- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.281
Bende sonuna kadar izleyemedim sızmışım ama maytabım kız bir kavga ile annesine ben gidiyorum onu seviyorum ve bugün bana evlenme teklifi edicek sanırım evlenicem die bir ümit çıktı evden yemeğe gittiler kız adamın elini tutuyor adam kardeşinden bahsediyor kız diorki geç onu isen bana bir teklif sunacaktın dio ve hevesle bekliyor adam başlıyor konuşmaya kardeşimin ölümcül bir hastalığı var onu mutlu etmek istiorum ve seni çok seviyor onunla evlenirsen eğer şu senin bu senin ama o ölünce senin olucak herşey falan dio kız kopğuo şok oluo
şimdiye kadar yaşadıklarımız partiye gelmeseydim vs vs yine yapardım dio adam kız çıldırıp masayı dağıtıo ve paşa paşa anasına geri dönüyor ve tükürdüğümü yaladım hadi azarlayın falan die gerisinide izleyemedim sızmışım işte polip hatun gerisinide sen özetleyi ver
daha ne anlatıyım sonra ailecek gidip alinin verdiği eve baktılar inşaat hala aliye çıkmam dedi cemile o çıkıcaksın falan filan.sonrada patladı kavga kıyamet
bide gerçekten yaşanmış bişey olduğu için sanırım bu kadar üzülüyoruz
daha osman büyüücek konuşuyo zaten ya
ordan devam edilcekmiş üzüntü strese
resmen geriliyom ben bunu seyrederken
walla seda ben yazıncaya kadar dizi bitmiş hakkatnazlı sende beni geriyo odizi ömre bedeli izliyom demişin sitcommu len o dediğin dizi.ömürün bacısının kocası önce ömürün bacısını öldürür sonra ömürün görümcesiyle evlenir arada ömüre tecavüz eder.ömür hamile kalır ama kocası kendinden bilir aynı evde gelin görümce yaşarlar çocuk gerçek babasına enişte der falan ayy yok hiçbirinin tutatr yanı yokda seninkide ohh rahatlıyım azcık türünden izlencek şey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?