğe gelmişti...

Son düzenleme:
nbrler
herkes dızının etkısınde anlasılan
ben cok etkılendım valla son sahnelerden falan
hıc dızı gıbı gelmedı sankı uzanıp yolsam rahatlayacakmısım gıbı geldı hep
bısı degıl kendımı kasıyorum kaslarım agrıyor
dıslerımı falan sıkıyorum yanı

ıslerım cok yogundu
yemek araası verdım
masamda yıyorum azıcık sıze takılayım dıye

walla seda ben yazıncaya kadar dizi bitmiş hakkatnazlı sende beni geriyo odizi ömre bedeli izliyom demişin sitcommu len o dediğin dizi.ömürün bacısının kocası önce ömürün bacısını öldürür sonra ömürün görümcesiyle evlenir arada ömüre tecavüz eder.ömür hamile kalır ama kocası kendinden bilir aynı evde gelin görümce yaşarlar çocuk gerçek babasına enişte der falan ayy yok hiçbirinin tutatr yanı yokda seninkide ohh rahatlıyım azcık türünden izlencek şey değil yani

Uleyyyn polipe karusu sende ezbee bilion heeee dizilri
Pofff cnm sıkıldı beaa öle bi uyku bastırdıki anlatamam sitede iicene zıvanadan çıktı hiç içimden yazmak gelmii diğerleride öle sanırsam düzelse bare biran önce burda da bi kız var başımın etini yedi yemeğe çıktığı kızla tartışmışta bilmem neymişte hasta ruhlu karı yaaa üşütük

ömre bedelde hakkat fazlası var eksiği yok;seda bide bu benim reklamlardan takip ettiğim hali gerçekten oturup izlesem master yaparım diziler üstüne sanırsambekarken babam izletmezdi evlendim koca mani oluyor bi aşkı memnuya karışmadı tam izlediğim bi o var sanırsam

ömre bedeli ilk sezon izledim
sonra geniş aile yüzünden izleyemedim eşim olacak onu izliyodu
sonra koptum bi sürü abukluklar silsilesi o dizide
ilk bölümden final yapıcaklar sandım öyle çabuk ilerlediydiki dizxi
ömürün ablasını çok severim ondan sebep izlemeye başladım ama kadın ilk bölüm gümledi

şuan kaçırmadan izlediğim tek dizi kavak yelleri
öyle bir geçere öyle bağımlı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…